نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3016Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 241 به 248 از 664
صفحه 31 از 83 نخستنخست ... 212829303132333441 ... آخرینآخرین
  1. #241
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    702
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    367
    پسند کرده
    73

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورشت قیمه با قارچ :

    اول لپه رو با یه دونه لیمو عمانی میزاریم نیم پز شه. بعد پیاز داغ می کنیم . توش قارچ رو تفت می دیم. بعد لپه رو اضافه می کنیم. و تفت میدیم کمی . بعد زردچوبه و رب رو تفت میدیم باهاش و آب میریزیم و توش یه پوب دارچین با 3 تا لیمو عمانی میریزیم و می زاریم جا بیفته

    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  2. #242
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,533
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    6831
    پسند کرده
    11880

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه دوستت داشتنی



    لپه رو از قبل خیس میکنم.پیاز خرد میکنم و سرخش میکنم بعد گوشت قیمه ای رو به پیازها اضافه میکنم به همراه زعفران و دارچین و میزارم تا هم سرخ بشه و هم کمی بپزه.در این بین رب گوجه رو هم اضافه میکنم به همراه لپه خیس خورده و باز هم زعفران و میزارم تا مایه به روغن بیفته بعد بهش مقداری آب اضافه میکنم وقتی به قل قل افتاد شعله رو کم میکنم تا خورش جا بیفته و گوشت خوب بپزه.وقتی گوشتم تقریبا پخت لیموعمانی شسته و سوراخ شده رو اضافه میکنم به همراه نمک.
    سیب زمینی رو هم جدا سرخ میکنم در کنارش سرو میکنم
    somayeh-b, باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  3. #243
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,841
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    704
    پسند شده
    50312
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    لپه رو شستم و تو روغن کمی تفت دادم بعد پختم و آبکش کردم چون اصلا از لعاب لپه تو خورش قیمه خوشم نمیاد .
    گوشت و پیازداغ و رب روتفت دادم و آب جوشیده اضافه کردم و لیموعمانی خیس خورده رو اضافه کردم به همراه لپه پخته و دارچین و هل و گلاب و زرشک و خلال پوست پرتقال


    .............
     
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #244
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    10

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیازداغ +گوشت گوسفند+لپه ازقبل خیس خورده+ليمو عماني+پودر ليمو +رب + زردچوبه و فلفل رابه ترتیب اضافه کرده وتفت میدم ودرنهایت کمی آب ریخته و اجازه میدم که گوشت ولپه بپزه. آخر پخت نمك اضافه ميكنيم.در انتهاي كار كمي زعفرون دم كرده و دارچين اضافه ميكنم . كمي ميزارم ميمونه تا عطرش تو خورشت بپيچه.

    پـــــــايــــــيــــــــز هــــــمــــان بــــــهـــــاريــــــســـــت کــــــه عــــــاشـــــق شـــــده اســـــت

  5. #245
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درسای شرقی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    334
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    266
    پسند کرده
    328

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    این یه نوع قیمست که من از مامی شوهرم یاد گرفتم
    اول پیاز داغ درست میکنیم بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم کمی زعفرون ابکرده توش میریزیم و بعد خلال بادوم رو که از قبل کمی تفت داده و سرخ کردیم بهش اضافه میکنیم و میذاریم تا بادوم کمی به روغن بیفته
    حالا زرشک رو با کمی شکر و کره سرخ میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم
    در صورت دلخواه میتونیم چند قطره گلاب هم اضافه کنیم(که من دوست ندارم)
    در نهایت سیب زمینیهای خلالی سرخ شده رو افزوده و اجازه میدیم چند مین بجوشه حالا برای سرو امادست
    نوش جون
    چشمانت زمین سبز محبت است و من قانون جاذبه اش را وقتی سیب سرخ دلم افتاد فهمیدم

  6. #246
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,557
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    404
    پسند شده
    13187
    پسند کرده
    8382

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیازو تفت دادم گوشتم اضافه کردمتا باپیاز تفت بخوره بعد لپه رو اضافه کردم اب ریختم گذاشتم بپزه یه قاشق رب هم ریختم گذاشتم جا بیفته
    چون همسرم لیم دوست نداره منم نریختم




    somayeh-b این نوشته را پسندیده.

  7. #247
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,031
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    538
    پسند شده
    22678
    پسند کرده
    14782

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه با مرغ دستپخت مامانم
    به نظرمن تو مزه اش تاثیری نداشت که گوشت مرغ باشه یا گوشت گاو وگوسفند
    پیاز داغ میکنیم سینه های مرغ رو توش تفت میدیم و رب میزنیم و میگذاریم جا بیفتهه لپه هارو هم جداگونه میپزیم و بهش اضافه میکنیم ودرآخر هم کمی آبلیمو استفاده میکنیم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  8. #248
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    753
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    گوشت و پیاز داغ رو با دارچین و زرد چوبه و فلفل سیاه تف دادم با کمی آب پختم لپه ی خیس خوده رو جدا ریختم تو زود پز بعد با هم مخلوط کردم و رب سرخ شده رو با کمی جوز هندی و زنجفیل و لیمو امانی سوراخ شده و یک ق پیاز داغ اضافه کردم و و کمی زعفران دم کشیده گذاشتم جا افتاد

    نور به دلیل عجله مناسب نبود خیلی خیلی خوشرنگ تر و غلیظتر از عکس بود

    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

صفحه 31 از 83 نخستنخست ... 212829303132333441 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما