نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 656
صفحه 2 از 82 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    65
    پسند کرده
    0

    خورش قیمه



    [JUSTIFY]قیمه یکی ازخورشتهای اصیل و بسیار خوشمزه ما ایرانی هاست که معمولا جایگاه خاصی تو غذاهای نذری داره[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]مواد لازم [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]قیمه : یک پیمانه[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]گوشت قیمه شده ( ریزتر از گوشت خورشتی ) : ۵۰۰ گرم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سیب زمینی خلال شده : ۲ عدد[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پیاز: یک عدد[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نمک ، روغن ، زعفران ، رب گوجه فرنگی ، دارچین و زرد چوبه : به مقدار لازم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]لیمو عمانی: ۳ عدد[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]طرزتهیه [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]یک سری تفاوتهای جزئی تو روشهای پخت قیمه وجود داره ،اما نتیجه زیاد فرقی نمیکنه ! من روشی رو که خودم استفاده میکنم براتون می نویسم :[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]لپه رو دو ساعت خیسکنید و ابش رو دور بریزید ، بعد با یه لیوان اب بزارید بپزه ، درحین پخت کف سفید روش رو جمع کنید ( مواظب باشید له نشه کمی زودتر از اینکه کامل بپزه ازرو حرارت بر دارید ) سپس آبکش کرده ، لپه رو به همراه رب و زعفران و زردچوبه داخل روغن یه تفت کوچولو بدید نمکش رو هم بزنید و کنار بزارید.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پیاز رو خیلی ریز خرد کنید و گوشت رو توش تفت بدید بعد در ظرف رو بزارید و نیم ساعت رو حرارت کلائم قرار بدید تا گوشت با اب خودش نیم پز بشه بعد یه لیوان اب بریزید و لیمو ها رو هم از چند جا سوراخ کنید و بندازید توگوشت ، در ظرف رو بزارید و اجازه بدید رو حرارت ملائم گوشت بپزه .[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]وقتی گوشت پخت لپه تفت داده شده رو به گوشت اضافه کنید ، نمک و رنگ و لعاب خورشت رو به دلخواه خودتون تنظیم کنید و اجازه بدید یک ربع تمام مواد با هم بجوشند دراخر دارچین رو اضافه کنید و ازرو گازبردارید.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سیب زمینی ها رو سرخ کرده و به همراه مایع گوشتی سرو کنید.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ازاونجائیکه قیمه رو همیشه با روشهای کلیشه ای تزئین و سرو میکنیم من تصمیم گرفتم یه تنوعی تو تزئین قیمه بدم برا همین همون طوریکه توشکل میبینید تزئین متفاوتی به قیمه دادم[/JUSTIFY]
    برای تزئین به شکل زیر عمل کردم:


    دو تا سیب زمینی تقریبا هم اندازه رو سرش رو به صورت هلال جدا کردم و توشون رو هم با توپی خالی کردم و سرخشون کردم ، اون توپ ها رو هم که ازتوشون دراومده بود سرخ کردم که تو تصویر میبینید

    بعد توی اونها رو با قیمه پرکردم و توی هرکدوم هم دو تا خلال سرخ شده گذاشتم
    اما اون گل وسطش اون درواقع تشکیل شده ازدوتا گل مجزا که توشکل زیر می بینید

    برای تهیه این گلها پایه هویج هست ( تو تبریز این فصل هویج هائی به بازار میاد که رنگشون قرمزه ، من هیچ عملیاتی رو رنگشون انجام ندادم!) کناره های هویج رو شیار میزنید و حلقه های هویج رو توش فرو میگیند اون سفیدها هم یکیش گل کلمه اون یکی هم پیازچه

    باران67 این نوشته را پسندیده.

    کاش دلها آنقدر خالص بودند که دعاها قبل ازپائین آمدن دستها مستجاب میشدند

  2. بانک بند ناف
  3. #10

    Re: خورش قیمه

    واقعا قیمه دستور هم میخواهد...اگر اینها رو رعایت کنیم..معرکه میشه...
    1 گوشت خوب سرخ بشه
    2.سرخ کردن رب
    3.دارچین
    4 زعفران
    5 دارپچین کمی
    تفت دادن لپه
    7 و در اخر موقع سرو پیاز داغ اماده توش بریزد یا اینکه خودتون درست کنید اما ریز باشه
    نوش جان

    sara chef, باران67 و nazanin88 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    ممنون مستانه جان از زحماتت،فقط میخواستم بگم یک نوع قیمه هم هست به نام قیمه یزدی که با بقیه قیمه ها فرق میکنه که خودم تو مبحث آشپزی سنتی شهرها تو قسمت غذاهای یزدی گذاشتمش.امتحانش کنین خیلی خوشمزه هست
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    41
    پسند کرده
    0

    Re: خورش قیمه

    منم یه خورش قیمه درست کردم عکسشو شونصد جا میذارم

    Kiyana.k و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۲
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    مستانه جون عالی بودخیلی استفاده کردم
    یه نوع قیمه تو بوشهر پخته میشه که خیلی خوشمزه است وبهش میگن قیمه بوشهری ولی اینکه بوشهری باشه یا عربی
    مشخص نیست چون خوزستانی ها میگن قیمه عراقی
    توش از رب گوجه معمولا استفاده نمیشه واز زعفران غلیظ برای رنگش استفاده میکنند وزیره وفلفل سیاه یکی از ارکان مهم ان است
    ومهمتر از همه اینکه همه مواد با هم کوبیده میشه وقیمه بسار غلیظ وکشدار است خلاصه خوشمزه است وبرای نذری ها مورد استفاده قرار میگیرد
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    منهم یک قیمه درست میکنم به اسم قیمه الو که مثل خورش قیمه معمولی هستش فقط به جای رب از زعفران فراوان استفاده ممیکنیم نیم ساعت اخر پخت آلو بخارا وقبل از چند جوش آخر هم سرکه وقند اضافه میکنیم که ترشی وشیرینی خورش دست خودتون هستش شوشو بنده این غذا را خیلی دوست داره البته اصلیت این غذا را نمیدونم کجایی هستش ولی خانواده پدری من خیلی درست میکنندامیدوارم امتحان کنید
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    من همیشه تو خورشت قیمه ام آخرای پختش که می شه همون ، موقع ها که دارچین رو می ریزیم ، چند تا میخک هم می ریزم که از بابام یاد گرفتم عطر عالی به خورشتتون می ده حتما امتحان کنید
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  9. #16
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,229
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10391
    پسند کرده
    1250

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قيمه
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

صفحه 2 از 82 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما