نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 656
صفحه 15 از 82 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    99
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن







    خیلی خوشمزه بود.ولی کمی کم آب شدکه بعدش یه کم آب جوش ریختم درست شدکلابااندازه لپه من مشکل دارم.طبق نظریه نفربرای هرنفریه مشت ویه مشت هم آخرسراضافه میریزم.ولی فکرمیکنم زیاده.
    توش پودرخورش قیمه هاتی کاراریختم.ودوباره کمی دارچین وهل هم خودم اضافه کردم به علاوه آب لیموی تازه.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    نیا باران
    زمین جای قشنگی نیست
    من ازاهل زمینم
    خوب میدانم که گل درعقدزنبوراست
    ولی سودای بلبل داردوپروانه راهم دوست میدارد

  2. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    145
    پسند شده
    4263
    پسند کرده
    5312

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    اول پیاز داغ فراوون درست میکنیم وخوب تفت میدیم بعد گوشت گوسفند تازه رو میریزیم توش وتفت میدیم از ادویه هاتی کارا مخصوص قیمه استفاده کردم وبازردچوبه بازم تفت دادم بعد لپه ورب رو اضافه کردم وباز هم به تفت دادن ادامه دادم وبعد کمی زعفرون ریختم وکمی آب وگذاشتم پخت. سیب زمینی ها رو هم قالب زدم وسرخ کردم .بعد از جا افتادن خورشت اون رو توی ظرف برای سرو ریختم وسیب زمینی ها رو روش چیدم.



    سالادوسبزیجات
     
    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  3. #115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    cookaholic آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
    نوشته ها
    248
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    1425
    پسند کرده
    662

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه پیچاق (دستورش توی صفحه اول همین تاپیک هست)


  4. #116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabaa20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    217
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    265
    پسند کرده
    28

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه:




    پیاز داغ کردم، زردچوبه و رب رو با پیاز تفت دادم، لپه و گوشت رو هم اضافه کردم ( گوشتم قیمه ای نبود و گوشت قربونی بود منم دیگه قیمه ش نکردم:دی )، آب ریختم تا گوشت و لپه بپزن و آخرای پخت هم لیمو عمانی و ادویه خورش قیمه هاتی کارا و اندازه کردن نمک...
    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.
    دلم آغوش می خواهد!!!
    نه زن...
    نه مرد...
    خدایـــا پایین نمی آیی؟؟؟

  5. #117

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه ....مثل دستور قبل
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  6. #118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن


    اول پیاز داغ بعد گوشتو تفت میدم و بعد رب+رنده گوجه و بعد ادویه و زردچوبه ،لپه رو هم با مواد یه تفت کوچیک میدم و آب جوشو اضافه میکنم و در اواسط پخت عصاره گوشت بره رو اضافه میکنم و لیمو رو .گاهی هم پودر لیمو یا آبلیمو اضافه میکنم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  7. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم گلی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۷
    نوشته ها
    331
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    464
    پسند کرده
    2404

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه

    من پیاز و سرخ کردم و گوشت و تفت دادم بعدش لپه خیس خورده و رب گوجه رو هم اضافه و چند دقیقه ای تفت دادم و اب جوش ریختم بعد همون موقع نمک زدم و لیمو امانی رو هم حوالش کردم درشو گذاشتم تا خوب جا افتاد

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ilovebaking.blogfa.com

  8. #120
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6750
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط meisa
    سلام من می خوام برای امشب خورش قیمه درست کنم اما نمی دونم لپه رو همراه گوشت سرخ کنم و بزارم بپزه یا جداگانه بپزم و تفتش بدم بعد به گوشت اضافه کنم؟
    چرا لپه های من توی خورش له و لورده میشه و دیگه اصلا معلوم نیست چیه؟
    شما گوشت قیمه رو توی زودپز می پزید؟
    خواهش می کنم دوستان اهل فن عزیز زودتر جواب بدید چون امشب مهمون دارم
    عزیزم من گوشت و پیاز داغ رو تفت میدم و بعد ادویه اضافه میکنم و لپه ی خیس داده شده دوباره تفت میدم (تفت دادن لپه تو روغن باعث میشه له نشه لپه و سالم بمونه) ورب و تفت دوباره تا خوب سرخ شه و خوشرنگ شه، بعد آب سرد اضافه میکنم و رو حرارت کم میذارم بپزه و از ساعت دوم نمک و ترشیش رو اندازه میکنم و کم و زیادی ها رو اضافه میکنم و بعد 3 ساعت حسابی پخته و آماده ست، من از زودپز استفاده نمیکنم، بعد این زمان دیگه حسابی خورشت غلیظ و جا افتاده ستف از ادویه های اماده هم میتونید استفاده کنید، خورشت قیمه و ... که هستن!
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

صفحه 15 از 82 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما