نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 656
صفحه 11 از 82 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
    محل سکونت
    همین ورا
    نوشته ها
    371
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه با چاشنی غوره ورب وزرد چوبه وگرد لیمو



    باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ebf1dd]ساختن رو از خودمون شروع کنیم....[/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه من : اول پیاز و تفت میدم تا طلایی شه بعد گوشت رو اضافه میکنم با کمی فلفل و زردچوبه تفت میدم و با اب میزارم بپزه .لپه رو جدا میپزم ابکش میکنم با کمی رب و زعفرون ودارچین تفت میدم و وقتی گوشت پخت لپه ونمک رو اضافه میکنم وکمی اب لیموی تازه اضافه میکنم.این دفعه بدون سیب زمینی درس کردم که ی کم رژیمی شه.هرچند که مجبور شدم واسه شوهرم سیب زمینی سرخ کنم

    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    این هم از قیمه ما که خودم و همسری خیلی می دوستیمش

    >
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد
    هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    منو شو شو هم عاشق خورشت قيمه ايم
    يه سوال ؟
    واسه غليظ شدن آب خورشت قيمه بايد چيكار كنيم مال من معمولا خيلي غليظ از آب درنمياد!!!!!
    در تمام بود و هستی با تمام شور و مستی
    دلم من یه آرزو داشت جایی باشم که تو هستی

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    عزيزم اول اينكه حتما آبش رو زياد ميريزي ؟ بعد اينكه بايد چند ساعت بذاري آروم براي خودش بجوشه و ديگه اينكه توش پياز زياد بريز پياز باعث لعاب دادن به خورش ميشه
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    480
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    اول پياز داغ درست ميكنم بعد گوشتو توي پياز تفت ميدم نمك و زردچوبه ميزنم رب گوجه فرنگيم اضافه ميكنم خوب تفت ميدم لپه خامو كه شستم توي موادم ميريزم و اونم يه تفت كوچولو ميدم بعد آب ميريزم و ميزارم كه خوب بپزه و جا بيفته 45 دقيقه آخرم ليمو عمانيو چند تكه كردم و توش انداختم و در نهايت سيب زميني سرخ كرده .

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  8. #87
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,156
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3813
    پسند کرده
    2794

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان محمدحسام
    منو شو شو هم عاشق خورشت قيمه ايم
    يه سوال ؟
    واسه غليظ شدن آب خورشت قيمه بايد چيكار كنيم مال من معمولا خيلي غليظ از آب درنمياد!!!!!
    علاوه بر نکاتی که آیسان عزیز هم اشاره کرد اگر رب گوجه رو هم خوب تفت بدی باعث لعاب دادن به غذا میشه.هر چند که زمان جا افتادنش مهم تره
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  9. #88
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21240
    پسند کرده
    15579

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن




    قیمه با بی حوصلگی

    من قیمه دوست ندارم.ولی برای همسرم درست میکنم
    اول پیاز داغ درست کردم و گوشت رو تفت دادم و گذاشتم بپزه.بعد لپه پخته شده رو اضافه میکنم.دوباره پیاز داغ درست میکنم و داخلش رب میزنم و کمی تفت میدم و به خورش اضافه میکنم و بعد لیمو عمانی و ادویه اضافه میکنم و شعله اش رو کم میکنم تا جا بیوفته
    somayeh-b, باران67 و Shiva Sh این نوشته را پسندیده.


صفحه 11 از 82 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما