نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree840Likes

موضوع: انواع شنیتسل مرغ

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 162
  1. #137
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86630
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    شنسل مرغ




    من برای شنسل از فیله مرغ استفاده میکنم.
    برش زدن:
    ابتدا فیله رو ،روی سطحی قرار میدم و دستم رو روی اون میذارم و با کارد اون رو بسته به سایز به 2 یا 3 قسمت تقسیم میکنم.
    لایه ها انقد نازک هستن که نیازی به بیفتک کوب ندارن ولی اگه احیانا جاییش کلفت بود با بیفتک کوب خیلی با ملایمت و آرومی روش میزنم.دقت کنین که اگه ضربات محکم و قوی بزنین گوشت شنسل رو که فوق العاده لطیف هست،پاره و زخمی میکنین.

    مرحله بعد مزه دار کردن گوشت هست.من برای مزه دار کردن از نمک ،فلفل سیاه،آبلیمو خیلی کم و پیاز خلال شده استفاده میکنم.
    ابتدا پیاز رو خرد میکنم و داخل کاسه میریزم و روش نمک وفلفل میریزم و با دستم مالش میدم تا پیاز کاملا اغشته به نمک و فلفل بشه
    اینجور پیاز آب خودش رو پس میده و باعث خوش عطر شدن گوش مرغم میشه

    برای حداقل یک ساعت زمان میدم تا قطعات گوشت مزه دار بشن.
    *میتونیم از زعفران و یا هر طعم دهنده دیگه که دوست داریم مثل سیر یا تخم گشنیز یا زنجفیل استفاده کنیم.

    نحوه پخت:
    ابتدا هر تکه گوشت رو از ظرف بر میدارم و مطمئن میشم خلال پیاز و.. بهش نچسبیده باشه و بعد داخل پودر سوخاری میزنم.
    من برای این مرحله از آرد سوخاری ای که کاملا پودرش کردم استفاده میکنم


    حالا باید قطعه رو داخل مخلوط تخم مرغی بزنیم.
    من یه ظرفی که گنجایش و ظرفیت خوابوندن قطعات رو داشته باشه انتخاب میکنم و اینجور راحت هر قطعه رو میخوابونم داخل مخلوط تخم مرغی و برمیدارم.
    تخم مرغ رو با چنگال میزنم تا باز شه و بهش نمک فلفل میزنم.میتونین زعفرون هم بزنین.

    بعد از اون هر قطعه رو داخل آرد سوخاری میزنم.
    من آرد سوخاری تند مارک پانکو رو خیلی ازش راضی هستم و طعم شنسل رو فوق العاده میکنه.ولی خب کمی قیمتش بالاس


    نکته*
    میتونیم بعد از زدن قطعات شنسل داخل مخلوط تخم مرغی اون ها رو در کنجد،گردو کوبیده،پودر نارگیل و یا بادام کوبیده بغلطونیم.


    در این مرحله قطعات آماده شده شنسل رو بهتره 1 ساعت داخل یخچال استراحت بدیم.اینجور لایه سوخاری روی قعطات گوشتی ازش جدا نمیشه و موقع خوردن با صحنه جدا شدن لایه سوخاری و نمایان شدن سینه مرغ رو به رو نمیشین.

    بعد از اون سرخش میکنیم.

    *من ترجیح میدم شنسل بالافاصله بعد از درست شدن سرو بشه تا رویه ای ترد و کرانچی داشته باشه چون وقتی بمونه رویه ش نرم میشه و زیاد برام دلچسب نیست.

    من برای لایه آخری شنسل های موجود در عکس از کنجد،گردو کوبیده،پودر نارگیل و یا بادام کوبیده و پودر سوخاری پانکو استفاده کردم.برای مهمونی ها خیلی شیک و متفاوته لایه های متفاوت و خاص ولی خب طعم شنسل با پودر سوخاری پانکو که مدل ساده شنسل هست رو شخصا ترجیح میدم.

    *دورچین:
    سیب زمینی سرخ شده،قارچ سوخاری،خیار شور،کلم،کاهو،گوجه؛زیتون خام یا سوخاری شده،برش های لیمو یا نارنج و انواع سس کچاپ و فلفلی

    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۵/۲۱ در ساعت ۰۴:۰۵ بعد از ظهر
    kurosh1, mahnooshin, آرزوی من و 42 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    شنیسل با آرد سوخاری و پودرپفک

    *فیله مرغ رو با بیفتک کوب بین دو مشما فریزر کوبیده و داخل آرد سفید و بعد پودر پفک زده و سرخ میکنیم


    نام: DSC_0750.jpg نمایش: 1379 اندازه: 107.3 کیلو بایت
    .............
     
    m1361, mitra40, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    شنیسل با پودر پفک که با روش بالا درست کردم

    نام: DSC_0020 (2).jpg نمایش: 1268 اندازه: 78.0 کیلو بایت




    نام: DSC_0028 (2).jpg نمایش: 1270 اندازه: 109.5 کیلو بایت


    نام: DSC_0024 (2).jpg نمایش: 1251 اندازه: 106.2 کیلو بایت
    .............
     
    titish khanoom, meli59, *مریم 58 * و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9035
    پسند کرده
    8540
    فیله مرغ رو نازک برش دادم وتو ابلیمو فلفل وزعفرون پیاز رنده شده گذاشتم تا مزه دار شدبعد تومخلوط تخم مرغ وکمی زعفرون زدم سپس تو ارد زدم و شرخ کردم //تو ارد نمک فلفل وپودر پاپریکا زدم/
    ویرایش توسط mami 2m : ۱۳۹۴/۰۳/۰۳ در ساعت ۰۷:۲۰ بعد از ظهر
    m1361, golbarg., باران67 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46934
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    شنیتسل مرغ ورژنِ رژیمی
    فیله های مرغ رو با گردغوره و نمک و فلفل سیاه مزه دارکردم بعد لابلاشون پیاز حلقه شدم گذاشتم.
    یکساعت بعد دیدم من که نمیخوام تخم مرغ و حمام روغن و ... داشته باشم،چکار کنم؟
    هیچی دیگه فیله ها همونجور که خیس بود زدم تو پودر سوخاری
    بعد گذاشتم با نصف ق غ روغن توی تابه
    زیرش رو متوسط کردم تا رنگش عوض شد برش گردوندم،قارچها رو ریختم روی فیله ها و حرارت رو کم کردم تا آب قارچها هم به خورد مرغ بره هم بپزه هم مثلا سرخ بشه
    فکرشم نمیکردم ولی وااااااااقعاااااااااا عالی و خوشمزه شده بود
    رژیمی هاش یالا ،دست به کار بشین

    قیمه احتمالا :-x
     
    golbarg., aydaa, zakizadeh و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهرافروز آواتار ها
    زینب
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    3287
    پسند کرده
    3526
    فیله های مرغ داخل پیاز رنده و فلفل سیاه و یکم ابلیمو و زعفران چند ساعت موند بعد هم داخل ارد سوخاری معمولی بعد تخم مرغ و بعد ارد سوخاری ادویه دار ، با حرارت متوسط سرخ کردم و با قارچ سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده سرو کردم

    نام: IMG_20150615_211711.jpg نمایش: 908 اندازه: 76.8 کیلو بایت




    معبودا به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند . .

  8. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7865
    پسند کرده
    11486
    نمیدونم جاش اینجا هست یا نه

    کوردن بلو با پنیر

    سینه مرغ_پنیر ورقه ای _کالباس_نمک و فلفل_پودر سوخاری_تخم مرغ

    ابتدا سینه مرغ بدون استخون و از وسط دو لایه می کنیم و مدت سه ساعت داخل نمک و فلفل و پیاز با کمی آب لیمو می خابونیم.بعد کمی می کوبیم تا سطحش نرم بشه. به اندازه یک ورق کالباس و یک ورق پنیر روی اون قرار داده آروم می پیچیم.
    هم میشه چند دور پیچید هم فقط در حد پوشش پیچید.ابتدا کامل سطح اونو پودر می زنیم ،بعد داخل تخم مرغ زده مجدد داخل پودر می زنیم و در روغن سرخ می کنیم

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 143552232813253.jpg
مشاهده: 834
حجم: 101.8 کیلو بایت


    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 143552232817695.jpg
مشاهده: 829
حجم: 87.8 کیلو بایت
    عدسی
     
    سادن, پرنسس.م, باران67 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دتری آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۱۵
    محل سکونت
    بابل
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    112
    شنیسل مرغ خوشمزه منم مثل بقیه وستان که توضیح دادنددرست میکنم...البته قارچ وگل کلم سوخاری هم بودکه نشدعکس بگیرم....نام: IMG_۲۰۱۵۰۶۱۹_۱۹۵۷۰۲.jpg نمایش: 648 اندازه: 99.9 کیلو بایت
    عدسی
     
    zakizadeh, باران67, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یا الله ویا رحمن ویارحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما