نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 656
صفحه 12 از 82 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران من
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    سلام دوستان
    من معمولا" داخل قیمه هام قلمه گاو می ریزم هم مقوی هم مزه اش رو خوب می کنه . برای دوستانی هم که خورشت هاشون آبکی می شه می تونند آرد رو یک ذره تف بدهد تا بوی خامی اش گرفته بشه و آب اضافه کنند و هم بزنند تا گلوله نشه و به خورشت اضافه کنند باعث لعاب دار شدن خورشت می شه من این هفته می خواهم قوم ظالمین که 40 نفرند دعوت کنه ام یکی از غذاهام قیمه است دعا کنید خوب بشه جلوی جاری و خواهر شوهر
    رو سفید بشه ام
    [HIGHLIGHT=#ffffff]شاید این جمعه بیاید... شاید .... برای تعجیل در فرجش .... صلوات[/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    cookaholic آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
    نوشته ها
    248
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    1425
    پسند کرده
    662

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    این هم خورش قیمه من

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    این قیمه ی من که فک کنم بار دومه در طول دوران متاهلی درست کردم اونم از درد بی غذایی بود. بجز قیمه های نذری اونم بعضیاشون به ندرت ازین غذا لذت میبرم/
    هرکاری میکنم هم لعابدار نمیشه. تازه اینبار هم گوجه نداشتم رنده کنم بریزم توش بدتر هم شد. البته به این رقیقی که توی عکسه هم نبود بوخودا

    خورش بادمجون
     
    maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  5. #92
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,954
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1422
    پسند کرده
    2956

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    سمیر جونم من خودم تا حالا گوجه رنده شده تو قیمه امتحان نکردم . ولی از غلظتش راضی بودم .
    فکر کنم اگر بذاری یکم آب خورشتت بیشتر کشیده بشه به اون غلظتی که دلخواهته برسی و اون لعابی که مد نظرته به دست بیاد .

    شاید این قضیه یه مقدار لپه مصرفیتون و تفت دادن یا ندادنش هم مربوط بشه .

    ولی در حال حاضر آب خورشت شما یه کوچولو زیاده .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    اره شیدا جون میدونم آبش زیاده ولی نه مث بعضیا که به قول معروف آب یه دون باشه. فقط چون ظرفم گود بود همه ی مواد رفت ته ظرف
    راسش مامانم هم خیلی کم قیمه میپزه اما همیشه گوجه ی رنده شده میریزه خورش غلیظ میشه. خوشگل میشه. لپه رو هم تفت میدم اما باز چیزی که میخوام نمیشه. همین عکسای این تاپیک که دوستان گذاشتن بعضیاش خیلی خوشگل شده و معلومه قشنگ لعابداره. اینبار پیاز داغ رو بیشتر میریزم. دیدم یکی از بچه ها گفته که اینطوری غلیظ میشه.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    181
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    102
    پسند کرده
    3

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن



    خورشت قیمه عالی و خوشمزه که ما توی خونه عاشقشیممممممممم
    maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه ای ترس تنهایی من اینجا چراغی روشنه

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران من
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    سلام دوستان
    من خانواده شوهرم زیادند و توی غذاهای سنتی پر ادعا ولی یه بار براشون قیمه ای که دوستان نکاتش رو اینجا گفتن درست کرده ام و همشون غلاف کردن آخرش هم گفتن این که سرکار میره دو قلو داره چطور تونسته قیمه 40 نفر رو اونم به خوشمزگی درست کنه حتما یکی براش درست کرده
    نکاتی که اکثر دوستان اینجا خوندم می گویند اینکه قیمه شون لعاب نداره
    این که می گویم امتحان کنید من برای 40 نفر نزدیک به 2 کیلو پیاز ریختم اوقدر لعاب داشت نه گوجه ریختم نه چیز دیگه ای برای مزه اش هم همین ادویه که دوستان گفتن شرکت کارا می زنه معرکه بود یک عطری داره نگو و نپرس بعد آخرش که یه ذره گلاب زدم شد نذری های امام حسین (ع) امتحان کنید ضرر نمی کنید
    [HIGHLIGHT=#ffffff]شاید این جمعه بیاید... شاید .... برای تعجیل در فرجش .... صلوات[/HIGHLIGHT]

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    656
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    665
    پسند کرده
    1683

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قيمه به رو سنتي!
    يعني چيز خاصي نداره كه اضافه كنم.
    "آرامش" آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست "خدا"ست.

صفحه 12 از 82 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما