نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 161 به 168 از 656
صفحه 21 از 82 نخستنخست ... 111819202122232431 ... آخرینآخرین
  1. #161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن



    باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. بانک بند ناف
  3. #162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    alalh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۴
    محل سکونت
    تهران پر از دود
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    11

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورشت قیمه سیب زمینی بنده
    خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایت نداری

    من چون تویی دارم تو چون خود نداری

  4. #163
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۱
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    164
    پسند کرده
    55

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خوب این یه مدل خورش هست که ما هم با گوشت و هم با مرغ درست می کنیم با اینکه ترکیبات ساده ای داره ولی طعم خیلی خوبی داره و بچه ها هم اونو دوست دارن. ما به اون می گیم خورش شمالی(آخه برای بار اول یه خانم شمالی که خدا رحمتشون کنه اینو برامون درست کردن) ولی فکر کنم هیچ کس دیگه ای به این اسم صداش نکنه:



    دستورش هم اینه:
    گوشت یا مرغ رو با پیاز آب پز می کنیم و بعد توی یه ظرف جداگانه مقداری پیاز داغ آبدار با زردچوبه درست می کنیم و به اون گوجه فرنگی خرد شده و رب اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم ، بعدش هم کمی آبلیمو و نمک و زعفران اضافه می کنیم و از آب گوشت یا... بهش اضافه کرده و می گذاریم تا چند تا قل بزنه و جا بیفته و بعد این سس خوشمزه رو به گوشت پخته اضافه می کنیم و بازهم باید کمی باهم جا بیفتن و در هنگام سرو اونرو توی ظرف می ریزیم به همراه مقدار زیادی سیب زمینی سرخ کرده و البته که این غذا با برنج سرو می شه

    جایی برای این خوش پیدا نکردم و اینجا گذاشتم اگه جای بهتری بود لطفا عوضش کنید
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بـیا بـبار و مرا خیس عطر بــاران کن
    بدون یــاد تــو قـلبم کویر خواهد شـد ....

  5. #164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۸
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن




    من گوشت رو به همراه پیاز آبپز می کنم بعد دوباره یک پیاز رو سرخ می کنم و گوشت رو که اضافه کردم بعد از آن لپه و هویج و فلفل دلمه ای رو هم اضافه میکنم روی خورشت آب جوش می ریزم و نیم ساعت آخر به آن زعفران آب کرده و ادویه و نمک اضافه می کنم ببخشید خلال سیب زمینی یادم رفت .

  6. #165
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    امل(بچه گرگان)
    نوشته ها
    805
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    220
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    [/IMG]
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انجه میپنداشتیم

  7. #166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1141
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قيمه:
    پياز خرد شده را تفت داده و برداشته و گوشت گوسفندي را تفت داده و بعد لپه را اضافه ميكنيم كه البته از قبل خيسانده بودم و بعد همه رو قاطي ميكنم و رب رو و روش آب جوش ميريزم و ادويه و نيم ساعت كه گذشت ليمو اماني را اضاف ميكنم البته زعفران هم ميزنم كمي و موقع خاموش كردن كمي آبليمو.و روش هم سيب زميني سرخ كرده.
    somayeh-b این نوشته را پسندیده.
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

  8. #167
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    من مزه لیمو و کلا شکلشو تو خورش دوست ندارم یه چند باریه به جاش گرد لیمو استفاده میکنم به نظر خودم عطرش بهتره ودر آخر که خورش جا افتاد یه پیاز داغ حسابی روش میریزم وزعفرون رو اضافه میکنم آبلیمو هم میریزم زیرشو خاموش میکنم


    تنبلی هم باعث میشه سیب زمینی سرخ نکنی و روش چیپس خلالی بریزی
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  9. #168
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    101
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    591

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    به به باز هم قیمه خوشمزه با ادویه کاری و دارچین

    ​ددر تنهاترین،تنهایی ها باز هم خدا هست

صفحه 21 از 82 نخستنخست ... 111819202122232431 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما