نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 656
صفحه 29 از 82 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  1. #225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    1263

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه بادستورخودم توص21
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

  2. بانک بند ناف
  3. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه با دستور همیشگی....


    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    95
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    اینم از مال من:

  5. #228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه با چاشنی گرد لیمو+زعفران + گلاب + هل + دارچین


    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مینا  ✿ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    156
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیاز+لپه+گوشت++رب+زردچوبه+دا رچین+فلفل سیاه+لیمو عمانی+زعفرون

    قیمه
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خـــدایــــ ـا . . .!

    تو قول دادی . . . !

    وَقالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِی أَستَجبْ لَكُمْ . . .

    یـــادت هســـت ؟؟

  7. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن


    مواد لازم:

    نخود .................1پیمانه

    گوشت ..............به دلخواه

    لیموعمانی......... 3عدد

    پیاز ..................2عدد متوسط

    نمک .................یک سوم پیمانه

    رب گوجه فرنگی...۲قاشق غذا خوری

    طرز تهیه:

    اول گوشت رو با اب و پیاز توی قابلمه گذاشتم بپزه(به مدت ۳ساعت که حسابی ترد شه)

    پیاز خرد شده رو با روغن و زردچوبه و رب گوجه فرنگی سرخ کردم.

    بعد آب گوشت و نخود و نمک و لیموعمانی رو اضافه کردم.

    وقتی نخود ها پخته شدن خورشت آمادست. برای روی خورشت از سیب زمینی سرخ شده استفاده کردم.

    توی اکثر شهرهای جنوبی کشور برای قیمه نخود گرد رو لپه میکنن بعد استفاده میکنن.
    [HIGHLIGHT=#ffc000]اگه كسی با گذشت كردن كوچیک ميشد خدا اينقدر بزرگ نبود ...[/HIGHLIGHT]

    آشپزخونه من
    [HIGHLIGHT=#ffff00]http://www.jelle.blogfa.com[/HIGHLIGHT]

  8. #231
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    21269
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیاز رو کمی در روغن مایع تفت دادم تا سبک بشه بعد گوشت قیمه ای رو اضافه کردم به همراه زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین تا ادویه ها با گوشت و پیاز تفت بخورن و عطرشون به گوشت بره.خیلی گشوت رو تفت ندین چون آب میشه و حجم گوشتتون کم میشه.در حدی که با ادویه ها مخلوط بشه و رنگ و بو بگیره کافیه.آب ریختم و گذاشتم تا بپزه

    لیه رو جدا پختم و وقتی گوشت پخت بهش اضافه کردم.نمک خورش رو اندازه کردم و لیمو امانی رو شستم و چنگالیش کردم و ریختم تو خورش
    توی قابلمه دیگه پیاز داغ درست کردم و رب رو توش تفت دادم تا بوی خامی رب گرفته بشه و رنگ و عطرش خوب بشه و اونم به خورش اضافه کردم و گذاشتم با شعله ملایم جا بیوفته.در پایان قبل از اینکه سرو کنم کمی زعفران آب کرده به خورش اضافه میکنم و

    من همیشه از این روش برای قیمه ام استفاده میکنم.و نتیجه عالی میشه.


    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.


  9. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ♣parastoo♣ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    225
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    406
    پسند کرده
    60

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیاز رو سرخ کردم.بعد لپه خیسانده شده و گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم.بعد رب اضافه کردم و آب جوش و ادویه را داخلش ریختم نیم ساعت قبل از اینکه خورشت جا بیفته دو عدد لیمو عمانی اضافه کردم.
    coming soon...

صفحه 29 از 82 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما