نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 217 به 224 از 656
صفحه 28 از 82 نخستنخست ... 182526272829303138 ... آخرینآخرین
  1. #217
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنیتا.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    198
    پسند کرده
    180

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط يازدا
    یعنی هیشکی نیس جواب منو بده من غصه خوردم
    نه عزیزم با آبغوره خوب نمی شه.بهترین چاشنی برای قیمه همون لیمو عمانیه.البته می تونی هیچی هم نریزی که اون جوری هم خوشمزه میشه و من خودم بیشتر می پسندم.
    من چند باری هم غوره ریز ریختم توش بد نشد اما مجلسی نیست.
    تناسخ است یا تکامل؟
    که در سی سالگی
    هزار سال زندگی کرده ایم...

  2. بانک بند ناف
  3. #218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط يازدا
    بچه ها سلام لطفا باتجربه ها به سوال. من جواب بدن.فردا برا اولین بار واسه مهمون میخوام قیمه درست کنم،میخاستم بپرسم اگه توش ابغوره بریزم خوب میشه؟من اخه تو خورشتام همیشه ابغوره میریزم ابلیموزیاد دوست ندارم ولی تو قیمه تا حالا امتحان نکردم لطفا زود جواب بدین،مرسییییی
    مادرشوهرمن خیلی اوقات آبغوره میریزه خواهرم هم مزه ابلیمو رو دوست نداره آبغوره میریزه بستگی به ذائقه خودتون داره من که هر جفتش رو دوست دارم
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  4. #219
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه با دستور قبلی و ته دیگ عالییییییییییییییییی
    قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن



    باقالی پلو با
    مرغ
     
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۷ در ساعت ۰۳:۳۲ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #220
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    cookaholic آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
    نوشته ها
    248
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    1425
    پسند کرده
    662

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیاز و لپه و گوشت رو تفت دادم. بعد بهش رب و ادویه اضافه کردم و کمی آب ریختم تا بپزه و در آخر لیمو عمانی و نمک رو بهش اضافه کردم .

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه دستورشو ص 19 گذاشتم

  7. #222
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti3 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    گنبدهای فیروزه ای .اصفهان
    نوشته ها
    307
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    336
    پسند کرده
    20

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    از نت برای ایده

    >
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    .

  8. #223
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam65 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۳
    نوشته ها
    556
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    63

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    لپه رو یک ساعت جدا گذاشتم نیم پز شد
    پیاز فراووووووووون تفت دادم بعد گوشت+زردچوبه+ادویه+لپه رو هم اضافه کردمو کمی تفت دادم
    آب جوش روی مواد ریختم و 3 ساعت بعد رب+نمک+کمی آبلیمو+مقدار خیلیییییی کم پودر لیمو عمانی +کمی هم دارچین اضافه کردمو یک ساعت بعد قیمه ام آماده بود







    جاتون خالی خیلی خوشمزه و جا افتاده شده بود
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #224
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    2

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیازو تفت می دم گوشت و بهش اضافه می کنم و حدود 3-4 دقیقه تفت می دم .بعد لپه که از شب فبل خیس خورده اضافه می کنم فلفل سیاه و زردچوبه می زنم رب رو اضافه می کنم و چند ثانیه هم همه ی موادو با رب تفت می دم بعد اب اضافه می کنم تازمانی که گوشت و لپه بپزه صبر می کنم بعد نمک و لیمو رو اضافه می کنم اجازه می دم تا جا بیوفته
    انگاری تو تنگ این دنیا جای یه ماهیه

صفحه 28 از 82 نخستنخست ... 182526272829303138 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما