نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree840Likes

موضوع: انواع شنیتسل مرغ

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 162
صفحه 16 از 21 نخستنخست ... 613141516171819 ... آخرینآخرین
  1. #121
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11484
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    شنیتسل مرغ

    فیله مرغ رو مزه دار می کنم ( نمک و فلفل و پودر سیر و روغن زیتون)

    اول تو آرد (آرد + نمک خیلی کم + کمی فلفل) می غلتونم

    بعد تو تخم مرغ (که معمولا نمک و کمی پودر سیر می ریزم توش) و در انتها تو پودر سوخاری می زنم..
    این دفعه تو سینی فر چیده و تو فر 180 درجه گذاشتم تا بپزه... اما خودمونیم سرخ کرده ش خوشمزه تر میشه...



    با سس ریحان سرو شد..
    http://mamisite.com/forum/t4002-p112...ml#post1129244
    (ziba), aydaa, somayeh-b و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  2. بانک بند ناف
  3. #122
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1386
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    سینه مرغ باریک میبریم بعد توی آرد سوخاری میزنیم بعد تو تخم مرغی که کمی توش نمک و فلفل ریختیم میزنیم و در آخر دوباره تو آرد سوخاری و سپس سرخش می کنیم.
    نام: IMG_4214.JPG نمایش: 796 اندازه: 79.3 کیلو بایت
    m1361, مامان غزل, bluesea و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bluesea آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    63
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    268
    پسند کرده
    1468
    سلام به همگی
    بازم شنتسل ولی این بار با وجدان خیلی راحت تری خوردم
    اینو از دوست مامانم یاد گرفتم: فیله های مرغ رو (بعضی هاش رو به کم کوبیدم و بعضیهاش رو نکوبیدم فرقی نکرد) تو تخم مرغ زدم و بعد در پورد سوخاری (با آدر سوخاری هم امتحان کردم همینجور خوب شد) و بعد چند چکه روغن در ماهی تابه دوطرفه ریختم و همه شنتسل ها رو توش چیدم و کنارش یه کم قارچ خورد کردم و کمی هم سیب زمینی خلال کردم و درش رو بستم. اصلا فکرش رو نمی کردم که اینقدر آبدار و نرم بشه ضمنا کثیف کاری سرخ کردن رو هم نداره.
    پیشنهاد می کنم که حتما این روش رو امتحان کنید. چون هم سریع آماده میشه و هم رژیمی و چون آبدار میشه خوشمره هم هست.
    نام: 20140818_220324.jpg نمایش: 742 اندازه: 33.6 کیلو بایت
    m1361, Andrew, مرجان.ر و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای اهل دنیا آقام علی مظلومه ...

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766
    شنیتسل مرغ
    سه عدد سینه مرغ برای سه نفر + یک عدد تخم مرغ + پودر سوخاری به میزان لازم + پودر سیر + عصاره زعفران

    سینه های مرغ رو با بیفتک کوب نازک کرده با عصاره زعفران مزه دار کرده در تخم مرغ زده شده و سپس پودر سوخاری ( بدون طعم) زده . در تابه رژیمی دو طرفه که فقط کمی چرب کردم میزارم با شعله کم هر طرف 15 دقیقه . عالی میشه
    m1361, hengamehh, ... رضوان ... و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mosam آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1211
    پسند کرده
    394
    شنیتسل مرغ با هویج و بامیه آبپز
    نام: DSC_1614.jpg نمایش: 675 اندازه: 98.6 کیلو بایت
    Andrew, m1361, ... رضوان ... و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8525
    پسند کرده
    9693
    شنیتسل مرغ عاااالی و خوشمزه
    فیله مرغ رو بین نایلون فریزری با بیفتکوب نازک کنید. بهش زردچوبه و نمک و فلفل و پودر سیر بزنید و داخل آرد و سپس داخل تخم مرغ و بعد هم در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

    m1361, Andrew, mosam و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۵
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    3
    شنیسل با آموزش تصویری

    نام: 20140909_182352.jpg نمایش: 577 اندازه: 29.9 کیلو بایت

    نام: 20140909_190751.jpg نمایش: 555 اندازه: 24.1 کیلو بایت

    نام: 20140909_190812.jpg نمایش: 548 اندازه: 28.7 کیلو بایت

    نام: 20140909_192900.jpg نمایش: 569 اندازه: 28.6 کیلو بایت

    نام: 20140909_203722.jpg نمایش: 562 اندازه: 28.2 کیلو بایت

    نام: 20140909_205653.jpg نمایش: 554 اندازه: 32.7 کیلو بایت

    نام: IMG_20140910_010626.jpg نمایش: 1642 اندازه: 18.8 کیلو بایت
    m1361, گیلاس من, نیکی گل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    سینه ی مرغ رو برش زدم. یه لیمو رو قاچ کردم و مالیدن به مرغ اما نه زیاد که ترش بشه. بعد بهش نمک و زردچوبه و ادویه ی مرغ و ادویه ی پاستای همیشک زدم. ( این ادویه طعم خیلی خوبی به مرغ میده )
    بعد دو ساعت گذاشتم توی یخچال بمونه.
    وقتی مزه دار شد اول زدم توی ارد سفید بعد تخم مرغ ( تخم مرغ رو با یه قاشق شیر رقیق کردم بهش پودر سیر و فلفل سیاه کوبیده زدم ) دوباره ارد سفید و تخم مرغ. اخر سر هم توی پودر نون پانکو زدم و توی روغن سرخ کردم.

    خورش بادمجون
     
    (ziba), hengamehh, نیکی گل و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

صفحه 16 از 21 نخستنخست ... 613141516171819 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما