نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 257 به 264 از 656
صفحه 33 از 82 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  1. #257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    720
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    اول پیاز و سرخ کردم و با فلفل و دارچین و زردچوبه تف دادم(برای مهمون از چوب دارچین استفاده میکنم تو قیمه تا سیاه نشه قیمه.ما خودمون قیمه رو این رنگی دوس داریم)

    بعد گوشت و رب و باهاش تف میدم و آب میریزم تا گوشت بپزه و بعد لپه ی پخته رو بهش اضافه میکنم و نمک و لیمو و هل و دارچین و گلاب و زعفرون دم کشیده بهش میزنم و میذارم جا بیفته و آبش خشک شه (من برای خودمون حسابس میذارم آبش خشک شه)



    این عکس نورش بده ولی میذارم





    گوشتاش رفته زیر گله
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  2. بانک بند ناف
  3. #258
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه با استفاده از راهنمایی های همین تاپیک و دستوری که مامانم در زمان تینیجری بهم داده بود!
    ما غذای سنتی خیلی کم می خوریم و من تمرینم کمه.







    پیاز داغ زیاد درست می کنم و زردچوبه و فلفل می زنم. گوشت گوساله رو توش چند دقیقه تفت می دم و بهش یک قرص عصاره گوشت بره و نصف قرص زعفران و مقداری دارچین اضافه می کنم. بعد از چند دقیقه روش 3 لیوان آب می ریزم و در زودپز رو می بندم. حدود نیم ساعت بعد درش رو باز می کنم و 2 ق غ سر پر رب اضافه می کنم و کمی آب و نمک و فلفل و لپه که جدا می پزم و لیمو عمانی.
    بعد از یکی دو ساعت، یک ربع آخر کمی گلاب و هل و زعفران و اگر لازم باشه یه کوچولو دارچین.
    راستی من ته دیگ پلوی قیمه رو سیب زمینی قالب می زنم و اضافه سیب زمینی رو ریز می کنم یک ساعت آخر می ریزم توی خورش هم لعابش بهتر می شه هم خوشمزه است.
    &yeganeh&, somayeh-b, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    گوشتو تفت دادم پیاز داغ ولپه بهش اضافه کردم اب جوش ریختم گذاشتم بپزه اب لیمو یکم ریختم ورب زیرشو کم کردم تاجابیفته




    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8182
    پسند کرده
    18896

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه بادمجون تند

    قیمه رو با ادویه ی زیاد که شامل فلفل سیاه و 1 کم قرمز -پودر زنجبیل بود حسابی معطر کردم

    بادمجونم جدا سرخ کردم و با آب خورش چند دقیقه گذاشتم نرم بشه

    somayeh-b این نوشته را پسندیده.

  6. #261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    به نظر من آسونترین خورش دنیا قیمه هست
    من پیاز رو با گوشت و کمی روغن زیتون تفت می دم بعد لپه خیس خورده رو اضافه می کنم و با رب کمی تفت می دم دووباره و می ذارم بپزه :
    چاشنی هم که آبلیمو بهترینه
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  7. #262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    post1677964.html#p1677964

    باهمون روش فقط اینبارباگوشت چرخ کرده
    بادمجون ها وگوجه هاروهم سرخ کردم گذاشتم روش




    somayeh-b این نوشته را پسندیده.

  8. #263
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7007
    پسند کرده
    6047

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورشت قيمه
    گوشت و پياز و تفت دادم و پخته شد
    لپه رو با کمي روغن تفت دادم و بهش رب اضافه کردم.و به گوشت نيم پز اضافه کردم و يه دونه ليمو عماني انداختم تو خورش با سيب زميني سرخ شده سرو شد.


    -----------------
     
    somayeh-b این نوشته را پسندیده.

  9. #264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasim.sn آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    138
    پسند کرده
    92

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.


    مهربانم!
    چنانت محتاجم،که بی توزندگی ام نیست،وچنانت مشتاقم، که جز تو،دل دادگی ام. ای آن که نامت بلند است و حدیث بودنت، بی چون و چند!

صفحه 33 از 82 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما