نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 177 به 184 از 656
صفحه 23 از 82 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  1. #177
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21271
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    پرپری دیرتر میپزه لپه ی تفت داده شده ولی خوشگلتر میشه ... یعنی اونجوری زیاد حجم نمیگیره البته خیلیم نباید تفتش داد هاااااا:) من چون قیمه خیلی دوست دارم با جدیت هی میام جواب سئوالا رو میدم:دی
    آرام خوب میکنی جواب میدی
    میای اینجا ییهو به هوس نیوفتی دخترت لگد بارونت کنه

    خب پس اینکار از له شدنش جلوگیری میکنه دیگه.درسته؟


  2. بانک بند ناف
  3. #178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۷
    محل سکونت
    خرمو خرم دله جاکه لرونه * هرجای لر بچه شیری زونه
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    ممنون از لطفت عزیزم
    پیامبر اکرم (ص) :
    هرکس پیشیانی مــــــــــــادر خویش را ببوسد ، از آتش جهنم دور می ماند ...

  4. #179
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    از له شدنش کمی جلوگیری میکنه پرپری ... اگه زیاد تفتش بدی از پختنش جلوگیری میکنه:))
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mas mas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    955

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    لپه رو اول پختم و بعد کمی رب و دارچین رو تو روغن تفت دادم و لپه ، پودر لیمو عمانی ، نمک و گوشتی که از قبل پخته بودم رو اضافه کردم و بعدش آب ریختم گذاشتم جا بیفته.

  6. #181
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    مسئلتن

    تفت دادن یا ندادن لپه قبل از پختن تاثیری روی پخت و طعمش داره؟
    پرپرک جان من قبلا از ترس له شدن لپه ها حتما تفتشون می دادم ولی همیشه سفت بود.چند سالی میشه بعد از خیس خوردن لپه ها اون ها رو جداگانه می پزم و وقتی پخته شد توی خورش می ریزم نه له میشه نه سفت می مونه.
    به قول مادربزرگ ها:لپه هم لپه های قدیم که اگر تفت داده نمی شدن له میشدن نه مثل الان
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  7. #182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    784
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    169
    پسند کرده
    121

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    اگه لپه رو تفت بدید قیمتون حسابی لعاب میگیره وجامیافته
    تو برنامه به خانه برمیگردیم هم اینو گفت
    ولی زیاد نباید تفت داد که نپزمیشه
    [HIGHLIGHT=#31859b]حتی در بن بست ها هم راه اسمان باز است باید پروازرا بلد بود![/HIGHLIGHT]

  8. #183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۳
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    71
    پسند کرده
    138

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    من اینجوری قیمه درست میکنم :
    پیاز رو رنده کرده و تفت می دهم رب را اضافه کرده به همراه ادویه باز تف داده و بعد لپه را به همراه گوشت اضافه و خوب می گذارم تفت بخورن ( لپه را که تفت می دهید دیر وا می رود و رنگ و بوی خامی هم نمی دهد و گوشت تفت داده هم خوشرنگتر است)و می گذارم جا بیفتد و 1 ساعت به کشیدن غذا لیمو عمانی اضافه می کنم .

    راستش را بگو
    نکند تو همان " این نیز " هستی که همیشه می گذری ........ ؟

  9. #184

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    مسئلتن

    تفت دادن یا ندادن لپه قبل از پختن تاثیری روی پخت و طعمش داره؟
    پرپری من هم قبلا لپه رو تفت می دادم اینجوری شکلش حفظ می شد و به اصطلاح وا نمی رفت ولی منم مثل دوستان احساس کردم لپه هر چی بیشتر می پزه خامتر میشه و خوب نرم نمیشه. الان مدتهاست که من هم مثل زهرا لپه رو جدا می پزم چون شنیدم خود رب هم که با لپه تفت می خوره و می جوشه لپه رو سفت میکنه و اجازه نمی ده خوب بپزه.بعد آخر سر به خورش اضافه میکنم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

صفحه 23 از 82 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما