نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 656
صفحه 25 از 82 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
    محل سکونت
    teh
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن



    اول پیاز رو خلالی سرخ کردم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم. وقتی رنگ گوشتها برگشت ادویه ی خورشتی زردچوبه و پودر هل زدم . رب هم اضافه كردم +زعفران بعدم لپه هارو كه قبلا خيس كرده بودم به خورش اضافه کردم. و اب جوشيده شده ريختم روش و گذاشتم پخت پودر ليمو عماني بهش اضافه كردم و چند قل زد خاموش كردم.بادمجون ها هم قبلا سرخ كرده بودم و گذاشتم تو خورش و 10 مين هم با بادمجونا جوش خورد تا نرم بشن .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    تویی که مرا در سقوط میبینی تا به حال اندیشیده ای که شاید، تو خود وارونه ایستاده ای !!!

  2. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه مجلسی

    گوشت به همراه پیاز تفت داده شده

    لپه ابتدا تفت داده شده به همراه زردچوبه بعد رب اضافه کردم و به همراه گوشت پختم .

    در اواسط پخت چند قالب یخ به همراه زرشک خلال پسته و خلال نارنج و گرد لیمو اضافه کردم .

    در انتهای پخت پودر هل -فلفل سیاه -گردلیمو -زعفران حل شده -گلاب - دارچین اضافه کردم

    طعمش واقعا عالیه



    با سالاد شیرازی خیلی میچسبه

    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  3. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    299
    پسند کرده
    433

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه مرغ: سینه مرغ خورد شده و سرخ شده +پیاز داغ+فلفل دلمه ای کمی+لپه+رب گوجه


  4. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۱۲
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خانوما یه مشکل : من هرچی قیمه درست میکنم تلخ میشه جز یکی دو بار اول . نمیدونم چیکار کنم
    من پیازو یکم سرخ میکنم بعد لپه رو با گوشت اضافه میکنم وباز تفت بعدشم زعفرون . بعد ابچوش میریزم تا لپه بپزه بعدش که پخت رب و نمک و لیمو امانی که یه مقداری در ابجوش گذاشتم بعد یکم دیگه سرو میکنم
    یه نفر بگه اشکال کجاست که تلخ میشه

  5. #197
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط tasnim90
    خانوما یه مشکل : من هرچی قیمه درست میکنم تلخ میشه جز یکی دو بار اول . نمیدونم چیکار کنم
    من پیازو یکم سرخ میکنم بعد لپه رو با گوشت اضافه میکنم وباز تفت بعدشم زعفرون . بعد ابچوش میریزم تا لپه بپزه بعدش که پخت رب و نمک و لیمو امانی که یه مقداری در ابجوش گذاشتم بعد یکم دیگه سرو میکنم
    یه نفر بگه اشکال کجاست که تلخ میشه
    راضیه جون احتمالا لیموعمانی زیاد میریزی ... یا شاید لیموت خوب نیست
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  6. #198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۱۲
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    ممنون ارام جون لیمو فقط یه دونه میندازم نمیدونم بله احتمالا اشکال از لیموهاست چون این بار که قرمه سبزی گذاشته بودم اونم یکم تلخ بود همسری میگه لیمو رو نصف کن از شبش بزار تو اب . خودمم موندم

  7. #199
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط tasnim90
    ممنون ارام جون لیمو فقط یه دونه میندازم نمیدونم بله احتمالا اشکال از لیموهاست چون این بار که قرمه سبزی گذاشته بودم اونم یکم تلخ بود همسری میگه لیمو رو نصف کن از شبش بزار تو اب . خودمم موندم
    عزیزم اگه لیمو رو خیس کنی عطر خوبشو از دست میده پیشنهادم به شما خانم عزیز اینه که لیمو امانی رو به مدت سه الی پنج دقیقه به همراه دو حبه قند بجوشونی و بعد که کم نرم شد به طوری که لیمو له نشه هسته هاشو بیرون بیاری.
    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه مجلسی

    دستورش رو مفصل بالا توضیح دادم. با این روش قیمه خوبی خواهید داشت که لپه اش لعاب نمیکنه و خوب به روغن میوفته و طعمش دقیقا مثل قیمه نذریه .

    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 25 از 82 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما