نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 656
صفحه 20 از 82 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  1. #153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    [quote=کاساندان]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "somayeh-b":t44iznaa
    هرکاری کردم اون خلالا از تو سیب زمینیا بیرون نیومد -دفعه بعد چیکار باید بکنم

    خیلی خوشگل شده نوش جون
    یا خلال هارو نصف کن و استفاده کن یا اونقدر با سیب زمینی برای گل هات گلبرگ درست کن که خلال کامل معلوم نشه[/quote:t44iznaa]

    اینم فکر خوبیه ولی آخه بقیه چی جوری خلالو از سیب زمینی در میارن گلبرگاشم زیاد بشه میترسم یه بنده خدایی بخوره تو گلوش گیر کنه
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قيمه مثل همه دستور اصلي فقط من دست آخر کمي گلاب وهل وزعفران هم ميريزم وطعم قيمه مجلسي ميده
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  3. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۹
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    68

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    [quote=somayeh-b][quote="کاساندان":3glyd6ob]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "somayeh-b":3glyd6ob
    هرکاری کردم اون خلالا از تو سیب زمینیا بیرون نیومد -دفعه بعد چیکار باید بکنم

    خیلی خوشگل شده نوش جون
    یا خلال هارو نصف کن و استفاده کن یا اونقدر با سیب زمینی برای گل هات گلبرگ درست کن که خلال کامل معلوم نشه[/quote:3glyd6ob]

    اینم فکر خوبیه ولی آخه بقیه چی جوری خلالو از سیب زمینی در میارن گلبرگاشم زیاد بشه میترسم یه بنده خدایی بخوره تو گلوش گیر کنه[/quote:3glyd6ob]
    فک کنم اگه خلالها رو روغن مالی میکردی بعد سیب زمینی رو رد میکردی بعد سرخ شدن راحت تر در میومد
    البته امتحان نکردم همینجوری گفتم
    چقدر سخت است که لبریز باشی از گفتن ولی در هیچ سویت محرمی نباشد



  4. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کاساندان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۱
    محل سکونت
    روی این خاک مقدس
    نوشته ها
    406
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2826
    پسند کرده
    3847

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    [quote=nazi 11][quote="somayeh-b":14blo98z][quote="کاساندان":14blo98z]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "somayeh-b":14blo98z
    هرکاری کردم اون خلالا از تو سیب زمینیا بیرون نیومد -دفعه بعد چیکار باید بکنم

    خیلی خوشگل شده نوش جون
    یا خلال هارو نصف کن و استفاده کن یا اونقدر با سیب زمینی برای گل هات گلبرگ درست کن که خلال کامل معلوم نشه[/quote:14blo98z]

    اینم فکر خوبیه ولی آخه بقیه چی جوری خلالو از سیب زمینی در میارن گلبرگاشم زیاد بشه میترسم یه بنده خدایی بخوره تو گلوش گیر کنه[/quote:14blo98z]
    فک کنم اگه خلالها رو روغن مالی میکردی بعد سیب زمینی رو رد میکردی بعد سرخ شدن راحت تر در میومد
    البته امتحان نکردم همینجوری گفتم [/quote:14blo98z]

    نه تو گلو گیر نمی کنه یعنی طرف متوجه میشه

    یا ماکارانی رو جایگزین خلال کن که قابل خوردن باشه

    یا همونایی که قبلاً گفتم

    یا با احتیاط بعد از سرخ شدن درش بیار خیلی با احتیاط.ریسک داره البته اگر خواستی این کارو بکنی وقتی خام هست و خلال رو توش فرو کردی یکم خلال رو بچرخون تا جا باز کنه،موقع در آوردن هم قبل از بیرون کشیدن خلال بچرخونش تا جا باز کنه و راحت بیاد بیرون
    [HIGHLIGHT=#ffffff]پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا!

    و در آن باز کسی می خواند؛

    که خدا هست، خدا هست ، غصه چرا ؟!
    [/HIGHLIGHT]

  5. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    شهرباران هاي نقره اي ( رشت )
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    يكي به من بگه فرق ريختن آب جوش با آب سرد چيه كه يه سري از دوستان تاكيد مي كنن كه آب جوش و يه سري هم تاكيد مي كنن كه آب سرد ميريزن؟؟؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    http://yasminaqueen.blogfa.com/
    وبلاگمه بیا پیشم.

  6. #158
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط yasmina_queen
    يكي به من بگه فرق ريختن آب جوش با آب سرد چيه كه يه سري از دوستان تاكيد مي كنن كه آب جوش و يه سري هم تاكيد مي كنن كه آب سرد ميريزن؟؟؟
    یاسمین جان من معمولا شنیدم که اول پخت آب سرد باید ریخت تا زمانیکه اب جوش میاد و پخت شروع میشه یکنواخت همه چی شروع به پختن بکنه ولی اگر وسط پخت نیاز به آب بودن حتما باید آب جوش بریزی وگرنه میگن غذا خوب نمیشه .... که البته من آب سرد هم ریختم و چیزی نشده
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  7. #159
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    1263

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    واین هم قیمه من
    پیازداغ +گوشت گوسفند+لپه ازقبل خیس خرده رابه ترتیب اضافه کرده وتفت میدم ودرنهایت کمی اب ریخته واجازه میدم که گوشت ولپه بپزه30الی40دقیقه اخرپخت رب روتفت میدم وهمراه نمک اضافه میکنم و5دقیقه مونده که خورشت اماده بشه زرشک روشسته واضافه میکنم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

  8. #160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    من هم قیمه رو با این دستور که اکثر دوستان درست میکنند درست میکنم اما چون لپه ناپز بوده از قبل پختم و فریزریش کردم
    من به قیمه خلال پسته و هل و گلاب هم اضافه میکنم.




    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 20 از 82 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما