نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree840Likes

موضوع: انواع شنیتسل مرغ

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 162
صفحه 20 از 21 نخستنخست ... 101718192021 آخرینآخرین
  1. #153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    156
    سلام میکم برای شینسل مرع اگه خودمون سینه مرعو بخوایم فیله کنیم برای مهمونی تعداد قطعاتش و ضخامتش چقد باید باشه ؟؟/
    خدایا منو وهمسرمو تنها نذار

  2. بانک بند ناف
  3. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    301
    میزان امتیاز
    98
    پسند شده
    2545
    پسند کرده
    29
    مرغ رو با زعفرون و نمک و یه ق ابلیمو مزه دار کردم بعدم تو تخم مرغ و ارد سوخاری.چندتا حلقه پیاز هم سوخاری کردم که فوقالعاده خوشمزه شد
    نام: 1.jpg نمایش: 385 اندازه: 98.1 کیلو بایت
    پیتزا
     
    m1361, باران67, nazi15 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  4. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    261
    میزان امتیاز
    43
    پسند شده
    645
    پسند کرده
    401
    نام: 8.jpg نمایش: 342 اندازه: 97.7 کیلو بایت
    سینه ی مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل مزه دار میکنیم..بعد توی تخم مرغ و پودر سوخاری(من ققط آرد و با زردچوبه و ادویه مرغ قاطی کرده و بعنوان پودر سوخاری استفاده کردم) میغلتونم و بعد در روغن با حرارت متوسط سرخ میکنم..دورچینش سبزیجات آبپز شده ست
    درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
    نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد

  5. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3482
    پسند کرده
    838
    ورقه های باریک سینه مرغ که در پیاز و نمک و فلفل و آبلیمو مزه دار کردم بعدم به ترتیب در آرد , ترکیب تخم مرغ و ماست , و پودر سوخاری غلتوندم و سرخ کردم
    نام: IMG_20160605_163721-2020664319.jpg نمایش: 296 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    باران67, Miss Razieh, افسونی و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    990
    پسند کرده
    673
    نام: PicsArt_06-09-12.39.01.jpg نمایش: 267 اندازه: 82.4 کیلو بایتبرشهای سینه مرغ رو با بیفتک کوب میکوبیم تا نازک بشه بین دوتا کیسه فریزر که بافت گوشت اسیب نبینه بعد در ارد سفید بعد در تخم مرغ زده شده بعد در ارد سوخاری میزنیم البته اردها و تخم مرغ رو با نمک وفلفل وزردچوبه مخلوط میکنیم بعد دو طرفش رو توی تابه سرخ میکنیم کنار اون سیب زمینی پخته که روی اون نمک پاپریکا و جعفری خشک پاشیدم
    ما کارونی
     
    ویرایش توسط مینا.ک : ۱۳۹۵/۰۳/۲۰ در ساعت ۱۰:۵۸ قبل از ظهر
    m1361, kurosh1, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #158
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    990
    پسند کرده
    673
    نام: PicsArt_07-05-03.01.43.jpg نمایش: 228 اندازه: 75.0 کیلو بایت
    شنیستل با فیله مرغ
    ما کارونی
     
    m1361, الهه مشرق زمین, Miss Razieh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #159
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,111
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2226
    پسند کرده
    2694
    اینم دستور فیله مرغ سوخاری من که از سرآشپز یکی از بهترین تالارهای شهرمون یادش گرفتم.
    که البته نمیدونم شنیتسل محسوب میشه یا نه.
    برای بیست تا سی تا فیله :
    دو تا سفیده تخم مرغ(اگه کوچیکن سه تا)نصف پ شیر
    نصف پیمونه روغن مایع
    یه لیوان دلستر کلاسیک
    نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
    و آرد سفید به میزان لازم
    اول سفیده ها رو با نمک و فلفل کمی میزنیم تا از حالت لختگی در بیان بعد مایعاتو اضافه اشون میکنیم و شروع میکنیم بهش ارد اضافه کردن. تا زمانی بهش ارد میزنیم که یه مایه ی کش دار بهمون بده. یعنی وقتی از تو قاشق میریزیش سر جاش کش بیاد . خیلی سفتش نکنیدا. من معمولا پنج یا شایدم شیش ق غ بهش ارد اضافه میکنم و خوب همش میزنم. بعد فیله ها رو توش میخوابونیم و میزاریم تا سه ساعتی استراحت کنه. تو یخچال.
    هر چی استراحتش بیشتر مغزشون خوش مزه تر میشه و آبدار تر درمیاد.
    برای سرخ کردنشون آقای سر آشپز همینطور از توی مارینه در میاوردن و مینداختن توی روغن داغ. باید تو روغن شناور باشن.
    ولی من هم این مدلی دوست دارم هم یه ابتکاری کردم سوخاریشون کردم. یعنی از توی مارینه که در میارم میندازم توی ارد سفید. به روش پولکی کردن:
    یعنی یه مقدار زیاد ارد میزارم جلوم ، گودش میکنم و فیله رو میندازم داخل گودال و روشو ارد میپوشونم و بعد با چنگال یا انبر بلندش میکنم و زیاد نمیتکونمش. فیله ها چون سردن ارد روشون پولکی میشه. وقتی انداختین تو روغن میبین که داره پولک میزنه.
    بسسییییار خوشمزه است. بیشتر از سه چهار دقیقه زمان نمیبره پختنش.
    دقت کنین که روغنتون باید داغ باشه ولی بعد از داغ شدنش حرارت رو کم کنید تا فیله هاتون مغز پخت بشن . وقتی دیدین روغن داره سرد میشه دوباره شعله زیاد کنید. خلاصه هواستون به حرارت روغن باشه.
    من از موادم که میمونه فریزش میکنه برای دفعه ی بعدی یا باهاش قارچ سوخاری میکنم.


    سلام اینم عکس فیله های من تو تبلت پیدا کردم
    نام: 423918533_13598.jpg نمایش: 194 اندازه: 105.5 کیلو بایت
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  9. #160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    285
    میزان امتیاز
    123
    پسند شده
    1961
    پسند کرده
    1139
    کوردن بلو برای سالگرد ازدواجمان
    برای اینکه شکل شکیل داشته باشه با قالب سینه رو برش دارم و وسط رو یکم سوراخ کردم توش پنیرو ریختم و با ضربه چند تا زدم تا روش صاف شد بعد باسلفون گذاشتم تو یخچال. بعد هم که آرد و تخم مرغ و سوخاری.
    توی یه برنامه آشپزی دیدم میگفت مرغ بافتش خیلی نرمه برای کوبیدن حتما بین کیسه بذاریید
    نام: IMG_20160713_124619.jpg نمایش: 160 اندازه: 107.2 کیلو بایت
    نام: IMG_20160713_124616.jpg نمایش: 157 اندازه: 107.7 کیلو بایت
    zakizadeh, fingil 0 shishi, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مامی سایتی ها دوستتون داررررم

صفحه 20 از 21 نخستنخست ... 101718192021 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما