نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2777Likes

موضوع: سیر تا پیاز غذاهای رژیمی خانگی...

نمایش نتایج: از 393 به 399 از 399
صفحه 50 از 50 نخستنخست ... 4047484950
  1. #393
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11700
    پسند کرده
    13348
    موادلازم کیک شکلاتی رژیمی:
    آرد : ۳ لیوان
    پودر استویا: 4 قاشق غذاخوری
    جوش شیرین : ۲ قاشق چای خوری
    آب گرم : ۲ لیوان
    پودرکاکائو :نصف لیوان
    آب گرم : ۲ لیوان
    سرکه سفید : ۲ قاشق غذاخوری
    نسکافه : ۱ قاشق غذاخوری
    وانیل ۱ قاشق چای خوری
    نمک : ۱ قاشق چای خوری
    طرزتهیه کیک شکلاتی رژیمی:
    ابتدا مواد خشک کیک را ( آرد , پودر استویا , جوش شیرین , کاکائو و نمک ) را با هم مخلوط کنید و بعد مواد را الک کنید. سپس آب , روغن , نسکافه , وانیل و سرکه را با هم مخلوط کنید و بعد به مخلوط آرد اضافه کنید و مواد را با قاشق یا لیسک در حدی که با هم مخلوط شوند (خیلی کم) هم بزنید و اصلا از همزن استفاده نکنید. سپس مایه کیک شکلاتی رژیمی را در قالبی که از قبل چرب کردید یا کاغذ روغنی گذاشته اید بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قراردهید. کیک شما آماده است.
    .......
     
    m1361, golbarg., گمگشته و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  2. بانک بند ناف
  3. #394
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11700
    پسند کرده
    13348
    پودر استویا
    ماده ی شیرین كننده ی استویا كه به استویوزید معروف است, كالری زا نیست و در سیستم گوارش جذب نمی شود. این ماده تا 250 برابر شیرین تراز ساكارز است كه بسته به نوع گیاه پایه، طول روز و روش تولید، بین 20-5 % در گیاه تولید می شود. شیرینی برگهای خشك گیاه 30 برابربیشتر از ساكارز است. چهار نوع گلوكوزید استویول اصلی در استویا شناسایی شده است:
    Rebaudioside A, rebaudioside C, stevioside, dulcoside A
    استویا محصولیست کاملا طبیعی که به طور مستقیم از طبیعت و گیاهان گرفته شده و امروزه بطور وسیعی، در صنایعی که سالها از محصولات قندی (شیرینی و شکلات، نوشابه های گازدار) وسایر صنایعی که در پروسه خود به مقادیر زیاد از این مواد استفاده میکرده اند، کاربرد وسیعی داشته و جایگزین شکر و قند بعنوان عوامل کالری زا شده است.

    این گیاه ده ها سال است که در آسیا و جنوب آمریکا ( آمریکای جنوبی) مورد استفاده قرار گرفته و میگیرد ، ضمن اینکه مصنوعی نیست ، سمی نیست و هیچ گونه عوارض جانبی نگران کننده نیز ندارد . استویا مورد تایید "سازمان جهانی سلامت" است و اخیرا به عنوان یک محصول رژیمی مورد تایید "سازمان غذا و داروی آمریکا" قرار گرفته است.

    استویا
    یک پیشنهاد و یک راهکار بزرگ و باور نکردنی در جایگزین کردن شیرینی ها برای کسانی که روزانه به مقدار کالری مصرفی خود توجه دارند این محصول به هیچ میزان کالری ندارد و جای هیچ نگرانی برای استفاده از آن وجود ندارد.
    استویا
    PH مقاوم در برابر حرارت بالا بطوریکه در پخت و پزآن ثابت است. ماهیت آن تحت هیچ شرایطی تغییر نمی کند.رنگ استویا بر اثر پخت و پز تیره نمی شود.
    استویا در حال حاضر به عنوان قند (شیرین کننده) شناخته شده است. آن را در نوشابه ها ونوشیدنیها، شیرینی جات و شکلات ها، مربا، آدامس، سس ها، کچاپ و ماست می توان استفاده کرد.استویا بر خلاف شکرهای شیمیایی تولید شده که اکثرا اثرات کوتاه مدت و بلند مدت سوء ای برای سلامت انسان دارند، نه تنها یک ماده کاملا طبیعی و مفید به لحاظ عاری بودن از انرژی، کالری میباشد بلکه به جهت تاثیر مثبتش بر افزایش طعم و بهتر کردن مزه غذا شناخته شده است. با استویا غذاهاهمچنان طعم و رنگ و بوی عالی خود را حفظ خواهند کرد
    تحقیقات و مطالعات گسترده ای درباره استویا و اثرات مفید و فواید آن بر بیماران دیابتی از نوع دوم و بیمارانی که دارای فشار خون بالا هستند انجام شده است و این گیاه طبیعی بهترین جایگزین شیرین کننده هائی چون قند یا شکر بر اینگونه بیماران است.
    این مواد نسبت به ساكارز بین 250 - 40 برابر شیرین تر اند. نسبت تولید این مواد در گیاه متغیر است
    شکر استویا بدون کالری صد در صد گیاهی
    شکر استویا(یک پیشنهاد شیرین)
    استویا صد در صد طبیعی است
    استویا مرکب از مواد مصنوعی نیست.
    استویا کالری ندارد ودر نتیجه جای هیچ نگرانی برای رژیم درمانی و بیماران دیابتیک نیست.
    استویا 400تا 300 مرتبه از شکر شیرین تراست.
    استویا طعم. رنگ ومزه غذا را افزایش می دهد.
    استویا دلچسبی و دلپذیری طعم وعطر غذا را بهبود می بخشد.
    استویا شناخته شده و مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا و سازمان جهانی بهداشت و سلامت میباشد.
    و در نهایت طبیعت بهترین پاسخ را برای شیرین تر نمودن زندگی به ما داد
    .......
     
    m1361, بانوی فروردین, golbarg. و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  4. #395
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11700
    پسند کرده
    13348
    میرزاقاسمی
    ارزش غذائی برای یک نفر
    انرژی (کالری) 157
    کربوهیدرات (گرم) 14.5
    پروتئین (گرم) 9
    چربی (گرم) 7.5
    درصد اسیدهای چرب اشباع 9%

    مواد مورد نیاز برای 4 نفر
    بادمجان 5 عدد
    سیر 1 بوته
    تخم مرغ 3 عدد
    گوجه فرنگی 2 عدد
    روغن 2 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به مقدار کافی

    طرز تهیه

    بادنجانها را داخل فر یا روی آتش کبابی میکنیم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا میگیریم و بعد ساطوری مینماییم سپس گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آن را می گیریم و خرد میکنیم. سیر را کوبیده و داخل روغن کمی تفت می دهیم، بعد بادنجانها و گوجه فرنگی آماده شده را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم بحدی که آب آنها کاملا کشیده شود و به روغن ببفتد. کمی نمک و فلفل به آن میزنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار میدهیم ودر طرف دیگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مینماییم وبهم میزنیم تا کاملا بسته شده و بعد بادنجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مینماییم و میرزا قاسمی آماده شده را در دیس میکشیم
    .......
     
    Negara و golbarg. این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  5. #396
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11700
    پسند کرده
    13348
    اینم یه بشقاب سالم و رژیمی
    برا دو نفر
    نام: 3.jpg نمایش: 509 اندازه: 77.8 کیلو بایت
    فلافل دونه ای 80.......3*80=240
    کوکو سبزی .....................100
    کباب تابه ای 60 گرمی دوتاش باهم=200
    نان هم 200
    کل کالری 840.......................نفری 420
    .......
     
    افسونی, مامان سیسی, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  6. #397
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    301
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2545
    پسند کرده
    29
    مرغ رو بایکم اب تفت دادم تا اون اب سفیدش خارج بشه بعد ابش رو ریختم .یه دونه پیاز با یه ق روغن زیتون تفت دادم و مرغا رو توش سرخ کردم بعدم ادویه جات وناردونه فراوان که عااااشقشم.بعدم سیب زمینی نگینی.محشررررمیشه
    نام: 9.jpg نمایش: 480 اندازه: 101.5 کیلو بایت
    پیتزا
     
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  7. #398
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    1306
    پسند کرده
    90


    جوانه ماش، فلفل دلمه ، نصف سینه مرغ و قارچ رو در ماهیتابه ووک با یک قاشق روغن زیتون و سس سویا و سس فلفل و یک مقدار زعفران دم کرده ، تفت دادم تا این شکلی شد. قیافش خیلی خوب نشد ولی خیلی خوشمزه است
    لازانیا
     
    *هما*, افسونی, میس مهسا و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بی همگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود

    داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

  8. #399
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11700
    پسند کرده
    13348
    نام: 18.jpg نمایش: 227 اندازه: 78.4 کیلو بایت
    یه دونه کدو +پیاز نگینی+گوجه+سیب زمینیرو بدون اضافه کردن اب داخل قابلمه میزاریم و نمک و فلفل و زنجبیل اضافه میکنیم بدون روغن رو شعله ملایم
    1-1.30دقیق زمان میبره که در این مدت هر یه ربع مواد رو زیر رو میکنیم
    در اخر یه قاشق چای خوری هم کشک رو با اب جوش رقیق میکنیم اضافه غذا میکنیم
    نام: 21.jpg نمایش: 1490 اندازه: 68.0 کیلو بایت
    .......
     
    m1361, .افسوس., ELAHE_ABAN و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


صفحه 50 از 50 نخستنخست ... 4047484950
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما