نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 249 به 256 از 656
صفحه 32 از 82 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  1. #249
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مینا  ✿ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    156
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیاز+لپه+گوشت++رب+زردچوبه+دا رچین+فلفل سیاه+لیمو عمانی+زعفرون

    قیمه
     
    خـــدایــــ ـا . . .!

    تو قول دادی . . . !

    وَقالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِی أَستَجبْ لَكُمْ . . .

    یـــادت هســـت ؟؟

  2. بانک بند ناف
  3. #250

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    فکر میکنم بعد از چندمین بار تکرار و یادآوری این موضوع که لطف کنید و پستهاتون همراه با توضیح یا لینک باشه ، برای جواب دادن از نقل قول استفاده کنید و..... کافی باشه .

    دیگه داریم وارد سال نو می شیم و خونه تکونی اساسی تاپیک هام شروع شده.

    تا 10 اسفند ماه فرصت دارید که پستهای بدون عکس یا توضیح یا لینکتون رو اصلاح کنید در غیر اینصورت اتفاقا به رغم میل باطنیم همه رو پاک می کنم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  4. #251
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۱
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا ✿
    پیاز+لپه+گوشت++رب+زردچوبه+دا رچین+فلفل سیاه+لیمو عمانی+زعفرون

    عجب قیمه جا افتاده ای خیلی خوشمزه شده

  5. #252

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    [quote=فتاحی]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مینا ✿":1e2eex4i
    پیاز+لپه+گوشت++رب+زردچوبه+دا رچین+فلفل سیاه+لیمو عمانی+زعفرون

    عجب قیمه جا افتاده ای خیلی خوشمزه شده[/quote:1e2eex4i]

    چی بگم واقعا؟
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  6. #253

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط nafiseh maman helia
    من میخوام قیمه نذری درست کنم واسه 80نفر چه قدر مواد میخواد؟

    دوست عزیز برای طبخ غذا درحجم بالا می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:

    decorated-food-table/topic4838.html
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  7. #254
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22321
    پسند کرده
    14687

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه با گوشت چرخ کرده
    پیاز رو تفت میدیم وگوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم رب میزنیم لپه هارو جداگونه میپزیم
    روی خورش آب میریزیم و لپه های پخته شده رو بهش اضافه میکنیم و میگذاریم جا بیفتد و ودراخر آبلیمو اضافه میکنیم


    واین هم خورش قیمه خودم با کدوی سرخ شده
    گوشت و پیاز رو که تفت دادم لپه رو اضافه کردم و رب زدم و گذاشتم بپزهو جابیفته درآخر که جاافتدا نمک و آبلیمو اضافه کردم
    کدوی سرخ شده بهش اضافه کردم که خامش رو
    تو فریزر داشتم

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  8. #255
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    لپه رو شستم و تو روغن کمی تفت دادم بعد پختم و آبکش کردم چون اصلا از لعاب لپه تو خورش قیمه خوشم نمیاد .
    گوشت و پیازداغ و رب روتفت دادم و آب جوشیده اضافه کردم و لیموعمانی خیس خورده رو اضافه کردم به همراه لپه پخته و دارچین و هل و گلاب .




    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #256
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    720
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط setare91
    اینم قیمه خوشمزه من که همسری عاشقشه
    یه سوال از دوستان:چرا قیمم خوشرنگ نمیشه؟دوست دارم قرمز خوشرنگ باشه ولی به زحمت این رنگ میشه

    عزیزم من عکس قیمت و نمیبینم ولی در کل برای خوشرنگ شدن قیمت بجای دارچین از چوب دارچین استفاده کن و حتما رب رو تف بده و بعد تو خورش بریز زعفرووون هم حتما دم کن
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

صفحه 32 از 82 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما