نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 185 به 192 از 656
صفحه 24 از 82 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  1. #185
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46923
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه من با این دستور :
    پیاز رو با گوشت تفتیدم بعد لپه و قد نخود زردچوبه و رب رو بهش اضافه کردم و دوباره تفتیدم .بعد آب تا بپزه.بعد گلاب و پودر هل و گرد لیمو و زعفران و قد نخود کاری تا جا بیفته


    قیمه احتمالا :-x
     

  2. #186
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3681
    پسند کرده
    599

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۷ در ساعت ۰۳:۲۷ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #187
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    1263

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه بادستوری که توصفحه18گذاشتم فقط اینباربجای زرشک توش مغزلیموعمانی ریختم (که رنگ خورشتموتیره کرد)
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

  4. #188
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    720
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن




    لپه از شب قبل خیس شده رو با گوشت قیمه ای +پیاز داغ و رب و ادویه تف دادم آب اضافه کردم و آخرش گلاب و هل وزعفرون
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  5. #189
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه خوشمزه
    گوشت ران گوسفند قیمه ای خرد شده را با پیاز سرخ کرده تفت میدهیم .لپه را که از قبل چند ساعت خیساندیم میجوشانیم آبش رو دور میریزیم وبلپه رو با گوشت و پیاز کمی تفت داده کمی فلفلو زرد چوبه ودر آخر آب جوشیده را می ریزیم شعله رو کم میکنیم تا بپزد حدود 3 ساعت بعد رب گوجه رو تفت داده نمک و دارچین وکمی آب زعفران دم کرده رو اضافه کرده داخل خورشت می ریزیم چند عدد لیمو امانی راشسته سوراخ می کنیم واضافه می کنیم در ظرف رو میزاریم تا خورشت جا بیفته سیب زمینی و بادمجان را سرخ کرده کنار خورشت می زاریم

    اینم با برنج

    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #190
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    211
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۷ در ساعت ۰۳:۳۴ بعد از ظهر
    صلی علی ال علی
    لعنت به دشمن علی



    http://sajede7.blogfa.com/

  7. #191
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه عجله ای
    ایندفعه همه مواد رو تو زودپز تفت دادم و درشو بستمبعد از یک ساعت قیمه خوشمزه تحویل گرفتم
    باران67 این نوشته را پسندیده.


    شادترين مردم لزوماً کسى که بهترين چيزها را داردنيست

    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را میکند .

  8. #192
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن


    اول پیاز رو خلالی سرخ کردم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم. وقتی رنگ گوشتها برگشت ادویه ی خورشتی و نمک ادویه دار رو اضافه کردم به همراه زردچوبه. بعد گوجه ی پخته شده رو اضافه کردم. گوجه ش زیاد بود بنابراین دیگه رب نزدم. بعدم لپه ها رو شستم و بدون اینکه خیس بخوره به خورش اضافه کردم. دو تا لیمو عمانی رو سوراخ کردم انداختم توش. در زودپز رو بستم. یک ساعتو نیم بعد بازش کردم و نمک زدم. بعدم لیموها رو پوستشون رو گرفتمو ریختم توی خورش. بعدم هل و گلاب و زعفران دم کرده. عطر و طعمش عالی شد.
    خورش بادمجون
     
    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

صفحه 24 از 82 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما