نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 201 به 208 از 656
صفحه 26 از 82 نخستنخست ... 162324252627282936 ... آخرینآخرین
  1. #201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3681
    پسند کرده
    599

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۷ در ساعت ۰۳:۲۶ بعد از ظهر

  2. بانک بند ناف
  3. #202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    299
    پسند کرده
    433

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه نذری

    گوشت گوسفندی+پیاز فراوون را سرخ کرده+ لپه +رب گوجه+ نمک و ادویه

    وقتی که گوشت و لپه پخت جوز هندی و دارچین و سیب زمینی تفت داده(سرخ شده نه. فقط کمی تفت میدهیم که له نشه) را اضافه کردیم


  4. #203
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    1263

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه بادستور قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    اینباربجای زرشک کمی ابلیموریختم
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۷ در ساعت ۰۳:۳۳ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

  5. #204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قيمه
    همه ما خورش قيمه را دوست داريم به خصوص قيمه نذرى. آن هم به خاطر عطر و طعم خاصى كه دارد. بعضى روش*ها گوشت پر چرب را پيشنهاد مى*كنند و بعضى استفاده از لپه زياد و... من روشهاى زيادى را امتحان كردم. اما اين روش به نظر من بهترين روشى بود كه هم دقيقا طعم قيمه نذرى داشت و هم بسيار ساده بود. مهمتر اين كه بسيار سالم بود چون تنها چربى به كار رفته در آن فقط 2 قاشق روغن كانولا براى تفت دادن مختصر پياز بود و تمام چربى گوشت جدا شده بود. استفاده از سيب زميني سرخ شده هم دلبخواهى است و البته اين خورش خوشمزه را خوشمزه تر مي كند.

    نكته ديگر اين قيمه استفاده زياد از پياز (براي پخت گوشت) است. تنها ادويه به كار رفته چوب دارچين و مقدارى زرد چوبه است و نيازى به زعفران نيست. مگر خودتان بخواهيد اضافه كنيد.

    مواد لازم :

    گوشت گوسفندى : 700 گرم (بدون چربى)

    پياز : 3 عدد درشت

    سيب زمينى : 3 عدد درشت

    لپه : نصف ليوان

    چوب دارچين : 2 يا 3 تكه

    زردچوبه : نصف قاشق غذاخورى

    رب گوجه : 3 قاشق غذاخورى

    نمك و فلفل و ليمو عمانى

    آب : به اندازه اى كه روى مواد را بگيرد.

    روغن : 2 قاشق غذاخورى

    طرز تهيه : در ظرفى 2 قاشق روغن ريخته و پيازهاى ريز خرد شده را كمى تفت مى*دهيم ((حدود2 دقيقه). 1 قاشق چايخورى نمك روى پياز ها مى ريزيم تا كمك كند پيازها نرم شده و بهتر بپزند. يكى دو دقيقه باز تفت مى دهيم و حالا گوشت خرد شده و چوب دارچين را روى پياز ها مى*ريزيم ولى اصلا هم نمى*زنيم (اين نكته را رعايت كنيد). در ظرف را بسته و با حرارت كم مى*گذاريم 30دقيقه بپزد.

    در اين فاصله سيب زمينى ها را نگينى كوچك و با برش هاى نازك آماده كنيد چون ضمن پخت زود تر پخته و له مى*شود.

    بعد از 30 دقيقه سيب زمينى و لپه را روى گوشت بريزيد و كمى مواد را هم بزنيد تا مخلوط شوند و دوباره در ظرف را ببنديد.

    20 دقيقه كه گذشت رب گوجه و زردچوبه و نمك و فلفل و ليمو عمانى و آب را اضافه كنيد و حرارت را زياد كنيد تا جوش بخورد. اولين جوش را كه زد باز حرارت را كم كنيد و بگذاريد به آرامى پخته شود. تا زمانى كه گوشت كاملا بپزد و آب خورش غليظ و كم شود. در آخر كمى از آن بچشيد و اگر نمك و فلفل نياز بود و يا ترشى آن كم بود اضافه كنيد.

    نكته ها : در تمام مراحل پخت از حرارت كم استفاده كنيد.

    از چوب دارچين استفاده كنيد چون در اثر بخار ضمن پخت به تدريج عطرش خارج مي شود و غذا را خوش عطر مي كند.

    نگران پياز زياد اين خورش نباشيد چون در اثر پخت نسبتا طولانى و آرام اثرى از آنها ديده نمى شود.




    باران67 این نوشته را پسندیده.
    http://khanjon.blogfa.com

  6. #205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mas mas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    955

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه با دستور محبوبه جون در این صفحه قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن
    فقط من گوشت قلقلی تو خورشتم ریختم.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۷ در ساعت ۰۳:۲۴ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #206
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3681
    پسند کرده
    599

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۷ در ساعت ۰۳:۲۶ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #207
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50193
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه با طعم قیمه نذری

    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #208
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورشت قیمه دستورشو ص 19 گذاشتم


صفحه 26 از 82 نخستنخست ... 162324252627282936 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما