نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree840Likes

موضوع: انواع شنیتسل مرغ

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 162
صفحه 19 از 21 نخستنخست ... 9161718192021 آخرینآخرین
  1. #145
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86536
    پسند کرده
    75920

    ویترین مدال ها

    شنسل مرغ





    شنسل مرغ با این دستور:

    انواع شنیتسل مرغ

    توضیحات کامل در لینک بالا هست و من فقط از روش های تکمیلی ای که با تجربه بدست آوردم این بار حرف میزنم.

    آردی که استفاده میکنم: ارد سوخاری خودم ساز که در دو سایز ریز و درشت همیشه در منزل دارم
    (برای سایز ریز داخل دستگاه میریزم و کاملا پودرش میکنم برا مرحله ی اول سوخاری کردن و برا مرحله ی نهایی همونطور که در پست ارد سوخاری عرض کردم خدمتتون با دستم خردشون میکنم تا قطعاتش خیلی پودر نشه و درشت بمونه تا شنسلم و کلا همه ی سوخاری هام خوشمزه تر بشه)

    تجربه بهم ثابت کرده وقتی به ارد سوخاری مرحله ی دو کنجد فلفل قرمز تند و پودر سیر بزنم خیلی خیلی خوش طعمش میکنه و زیبا

    لینک آموزشی گل رز با نان:

    مسابقه آشپزي رمضان " نان و پنير سفره افطار" تیر ماه 94



    لینک آموزشی تهیه ی ارد سوخاری در منزل:

    طرز تهیه ارد سوخاری در خانه




    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۵/۲۱ در ساعت ۰۵:۱۶ بعد از ظهر
    zakizadeh, *شمیم*, amir mami و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #146
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    385
    میزان امتیاز
    317
    پسند شده
    4668
    پسند کرده
    770
    کوردن بلو خانگی

    منتهی من به جای کالباس بینش قارچ و پنیر گذاشتم
    سینه مرغ + سیر + پیاز + آرد نان باگت
    اینقدر توی غذاساز زده شد که به صورت گلوله در اومد ... بعد اندازه گردوی درشت برداشتم ... توی دستم پهن کردم ... قارچ و پنیر لاش گذاشتم بستمش ... بعد به ترتیب .... توی تخم مرغ ... آرد ... تخم مرغ ... آرد سوخاری نارنجی آمون (که خیلی خوشکلش می*کرد) زدم و توی روغن با درجه حرارت کم سرخش کردم ... عالی شده بود

    نام: 1.jpg نمایش: 2543 اندازه: 104.2 کیلو بایت
    شوید پلو
     
    آلیفاتیک, Lenaa, m1361 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  4. #147
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    890
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    940
    پسند شده
    14465
    پسند کرده
    14669

    ویترین مدال ها

    شنسل مرغ

    نام: شنسل مرغ (1).JPG نمایش: 919 اندازه: 94.6 کیلو بایت
    pink girl, الهه مشرق زمین, zakizadeh و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #148
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,479
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19205
    پسند کرده
    26827
    شنیتسل مرغ
    سینه مرغ رو با زنجبیل تازه رنده شده +ابلیم وروغن زیتون ونمک وفلفل رمزه دار کردم وداخل نایلون فریزر گذاشتم و با بیفتک کوب کوبیدم
    بعد تکه های مرغ رو داخل آرد سفید
    سپس تخم مرغ
    وبعد آرد سوخاری زدم
    به مدت یک ساعت گذاشتم تو یخچال استراحت کرد
    وبعد سرخشون کردم
    نام: DSC04724.JPG نمایش: 758 اندازه: 83.1 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    آلیفاتیک, باران67, *Afsaneh* و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    73
    پسند شده
    1199
    پسند کرده
    773
    سلام منم بالاخره کوردون بلودرست کردم سینه مرغوازوسط بازکردم هویج و فلفل دلمه روریزکردم باسیررنده شده و موسیروپنیرکه بینش گذاشته بودم رول کردم تخم مرغ نداشتم یه جادیدم اردسوخاریوبااب قاطی کرده بودمنم یکم سرکه سیب و اب زدم بهش بعدزدم به بیرونش رولم و یک کم پودرخشک زدم روشم عصاره زعفران و اویشن ریختم موقع سرخ کردن.من تاحالاسیرتازه توغذانریختم امامزش فوق تصورم بودکلا,عاشقش شدم😀نام: 20151013_191528.jpg نمایش: 579 اندازه: 100.4 کیلو بایتنام: 20151013_210907.jpg نمایش: 578 اندازه: 64.7 کیلو بایت
    maman_mahya, باران67, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفته بودی که چرا محو تماشای منی*آنچنان محو که یک دم مژه بر هم نزنی
    مژه بر هم نزنم تا که زدستم نرود*ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی

  7. #150
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    301
    میزان امتیاز
    98
    پسند شده
    2545
    پسند کرده
    29
    سینه مرغ رو با زعفرون و نمک و پیاز مزه دار کردم بعد تو پودر سوخاری زدم و سرخ کردم
    نام: 12.jpg نمایش: 430 اندازه: 103.8 کیلو بایت
    پیتزا
     
    zakizadeh, باران67, Miss Razieh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  8. #151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ملیکا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    423
    پسند شده
    5138
    پسند کرده
    2708
    شینسل مرغ

    نام: IMG_8139.jpg نمایش: 402 اندازه: 101.7 کیلو بایت

    سینه مرغ رو به ورقه های نازک (2 تا 3تا )برش میدیم من امادشو گرفتم یعنی برش زده بود.بعد بهش نمک وفلفل و پودر سیر میزنم ومیزارم یکمی بمونه با استیک کوب کمی میکوبم روشون تا نازکتر شه ..سپس اول تو ارد سوخاری طعمدار(من ترخینه استفاده میکنم )سپس سفیده تخم مرغ میزنم بعد اینبار تو پودر سوخاری درشت (خودم با نان باگت درست میکنم)یا پودر پانکو میزنم یک ساعتی میگزارمش یخچال تا وقت سرخ کردن تکه های درشت سوخاری ازش جدا نشه بعدش تو روغن زیادسرخ میکنم(شعله متوسط رو به بالا) اینجوری جذب روغن کمتر میشه

    نام: IMG_8131.jpg نمایش: 404 اندازه: 103.3 کیلو بایت
    میس مهسا, zakizadeh, تانسو و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    follow your dreams...................They know the way..

  9. #152
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    2374
    شنیستل مرغ

    نام: DSC_0376.jpg نمایش: 234 اندازه: 76.4 کیلو بایت
    شنیستل غذا راحتی. چندتا نکته بنظرم لازم امد با عکس توضیح میدهم.
    اول مقداری کره در هوای اطاق گذاشته، نرم که شد با سبزی معطری ترکیب میکنیم و به شکل استوانه کوچک در میاوریم
    نام: DSC_0380.jpg نمایش: 237 اندازه: 61.3 کیلو بایت

    کره را مجددا به فریزر برمیگردانیم. حالا سینه مرغ که در نایلون قرار دادیم با بیفتک کوب میزنیم حتما از طرف پشت سینه مرغ، بیفتک کوب را میزنیم در این حالت، سینه مرغ متلاشی نمیشود. مثل عکس
    نام: DSC_0381.jpg نمایش: 232 اندازه: 47.2 کیلو بایت
    سینه مرغ با ادویه دلخواه، کمی در یخچال قرار داده حالا، کره که همراه سبزی معطر، در فریزر گذاشته بودیم، در وسط این سینه مرغ گذاشته، کمی فشار میدهیم تا دوطرف روی هم قرار گیرد.
    سینه مرغ در ارد، تخم مرغ و ارد سوخاری گذاسته در روغن با شعله کم سرخ میکنیم. بخاطر کره که در وسطش، طعم خوبی پیدا میکند.
    *هما*, m1361, helia59 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

صفحه 19 از 21 نخستنخست ... 9161718192021 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما