نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree840Likes

موضوع: انواع شنیتسل مرغ

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 162
صفحه 8 از 21 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,144
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1487
    پسند کرده
    1163

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    من موقع مزه دار کردن سینه مرغ کمی بهش آبلیمو می زنم بعدش نمک و فلفل و پود رسیر.
    طعم پودر سیر بهش طعم فضایی می ده نخ سوزن برای بچه ها که عاشق فست فود هستند جایگزین بسیار مناسبی خواهد بود
    غذا
     
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    136
    پسند کرده
    0

    Re: انواع شنیتسل مرغ




    سینه کوبیده شده که تو پیاز خوابیده شده رو نمک فلفل مالیدم و زدم تو مخلوط آرد و دارچین و بعد تو تخم مرغ زده شده با شیر و زعفران و بعد توی آرد سوخاری و سرخ کردم
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    دیگران را ببخش !
    نه برای اینکه آنها لایق بخشودگی اند
    چرا که تو سزاوار آرامشی...

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    شنیسل مرغ سینه مرغ ورق شده ومزه دار شده وبعد کو بیده شده و بعد در تخم مرغ زده شده وبعد آرد سفید ودوباره تخم مرغ ودر آخر پودر سوخاری هاتی کارا ودر روغن سرخ شده
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    شنیسل مرغ



    فیله مرغ رو با نمک و فلفل مزه دار میکنم.بعد با بیفتک کوب میکوبم و به ترتیب در آرد سفید،تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری میغلتونم و سرخش میکنم
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samira 61 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    0

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    فيله مرغ رو با نمك وفلفل مزه دار كردم توي تخم مرغ زدم بعدم پودر سوخاري بعد سرخ كردم



    Andrew این نوشته را پسندیده.
    لـبخـند بـزن!
    بـدون انتـظار پاسخی از دنـیا
    بـدان روزی دنـیا انقـدر شـرمنـده مـی شود
    کــه بــه جـای پاسـخ لبخـند
    با تمـام سازهـایت مـی رقـصـد


  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    رشــت
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    0

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    فیله مرغ و با گوشت کوب باز کردم و تو آبلیمو و نمک و فلفل و زرده تخم مرغ مزه دار کردم و بعد به پودر سوخاری آغشته کردم و این کار رو دو مرتبه انجام دادم و بعد سرخ کردم
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    به خودم می بالم که در آغوش تو زندگی کرده ام ...
    مادر...

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    1264

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    کوردن بلو با دستور هیون عزیز .از پنیر گودا استفاده کردم و چون خیلی گرسنه بودیم دیگه به تزیین نرسید





    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    نوشته ها
    122
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    0

    Re: انواع شنیتسل مرغ

    شنیتسل مرغ



    یه سینه مرغ کامل رو اول از وسط نصف میکنیم و بعدم از ضخامتش نصف میکنیم تا 4 عدد شنیتسل داشته باشیم ( میشه از ضخامتش برش نزد و بعد کوبید اما خیلی بزرگ میشه )

    بعد بذارینش لای دوتا نایلون و با بیفتک کوب بکوبینش ولی حواستون باشه پاره نشه! به ضخامت 1 سانت خوبه

    برای پودر سوخاری از نان سفید بیات درست بشه خیلی بهتره! میذاریم نون خشک بشه و بعد با غذاساز پودرش میکنیم

    برای پودر سوخاری: 3 قاشق از پودر نان سفید + 3 قاشق پودر سوخاری آماده + 1 قاشق آرد ذرت + 1 عدد عصاره مرغ پودر شده + فلفل سیاه و نمک و زردجوبه + رنده ی پوست یک لیمو ترش

    همه ی مواد رو مخلوط میکنیم و اگه دوست داشتین سبزی معطر خشک شده هم اضافه کنین

    2 عدد تخم مرغ + 1 قاشق آب لیمو ترش رو هم زده تا یک دست بشه

    توی یه ظرف دیگه ام آرد سفید بریزین

    شنیتسل رو اول توی آرد سفید بزنین و تکونش بدین که آرد اضافش بریزه! بعد توی تخم مرغ زده و بعد توی پودر سوخاری زده و کمی از پودر رو با دست فشار بدین تا بچسبه!

    بذارین 30 دقیقه همینجوری بمونه! توی تابه 3 قاشق روغن بریزین و شنیتسل رو روی حرارت متوسط سرخ کنین

    حرارت زیاد نباشه تا هم توش بپزه هم بیرونش ترد بشه و طلایی!
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    یک استکان چای داغ مهمان منی، کنار پنجره بخار گرفته، چای رفاقت من همیشه تازه دم است

    tosterr.persianblog.ir



صفحه 8 از 21 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما