نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree854Likes

موضوع: انواع شنیتسل مرغ

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 162
صفحه 16 از 21 نخستنخست ... 613141516171819 ... آخرینآخرین
  1. #121
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,099
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11507
    پسند کرده
    7657

    ویترین مدال ها

    شنیتسل مرغ

    فیله مرغ رو مزه دار می کنم ( نمک و فلفل و پودر سیر و روغن زیتون)

    اول تو آرد (آرد + نمک خیلی کم + کمی فلفل) می غلتونم

    بعد تو تخم مرغ (که معمولا نمک و کمی پودر سیر می ریزم توش) و در انتها تو پودر سوخاری می زنم..
    این دفعه تو سینی فر چیده و تو فر 180 درجه گذاشتم تا بپزه... اما خودمونیم سرخ کرده ش خوشمزه تر میشه...



    با سس ریحان سرو شد..
    http://mamisite.com/forum/t4002-p112...ml#post1129244
    (ziba), aydaa, somayeh-b و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  2. بانک بند ناف
  3. #122
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1394
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    سینه مرغ باریک میبریم بعد توی آرد سوخاری میزنیم بعد تو تخم مرغی که کمی توش نمک و فلفل ریختیم میزنیم و در آخر دوباره تو آرد سوخاری و سپس سرخش می کنیم.
    نام: IMG_4214.JPG نمایش: 820 اندازه: 79.3 کیلو بایت
    m1361, مامان غزل, bluesea و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bluesea آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    63
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    252
    پسند کرده
    1326
    سلام به همگی
    بازم شنتسل ولی این بار با وجدان خیلی راحت تری خوردم
    اینو از دوست مامانم یاد گرفتم: فیله های مرغ رو (بعضی هاش رو به کم کوبیدم و بعضیهاش رو نکوبیدم فرقی نکرد) تو تخم مرغ زدم و بعد در پورد سوخاری (با آدر سوخاری هم امتحان کردم همینجور خوب شد) و بعد چند چکه روغن در ماهی تابه دوطرفه ریختم و همه شنتسل ها رو توش چیدم و کنارش یه کم قارچ خورد کردم و کمی هم سیب زمینی خلال کردم و درش رو بستم. اصلا فکرش رو نمی کردم که اینقدر آبدار و نرم بشه ضمنا کثیف کاری سرخ کردن رو هم نداره.
    پیشنهاد می کنم که حتما این روش رو امتحان کنید. چون هم سریع آماده میشه و هم رژیمی و چون آبدار میشه خوشمره هم هست.
    نام: 20140818_220324.jpg نمایش: 763 اندازه: 33.6 کیلو بایت
    m1361, Andrew, مرجان.ر و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای اهل دنیا آقام علی مظلومه ...

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    278
    پسند شده
    22955
    پسند کرده
    4749
    شنیتسل مرغ
    سه عدد سینه مرغ برای سه نفر + یک عدد تخم مرغ + پودر سوخاری به میزان لازم + پودر سیر + عصاره زعفران

    سینه های مرغ رو با بیفتک کوب نازک کرده با عصاره زعفران مزه دار کرده در تخم مرغ زده شده و سپس پودر سوخاری ( بدون طعم) زده . در تابه رژیمی دو طرفه که فقط کمی چرب کردم میزارم با شعله کم هر طرف 15 دقیقه . عالی میشه
    m1361, hengamehh, ... رضوان ... و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mosam آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1214
    پسند کرده
    393
    شنیتسل مرغ با هویج و بامیه آبپز
    نام: DSC_1614.jpg نمایش: 697 اندازه: 98.6 کیلو بایت
    Andrew, m1361, ... رضوان ... و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    694
    میزان امتیاز
    412
    پسند شده
    8682
    پسند کرده
    9723
    شنیتسل مرغ عاااالی و خوشمزه
    فیله مرغ رو بین نایلون فریزری با بیفتکوب نازک کنید. بهش زردچوبه و نمک و فلفل و پودر سیر بزنید و داخل آرد و سپس داخل تخم مرغ و بعد هم در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

    m1361, Andrew, mosam و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۵
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    169
    پسند کرده
    3
    شنیسل با آموزش تصویری

    نام: 20140909_182352.jpg نمایش: 599 اندازه: 29.9 کیلو بایت

    نام: 20140909_190751.jpg نمایش: 578 اندازه: 24.1 کیلو بایت

    نام: 20140909_190812.jpg نمایش: 571 اندازه: 28.7 کیلو بایت

    نام: 20140909_192900.jpg نمایش: 597 اندازه: 28.6 کیلو بایت

    نام: 20140909_203722.jpg نمایش: 584 اندازه: 28.2 کیلو بایت

    نام: 20140909_205653.jpg نمایش: 576 اندازه: 32.7 کیلو بایت

    نام: IMG_20140910_010626.jpg نمایش: 1665 اندازه: 18.8 کیلو بایت
    m1361, گیلاس من, نیکی گل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    8206
    پسند کرده
    4976
    سینه ی مرغ رو برش زدم. یه لیمو رو قاچ کردم و مالیدن به مرغ اما نه زیاد که ترش بشه. بعد بهش نمک و زردچوبه و ادویه ی مرغ و ادویه ی پاستای همیشک زدم. ( این ادویه طعم خیلی خوبی به مرغ میده )
    بعد دو ساعت گذاشتم توی یخچال بمونه.
    وقتی مزه دار شد اول زدم توی ارد سفید بعد تخم مرغ ( تخم مرغ رو با یه قاشق شیر رقیق کردم بهش پودر سیر و فلفل سیاه کوبیده زدم ) دوباره ارد سفید و تخم مرغ. اخر سر هم توی پودر نون پانکو زدم و توی روغن سرخ کردم.

    خورش بادمجون
     
    (ziba), hengamehh, نیکی گل و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

صفحه 16 از 21 نخستنخست ... 613141516171819 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما