نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 656
صفحه 13 از 82 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    709
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    715
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    همان خورش قیمه معمولی فقط با کوفته قلقلی

    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

  2. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    27
    پسند کرده
    2

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه خوشمزه من
    maman_mahya این نوشته را پسندیده.

  3. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی جون نجمه آواتار ها
    نجمه جونی
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۲
    محل سکونت
    زيرسايه امام زما
    نوشته ها
    1,396
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4642
    پسند کرده
    4441

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    اینم قیمه من

    [/IMG]

    [/IMG]

    گفتیم چرا نیامدی...

    حق داری

    تعطیل تر از جمعه، خود ما هستیم

  4. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    وا جرا یاسی جون ؟غذا به این خوشمزگی
    مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد

  5. #101
    کاربر میهمان

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نمیدونستم این سوالو دقیقا" کجا بپرسم. اگه جاش اشتباهه لطفا" مدیریت زحمت جابجاییشو بکشه.
    برای لعاب انداختن انواع خورش ها (چه خورش های قرمز که با رب گوجه درست میشن و چه خورش های شبز که با سبزی درست میشن) باید از چی استفاده کنیم که بدون تغییر رنگ اصلی خورش بهش لعاب بده؟
    مثلا" من آرد برنج، نشاسته، آرد و... رو امتحان کردم اما احساس می کنم اینا رنگ خورش رو یه خورده می پرونه یا سفید می کنه.

  6. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36116
    پسند کرده
    54984

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پپو جان یک دوست به من گفت آرد سیب زمینی بزنم.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  7. #103
    کاربر میهمان

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh
    پپو جان یک دوست به من گفت آرد سیب زمینی بزنم.
    یعنی رنگشو عوض نمی کنه؟ باید امتحان کنم!
    مرسی هنگامه خانومی.

  8. #104
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    به نظر من بجای آرد که کلا طعم خورشت رو عوض میکنه میتونی خود سیب زمینی رو بندازی .... بعد آخرشم درش بیاری ... یا علاوه بر این میتونی اسرار خورشت بگیری از سوپر ... اول پخت بریزی توی خورشتت ... قشنگ لعاب میده به خورشتت
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

صفحه 13 از 82 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما