نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 656
صفحه 14 از 82 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سعیده بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    986
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1351
    پسند کرده
    1692

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط پپو
    نمیدونستم این سوالو دقیقا" کجا بپرسم. اگه جاش اشتباهه لطفا" مدیریت زحمت جابجاییشو بکشه.
    برای لعاب انداختن انواع خورش ها (چه خورش های قرمز که با رب گوجه درست میشن و چه خورش های شبز که با سبزی درست میشن) باید از چی استفاده کنیم که بدون تغییر رنگ اصلی خورش بهش لعاب بده؟
    مثلا" من آرد برنج، نشاسته، آرد و... رو امتحان کردم اما احساس می کنم اینا رنگ خورش رو یه خورده می پرونه یا سفید می کنه.
    اگه خورشت جا بیافته اصلا نیازی نیست که برای لعابش آرد بزنی آرد اصلا طعم خوبی به خورشت و حتی آش نمیده
    برای اینکه خورشت لعاب دار بشه اول پیاز داغ زیاد بریزبعد گوشت رو حسابی باهاش تفت بده بعد لپه رو تفت بده و بعد هم رب رو تفت بده آب خیلی زیاد نریز زیرش رو کم کن ریز ریز بجوشه مطمئن باش خورشت لعاب دار میشه
    ضمنا این ادویه خورشتی هم که آرام جون گفتن خیلی خورشت قیمه رو خوشمزه می کنه
    Shiva Sh این نوشته را پسندیده.

  2. #106
    کاربر میهمان

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    مرسی باران جون. حق با شماست.

  3. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۱
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط پپو
    نمیدونستم این سوالو دقیقا" کجا بپرسم. اگه جاش اشتباهه لطفا" مدیریت زحمت جابجاییشو بکشه.
    برای لعاب انداختن انواع خورش ها (چه خورش های قرمز که با رب گوجه درست میشن و چه خورش های شبز که با سبزی درست میشن) باید از چی استفاده کنیم که بدون تغییر رنگ اصلی خورش بهش لعاب بده؟
    مثلا" من آرد برنج، نشاسته، آرد و... رو امتحان کردم اما احساس می کنم اینا رنگ خورش رو یه خورده می پرونه یا سفید می کنه.
    بچه ها گفتند اسرار خورش مگی خیلی خوبه .منم راضیم اما وقتی که ندارم و در دسترس نیست این کار رو میکنم :

    وقتی گوشت و هر مواد دیگه برا خورش رو تفت دادیم و موقع اضافه کردن آب شد قبلش 1 یا 2 قاشق آرد ذرت با مارک گلها رو با کمی زعفرون سابیده مخلوط میکنم و به مواد اضافه میکنم و یه هم میزنم و بعدش آب .
    راستی آبی که به خورش اضافه میشه باید حتما جوش باشه .
    ...

  4. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,090
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    3388
    پسند کرده
    1700

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیاز و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و با در بسته کمی گذاشتم تا بپزه و بعد لپه و نمک و ادوی و در اخر یه عصاره گوشت.
    از روی تنبلی با چیپس خلالی سرو شد!!!!

    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.


  5. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    342
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    1170
    پسند کرده
    2021

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    لعاب انداختن تا حد زیادی به حبوبات بستگی داره .اگه حبوبات خوب پخته شه و لعاب بندازه خورش ما جا میفته .اگه از زودپز استفاده کنیم خورشمون قشنگ لعاب میندازه .و به نشاسته و غیره نیازی نیست .زودپز علاوه بر این زمان پخت رو کوتاه می کنه و ویتامین غذا حفظ میشه در مصرف انرژی هم صرفه جویی میشه .من قرمه سبزی رو یک ساعت و نیمه میپزم .
    Shiva Sh این نوشته را پسندیده.
    دوستت خواهم داشت به همین واژه تبدار قسم به همین قلب گرفتار قسم
    به دل خسته و بیمار قسم


  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    arianlady آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    86
    پسند کرده
    11

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    سلام دوستان بالاخره موفق شدم منم عکس بزارم


    امام رضا-ع:
    خداوند، پر حرفي و تلف کردن ثروت و اظهار نياز کردن
    زياد از همنوعان را دشمن مي دارد.

  7. #111
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21270
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه مورد علاقه همسرم
    گوشت گوسفندی رو پیاز و فلفل سیاه و زردچوبه خوب تفت دادم
    لپه رو اول کمی تفت دادم و جدا نیم پز کردم و وقتی گوشت هم تقریبا دوسوم پختش انجام شده بود لپه رو بهش اضافه کردم
    بعد لیمو عمانی شسته شده و سوراخ شره رو اضافه کردم.کمی رب تفت دادم و بعد از پخت مواد به خورش اضافه کردم
    نمک رو اندازه کردم و شعله رو کم کردم تا چا بیوفته

    somayeh-b, باران67 و Shiva Sh این نوشته را پسندیده.


  8. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان روژین و روناک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۱
    محل سکونت
    اکباتان
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    10

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه آلو که طرز تهیه ش مثل قیمه است فقط بجای لیمو عمانی آلو میریزیم


    البته این بشقاب دخترمه

صفحه 14 از 82 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما