نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree840Likes

موضوع: انواع شنیتسل مرغ

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 162
صفحه 9 از 21 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    کوردن بلو

    مرحله اول برش دادن مرغ





    مرحله دوم مزه دار کردن مرغ با نمک و فلفل و پوشوندنش با کره و خامه



    مرحله سوم اضافه کردن پنیر گودا و پارمزان



    مرحله چهارم داخل تخم مرغ زده شده مالیدن



    مرحله پنجم داخل پودر سوخاری غلطاندن


    مرحله پنجم سرخ کردن با حرارت ملایم ودر روغن فراوان و ظرف دربسته و یا سرخ کن (حتما ظرف یا تابه دربسته تا مغز پخت بشه )

    مرحله ششم برش کردن و نوش جان کردن



    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    مانا جان شما دیگه ژامبون نذاشتی ؟
    چندتا ژامبون نگه داشته بودم بزارم توش رفتم دیدم شوهرم رفته سر یخچال خالی خالی خورده
    .............
     
    Andrew, عشق, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    شنیسل مرغ
    سینه مرغ راورقه نازک می بریم با بیفتک کوب می کوبیم با نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن وزرد چوبه و پیاز مزه دار کرده به مدت 2 ساعت بعداول در آرد سفید و بعد در تخم مرغ زده شده ودر اخ پودر سوخاری هاتی کارا غلطانده به مدت 1 ساعت در یخچال گذاشته ودر روغن باشعله متوسط سرخ می کنیم

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    کوردن بلو با آرد کرانچی


    دستور کوردن بلو رو در بالای همین صفحه نوشتم فقط این بار به جای آرد سوخاری از کرانچی آرد شده استفاده شده که تند تر و ترد تره .

    .............
     
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sadi_eh آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    804
    میزان امتیاز
    146
    پسند شده
    5938
    پسند کرده
    11680

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    مرغ رو توی پیاز و زعفرون و آبلیمو یک روز خوابوندم و بعد با آرد سوخاری کوبوندم و تخم مرغ و دوباره آرد سوخاری و سرخ کردم. به به!
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب می شود
    و برای نخستین گناه

    تو را به خاطر دوست داشتن...دوست می دارم

  5. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6800
    پسند کرده
    11886

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    شنیسل مرغ


    سینه مرغ مزه دار شده با نمک و فلفل و کوبیده شده با بیفتک کوب

    غلطانده شده ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر آرد سوخاری

    من برای شنیسل مرغو تو پیاز و ... نمیخوابونم چون در اونصورت طعمش به جوجه کباب نزدیک میشه
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    شنیسل من و خواهر خانم


    سینه مرغ نازک بریده و مزه دار شده با نمک و ادویه - غلطونده شده در تخم مرغ و بعد پودر نون خشک


    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #71

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    کوردن بلو با دستور شف طیبه.
    "چيكن كوردن بلو" Chicken Cordon Bleu یک غذای آمریکاییه که از آشپزی فرانسوی الهام گرفته . کوردن بلو یعنی روبان آبی . و در فرانسه رسم بوده که به بهترین غذا یا بهترین شف این روبان رو اهدا میکردن! خلاصه اینکه این غذا یکی از غذاهای خیلی شیکه که در گذشته در رستورانهای خیلی شیک واسه آدمهای خیلی پولدار سرو میشده!


    چیکن کوردن بلو اسم دهن پركني داره و ظاهرش هم خيلي خوشگله ولي باز هم از اون دسته غذاهايي به حساب مياد كه من تند و سريع درستش ميكنم و دردسر زيادي نداره و مزه اش هم خيلي خوب ميشه و مني كه با قورت دادن مرغ مشكل دارم، كوردن بلو رو راحت ميخورم.

    من از اين غذاهاي آماده نميخرم و نميدونم اين كوردن بلوهاي موجود در بازار چه طعمي داره ولي آنچه كه روي پاكتش ديدم نشون ميده كه اشتباه درست شده. يعني به شيوه اصيل درست نشده. كوردن بلو رو به شيوه اي درست ميكنن كه بعد موقع برش شكل رولتي خوشگلي به خودش ميگيره ( البته این رو هم بگم که به شیوه های بسیار متفاوتی درست میشه ولی این که من الان میگم از همه اش معروف تره). خيلي ساده است و طعمش هم ايروني پسنده. فقط اين وسط يه مشكل وجود داره كه حتما بايد از كالباس استفاده كرد! چون اينجا "پرشوتو" يافت نميشود. البته كلا مقدار كالباس مصرفيش خيلي كمه و خب ما هم كه در سال مقدار بسيار كمي كالباس مصرف ميكنيم پس اين يه بار رو به بزرگي خودتون ببخشيد چون ديگه چاره اي نيست.


    سينه مرغ 1 عدد ( يعني در واقع 2 تيكه نيمه سينه مرغ لازم داريم که 4 تا کوردن بلو بدست میاد)

    كالباس 4 ورقه نازك

    پنير گروير يا پنير گودا 250 گرم

    آرد 4/1 ليوان

    نمك و فلفل

    پودر سير و فلفل قرمز

    آرد سوخاري 1 ليوان

    تخم مرغ 2 عدد

    روغن زيتون




    فر رو روي درجه 350 فارنهايت 180 سانتيگراد قرار ميديم.

    تيكه هاي سينه مرغ رو به روشي كه قبلا چند بار توضيح دادم افقی نصف کرده و با استيك كوب بين دو لايه پلاستيك خوب ميكوبيم تا كاملا نازك شن.


    تيكه هاي مرغ رو روي سطح كار قرار ميديم .


    يه لايه كالباس ( از هر طعمي كه دوست داريد) به اندازه اي كه مرغ رو كامل نپوشونه برش زده و روي مرغ قرار ميديم.



    يه لايه نازك از پنير برش ميزنيم و روي كالباس قرار ميديم ( و يا رنده ميكنيم)


    دو طرف مرغ ، يعني راست و چپش رو برميگردونيم رو به داخل و محكم مرغ رو از پایین مطابق شکل رول ميكنيم.



    و يه ربع توي فريزر قرار ميديم تا خودش رو بگيره




    حالا رولها رو اول توي تركيب آرد و نمك و فلفل زده... بعد توي تخم مرغ ميغلتونيم



    و بعد توي مخلوط آرد سوخاري و پودر سير و فلفل قرمز تا كاملا كاور بشه.



    رولها رو توي سيني فر قرار داده و روش رو با روغن زيتون و يا كره مذاب چرب ميكنيم و به مدت 25 دقيقه و يا تا زماني كه كاورش قهوه اي بشه و خوب بپزه توي فر قرار ميديم.



    براي سرو ميتونيد از وسط برش بزنيد و يا رولتي اسلايشون كنيد و يا به همين شكل درسته سرو كنيد.




    در هر سه حالت خوشگل ميشه و طعمش هم عاليه. از اون مهم تر خیلی شیک میشه و توی مهمونی ها که سرو میکیند همه فکر میکنن "واااااااااای چقدر واسه اش زحمت کشیدید"!!!! چه میدونن که اینقدر ساده بوده؟!

    راستی این مقداری که میبینید با نصف سینه مرغ درست شده و واسه چهار روز من کافی بود!


    خب این عکسای افتضاح برای من..خیلی خوشمزه است مخصوصا با سس تند.یعنی چیزی که دو تا مریخی من بخورند و تعریف کنند پس حتما خوشمزه است


    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  8. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    به به بازم شنیسل عاشخشم

    آرد سوخاری و فلفل سیاه و نمک و سفیده تخم مرغ

    [url=http://www.mamipic.com/share-0623_5018AAC8.html][/url
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

صفحه 9 از 21 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما