نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2956Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 209 به 216 از 660
صفحه 27 از 83 نخستنخست ... 172425262728293037 ... آخرینآخرین
  1. #209
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    cookaholic آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
    نوشته ها
    248
    میزان امتیاز
    43
    پسند شده
    1433
    پسند کرده
    657

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    اول پیاز و لپه رو با هم تفت دادم و بعد گوشت گوسفند رو ریختم و کمی تفت دادم. سپس زردچوبه و ادویه و رب رو اضافه کردم و آب ریختم و گذاشتم تا با حرارت کم بپزه و جا بیفته و در اواخر پخت لیمو امانی رو اضافه کردم و با سیب زمینی که توی ماهیتابه دو طرفه بدون روغن سرخ کردم تزیینش کردم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #210
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    83
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه (پیاز و سینه مرغ را تفت دادم زعفرون نمک وفلفل وپودر سیر زدم لپه پخته را اضافه کردم +رب تفت داده شده سیب زمینی+دارچین+گلاب)

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  4. #211
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    583
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1104
    پسند کرده
    1262

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه بادستوری که توچندپست بالاترصفحه قبل گذاشتم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

  5. #212
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,587
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    13142
    پسند کرده
    8170

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    گوشتوتفت دادم با لپه وپیاز داغ ولیمو عمانی گذاشتم بپزه وقتی پخت 1قاشق رب زدم گذاشتم جا بیفته

    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #213
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,222
    میزان امتیاز
    976
    پسند شده
    28902
    پسند کرده
    17295

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    برای خورشت قیمه من پیاز داغ میکنم و گوشت و لپه رو تفت میدم و یه گوجه رو هم نصف کرده و بهش اضافه می کنم و آب می ریزم تا نیم پز بشه. بعد رب رو با کمی روغن سرخ کرده و با لیمو عمانی تو خورشت می ریزم.
    موقع کشیدن خورشت هم کمی دارچین می ریزم.

    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  7. #214
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    454
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1977
    پسند کرده
    2166

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    برای طبخ خورش قیمه :
    من پیازرو رنده می کنم و باگوشت میزارم سرخ شه و درهمین حین فلفل (بیشتر فلفل سفید برای جلوگیری از تیره شدن رنگ خورش )و زردچوبه رو بهش اضافه می کنم.خوب که تفت خورد آب اضافه می کنم و میزارم نیم پز بشه و وقتی نیم پز شد لپه رو که جداتفتش دادم به خورش اضافه می کنم.نیم ساعت آخر هم رب تفت داده شده + لیمو امانی+نمک (من این بار ادویه خورش قیمه ی هتی کارا هم بهش اضافه کردم و طعمش بد نبود) بهش اضافه میشه .
    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  8. #215
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,049
    میزان امتیاز
    1393
    پسند شده
    21379
    پسند کرده
    19216

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه سیب زمینی


    گوشت پیازداغ رب لپه دارچین نمک فلفل لیمو عمانی
    ...
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  9. #216
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,049
    میزان امتیاز
    1393
    پسند شده
    21379
    پسند کرده
    19216

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه بادنجان

    گوشت پیازداغ رب لپه دارچین نمک فلفل عصاره برنج بادنجان سرخ شده
    ...
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 27 از 83 نخستنخست ... 172425262728293037 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما