نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 656
صفحه 19 از 82 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  1. #145
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam65
    سلام دوستان
    من دو بار قیمه پزوندم هر سری یه مشکلی داشت
    یه بار لپه اش سفت بود و البته زیاد
    یه بار دیگه آب خورشم زیاد بود و گوشتم نسبتا خوب نپخته بود!!!! و باز هم لپه ام زیاد بود
    امروز هم تصمیم گرفتم قیمه بپزم که وسطای کار اومدم این تاپیکو دیدم و همه رو خوندم ممنون از راهنمایی همتون
    اما سئوالم راجع به قیمه های قبلی:
    1-نوشته بودین واسه هر نفر یه مشت لپه ! به نظرتون زیاد نیست؟ روش بهتری واسه لپه سراغ ندارین(واسه حدود 20 تا گوشت قیمه شده چقدر لپه باید ریخت؟)
    2- لپه رو که خیس می کنین مزه بدی به خودش نمی گیره؟(من هر دوبارش از شب قبل خیس کرده بودم که طعمشو دوست نداشتم)
    3-ادویه هاتی کارا بهتره یا اسرار خورش مگی؟
    4-آب چقدر باید بریزیم؟

    اما امروز چیکار کردم
    اولا که تو دیزی سنگی قیمه رو بار! گذاشتم
    لپه رو 5 دقیقه تو زودپز گذاشتم پخت(البته یه 20 دقیقه ای منو الاف کردا)
    بعد پیاز داغ درست کردمو زردچوبه و فلفلو زعفرون زدم گوشتو توش تفت دادم لپه هم تفت دادم تا جایی که روی موادمو بگیره آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه
    الان داره میپزه یه یک ساعتی بعد ربو تفت می دم +پودر لیمو عمانی+دارچین+ نمک
    این سری می خوام هلو امتحان کنم ببینم چه مزه ای میشه
    اگه خوب شد میام عکسشو میزارم

    اما سری های قبل چطوری درست می کردم؟
    پیازو گوشتو لپه(از شب خیس شده) با ادویه و رب تفت می دادم آب میریختم نیم ساعت آخر نمک و پودر لیمو عمانیو دارچین میزدم کمی هم آب لیمو!(فکر کنم یه بار رب انارم زدم!)
    من قیمه های خاله ام همیشه خیلی خوشمزه میشد رفتم از اون یاد گرفتم:) مامان من برای هر نفر 1 دونه از این استکان کوچولوها کمرباریکا نه ها ... همون انگشتی بهش میگن یا همچین چیزی کوچیکش لپه میریزه ... البته بسته به ذائقه اس ... تهرانیها لپه رو بیشتر از گوشت میریزن ... ولی ترکها گوشت رو خیلی بیشتر میریزن ... بازم بسته به ذائقه تون
    بعدشم لپه رو زیاد نباید خیس کرد چون خیلی بزرگ میشه البته من قیافه شو همون کوچولوییشو ترجیح میدم ... منم مشکل سفت شدن لپه رو دارم ... بخاطر همین لپه مو با مقداری آب و 1 دونه ادویه ی خورش زعفرونی مگی یا الیت میذارم جداگانه بپزه ... تا جایی که میخوای و باب سلیقه ته بذار بپزه چون بعدش که بریزی تو خورش دیگه نمیپزه1 نیمدونم چرا:دی اوایل نیم پز میکردم و میریختم تو خورشم بعد دیدم همونجوری میمونه! حالا بهتر شدم:دی
    ادویه ی هاتی کارا خیلی خوش طعم تره ... ولی من 1 دونه مگی میریزم تو لپه و نصف پودر قیمه ی هاتی کارا رو هم میریزم تو خورشتم
    آب رو هم بستگی به این داره که چقدر آبدار دوست دارین خورشت رو ... بعضیا زیاد دوست دارن ولی من دوست دارم کمی آب رو خورش بمونه ... کلا برای پخت قیمه برای دو نفر فکر کنم حداکثر 2 لیوان یا 2.5 لیوان کافی باشه:)
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  2. بانک بند ناف
  3. #146
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam65 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۳
    نوشته ها
    556
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    63

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    ممنون عزیزم

    اینم قیمه امروز من با دستور پست قبلیم که فوق العاده شده بود
    منو همسری زیاد قیمه دوس نداریم ولی جفتمون امروز حسااااااااااابی زدیم تو رگ!

    در حین پخت


    بعد از پخت!
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #147
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3303
    پسند کرده
    1346

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن




    بعد از تفت دادن پیاز، گوشت رو اضافه کردم و دوباره کمی تفت دادن - لپه هارو هم اضافه کردم و یک تفت کوچولو که خورد یک قاشق رب اضافه کردم.. بعد از یکی دودقیقه آب رو با نسبت دو و نیم برابر مواد بهشون اضافه کردم و روی شعله کوچک و ملایم گاز گذاشتم حدود یکساعت پخت.
    درانتها کمی گرد لیمو عمانی، ادویه هاتی کارا مخصوص قیمه (دوقاشق مرباخوری) و نمک و فلفل اش رو اضافه کردم.
    از طعم و مزه این خورشت خیلی راضی بودم، از همیشه هم ساده تر پختمش و بهتر هم شد :)
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  5. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    211
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیاز بزرگ کمی تفت دادم بعد لپه +رب + ادویه کاری+ زردچوبه+ فلفل سیاه وکمی دارچین بعد از پخت لپه گوشت چرخ کرده را با یک پیاز کوچک رنده شده قلقلی کردم انداختم توش واخر هم نمک و لیمووسیب زمینی سرخ شده ریختم
    صلی علی ال علی
    لعنت به دشمن علی



    http://sajede7.blogfa.com/

  6. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن


    هرکاری کردم اون خلالا از تو سیب زمینیا بیرون نیومد -دفعه بعد چیکار باید بکنم
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  7. #150
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,156
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3815
    پسند کرده
    2794

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه سفر عید با چیپس خلال و کته (چون مقصدمون دور بود و فرصت آشپزی نداشتم و نمی خواستم غذای بیرون بخوریم خونه درست کردم و فریز شده بردم)
    پیاز رو خیلی کم تفت دادم + گوشت +زردچوبه + لپه از قبل خیس خورده در آب گرم+رب گوجه فرنگی .من همیشه وقتی رب رو اضافه می کنم به غذا زیاد تفت می دم تا لعاب بندازه و خوش رنگ تر بشه. وقتی لپه و گوشت پخته شد لیمو عمانی رو با چنگال سوراخ کرده و داخلش انداختم تا خورش جا بیفته. اواخر پخت تقریبا 30دقیقه قل از خاموش کردن ادویه قیمه هاتی کارا و گلاب و زعفران و پیاز سرخ شده رو داخلش ریختم.
    بی رنگ و رو بودنش بخاطر نور بد محیط بود.


    باقالی پلو با
    مرغ
     

  8. #151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کاساندان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۱
    محل سکونت
    روی این خاک مقدس
    نوشته ها
    406
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2826
    پسند کرده
    3847

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط somayeh-b
    هرکاری کردم اون خلالا از تو سیب زمینیا بیرون نیومد -دفعه بعد چیکار باید بکنم

    خیلی خوشگل شده نوش جون
    یا خلال هارو نصف کن و استفاده کن یا اونقدر با سیب زمینی برای گل هات گلبرگ درست کن که خلال کامل معلوم نشه
    [HIGHLIGHT=#ffffff]پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا!

    و در آن باز کسی می خواند؛

    که خدا هست، خدا هست ، غصه چرا ؟!
    [/HIGHLIGHT]

  9. #152
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    من اول پیاز رو بسیار ریز خرد میکنم -کمی زردچوبه میزنم گوشت رو داخل پیاز ریخته -تفت میدم لپه رو هم کمی با موادم تفت میدم تا

    بوی خامیش گرفته شود رب رو اضافه کرده میذارم تا با مواد تفت بخوره و خوش رنگ شه آب اضافه کرده چند دانه لیمو عمانی که با چنگال

    سوراخ کردمو میریزم داخلش نمک و فلفل هم اضافه شود 20 دقیفه آخر زعفرون آب شده به غذا اضافه میکنم.به نظرم برای داشتن قیمه

    ی خوب 2 چیز مهم است اول این که آبی که به غذا اضافه میشه کم باشه و دوم اینکه قیمه باید با شعله ی کم بپزه اگه بنا به سلیقتون

    غذا رو ترش تر خواستید میتونید از آبلیمو هم استفاذه کنید .نوش جان

    .................................................. ..............................................
    هر چی خاطره داریم مال تو این روزای بیقراری مال من+

صفحه 19 از 82 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما