نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree840Likes

موضوع: انواع شنیتسل مرغ

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 162
صفحه 14 از 21 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    baran_68_mn آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    391
    سینه مرغ ورقه شده رو با پیاز و فلفل دلمه ای و فلفل سیاه و روغن هسته انگور و زنجبیل مزه دار کرده و داخل تخم مرغ بعدشم پودر سوخاری زدم و سرخ کردم؛ سیب زمینیشم با کمک راهنمایی های یگانه جون عزیزم داخل کیسه پخت درست کردم.
    --------------------
     
    &yeganeh&, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    دنیا بدون مادرم چه سرد و تاریکه

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1457
    پسند کرده
    940
    شنیسل مرغ... سینه مرغ رو کمی کوبیدم.... روش نمک و فلفل ... در ارد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در پودر مخصوص کنتاکی ... بعدش سرخ کردم...خوشمزگی شنیسل به اینه که در حرارت معمولی و با دقت و در روغن کافی سرخ بشه...میشه روغن اضافی رو به کمک حوله های کاغذی گرفت...
    من همیشه در کنار شنیسل کمی خوراک سبزیجات مزه دار شده هم می پزم .. چون شنیسل کمی خشکه و لازمه که یه ساید داشته باشه...

    vida_s, &yeganeh&, sara chef و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    شنیسل مرغ

    انواع شنیتسل مرغ

    sheida sheida, pooneh 007, انژلینا و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    589
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8557
    پسند کرده
    12548
    گوردن بلو

    البته میدونم گوردن بلوی اصلی با سینه مرغ بدون چرخ شدن درست میشه ولی یه بار از یکی از شرکت های غذای نیمه منجمد گوردن بلو گرفتیم که با گوشت چرخ شده مرغ بود.

    سینه مرغ چرخ شده+ پیاز رنده درشت و آب گرفته+ نمک+ فلفل+ زردچوبه ....خوب با هم ورز دادم و یه کم هم پودر سوخاری ریختم توش. بعد از این مایه برداشتم بینش پنیر پیتزا و چدار و یه تیکه ژامبون گذاشتم. توی تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری غلطوندم و سرخ کردم.

    titish khanoom, mahi59, zardin و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    486
    پسند شده
    9713
    پسند کرده
    6470
    نام: IMAG0697.jpg نمایش: 712 اندازه: 97.6 کیلو بایت

    ابتدا سینه ی مرغ رو باریک بریدم. بعد داخل پیاز و فلفل سفید و فلفل پاپریکا خوابوندم تا کمی طعم دار بشه . بعد از حدود یک ساعت بهش نمک زدم و کمی با گوشت کوب روش کوبیدم که نازک بشه .( دقت کنید زیاده روی در این کار گوشت لطیف مرغ رو آش و لاش میکنه) فقط کمی که پهن و نازک بشه

    بعد هم ابتدا توی آرد سفید سپس تخم مرغ و در نهایت توی پودر سخاری زدم و حدودا نیم ساعت صبر کردم تا پودر سخاری بهش بچسبه و بعد توی حمام روغن سرخ کردم. و بلافاصله سرو شد.

    این غذا اگر بمونه کاورش نرم و له میشه و دیگه اونقدر خوشمزه نیست. باید بلافاصله سرو بشه.
    ما که بسیار لذت بردیم
    انژلینا, Elsanaa, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11053
    پسند کرده
    4034
    شنیسل من

    سینه ی مرغ رو با استیک کوب کوبیدم و مزه دار کردم با آرد و تخم مرغ آغشته و سرخ کردم

    نام: Photo0543.jpg نمایش: 622 اندازه: 77.5 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    Elsanaa و Andrew این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fariba joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    660
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    8418
    پسند کرده
    12296
    شنیتسل مرغ
    ابتدا مرغ رو با نمک وفلفل مزه دار کرده
    سپس ابتدا در آرد سفید وسپس در یک عدد تخم مرغ زده شده ودر آخر در کنجد خام غلتانده و در روغن سرخ کنید
    mahi59, Elsanaa, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    من عاقبت ازاینجاخواهم رفت /پروانه ای که باشب میرفت/ این فال رابرای دلم دید.

  9. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    233
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    41
    نقل قول نوشته اصلی توسط *samir* نمایش پست ها
    دوستان منظور از آرد سوخاری که همه میگین چیه؟
    خب وقتی فیله مرغ رو خودمون مزه دار می کنیم با ادویه های مختلف، اگه بزنیم تو آرد سوخاری ای که اونم خودش مزه خاص خودشو داره خب این چی میشه؟
    مثلا ما یه آرد سوخاری داریم که روش نوشته مرغ رو بزنید تو تخم مرغ بعد هم بزنید تو آرد سوخاری، بدون هیچ افزودنی.
    ینی آرد سوخاری که شما میگین بدون طعم منظورتونه؟؟
    خوب شما وقتی آرد سوخاری طعم دار میگیری میتونی مرغت رو فقط کمی نمک فلفل بزنی
    برای آرد سوخاری ساده یا اون آردی که تو خونه تهیه میشه هم میتونی آرد رو بنا به دلخواهت طعم دار کنی
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 14 از 21 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما