نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 656
صفحه 18 از 82 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  1. #137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن




    گوشت رو با پیازداغ تفت دادم و بعد بهش زردچوبه و رب زدم وگذاشتم با گوشت تفت بخوره و بعد نمک و فلفل قرمز و لپه وآب ریختم و گذاشتم جا بیفته.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. #138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    95
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه که ربشو کمتر ریختیم.به نظرم رب گوجه ها تازگی بدمزه شده.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    لحظه هارامیگذراندیم تابه خوشبختی برسیم غافل ازاینکه خوشبختی درآن لحظه هابودکه گذراندیم.

  3. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه عزیزم


    من پیاز رو خرد میکنم و سرخش میکنم بعد گوشت رو اضافه مکنم و دارچین فراوون میزنم وقتی گوشت کمی سرخ و پخته شد رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنم و میزارم سرخ شه و به روغن بیفته در همین بین لپه که قبلا چند ساعتی خیسش کردمو اضافه میکنم بعد آب سرد اضافه میکنم و شعله رو زیاد میکنم تا به قل قل بیفته بعد شعله رو کم میکنم و میزارم چندساعتی تا خوب جا بیفته نمک رو بعد اینکه گوشت پخت اضافه میکنم و در آخر هم آبلیمو
    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sedighe آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
    نوشته ها
    52
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    185

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن


    مثل دستور mahboub89 فقط من لیمو عمانی هم ریختم

  5. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    1

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن


    قیمه ی محبــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــوووووووووو وب با چیپس تنبلونه...
    لیمو عمانی هاشو نصف کردم و هسته هاشو درآوردم. اصلا تلخ نشد







  6. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۴
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    من توی خورش قیمه برگ زردآلو(پر زردآلو) میریزم.از نظر من و هر کسی که خورده واقعا بی نظیره،حتما امتحان کنید.
    چون پر زردآلو خودش یک مقدار طعم ترش داره دیگه نیازی نیست آبلیمو یا لیمو عمانی اضافه کنید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    بازم قیمه با این دستور
    قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۷ در ساعت ۰۳:۲۶ بعد از ظهر

  8. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam65 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۳
    نوشته ها
    556
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    63

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    سلام دوستان
    من دو بار قیمه پزوندم هر سری یه مشکلی داشت
    یه بار لپه اش سفت بود و البته زیاد
    یه بار دیگه آب خورشم زیاد بود و گوشتم نسبتا خوب نپخته بود!!!! و باز هم لپه ام زیاد بود
    امروز هم تصمیم گرفتم قیمه بپزم که وسطای کار اومدم این تاپیکو دیدم و همه رو خوندم ممنون از راهنمایی همتون
    اما سئوالم راجع به قیمه های قبلی:
    1-نوشته بودین واسه هر نفر یه مشت لپه ! به نظرتون زیاد نیست؟ روش بهتری واسه لپه سراغ ندارین(واسه حدود 20 تا گوشت قیمه شده چقدر لپه باید ریخت؟)
    2- لپه رو که خیس می کنین مزه بدی به خودش نمی گیره؟(من هر دوبارش از شب قبل خیس کرده بودم که طعمشو دوست نداشتم)
    3-ادویه هاتی کارا بهتره یا اسرار خورش مگی؟
    4-آب چقدر باید بریزیم؟

    اما امروز چیکار کردم
    اولا که تو دیزی سنگی قیمه رو بار! گذاشتم
    لپه رو 5 دقیقه تو زودپز گذاشتم پخت(البته یه 20 دقیقه ای منو الاف کردا)
    بعد پیاز داغ درست کردمو زردچوبه و فلفلو زعفرون زدم گوشتو توش تفت دادم لپه هم تفت دادم تا جایی که روی موادمو بگیره آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه
    الان داره میپزه یه یک ساعتی بعد ربو تفت می دم +پودر لیمو عمانی+دارچین+ نمک
    این سری می خوام هلو امتحان کنم ببینم چه مزه ای میشه
    اگه خوب شد میام عکسشو میزارم

    اما سری های قبل چطوری درست می کردم؟
    پیازو گوشتو لپه(از شب خیس شده) با ادویه و رب تفت می دادم آب میریختم نیم ساعت آخر نمک و پودر لیمو عمانیو دارچین میزدم کمی هم آب لیمو!(فکر کنم یه بار رب انارم زدم!)

صفحه 18 از 82 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما