نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree863Likes

موضوع: نان رول دارچینی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 73
صفحه 1 از 10 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۷
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    115
    پسند کرده
    0

    نان رول دارچینی

    نان رول دارچینی از دستورات خانم احمدی هنر اشپزی
    خمیر مایه 1 قاشق چایخوری شکر 4/1 پ شیر 1 لیوان روغن مایع 30 گرم تخم مرغ 1 عدد ارد 400 گرم
    شکر 2/1 پ دارچین 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری گردو 50 گرم
    زرده تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 1 قاشق مربا خوری

    بعد از بع عمل اوردن خمیر مایهتمام مواد غیر از ارد را مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم سپس ارد را کم کم اضافه میکنیم و تا جایی که امکان دارد از دست استفاده نمیکنیم تا حدی که خمیر سفت شده و نیاز به ورز دارد .ارد اضافی به خمیر نمیدهیم تا خشک نشه .اصولا این خمیر کمی حالت چسبناک دارد پس از اضافه کردن ارد زیاد خودداری کنید دستتون رو کمی چرب کنید و خمیر رو جمع کنید و 5/1 استراحت بدید.
    در قسمت مواد لازم خط دوم مواد میانی هستش که همه رو با هم مخلوط میکنیم .
    و خط سوم هم مواد رومال هستش.
    بعد از اینکه خمیر ما حجمش 2 برابرشد روی یه سطح صاف به قطر 4 میلی باز کرده و به شکل مستعطیل بهش فرم میدیم و از مواد میانی روی اون میریزیمو رولش میکنیم و در یک قالب چرب شده کیک دالبر دار توخالی قرارمیدیمو دو انتهای خمیر رو به هم میچسبونیمدر فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم.قبل ارز قرار دادن در فر از مواد رومال روی ان میمالیم.
    من تا حالا هر نانی که درست کردم از دستورات خانم احمدی استفاده کردم خیلی عالی درمیاد .
    2 تا عکس قبل هم با همین دستور تهیه شده.
    zardin, *سایه روشن*, مامان غزل و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    مالزی
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    35
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: انواع نان وخمير

    دوستان من هرچی گشتم مبحثی واسه رول دارچینی پیدا نکردم. اگر جای این پست اینجا نیست, لطفا عوضش کنید . مرسی

    رول های دارچینی

    دستور از وبلاگ سراشپز: http://chef-hani.blogfa.com/8911.aspx




    zardin, مامان غزل, malodynaz و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    2750
    پسند کرده
    1468

    Re: انواع نان وخمير

    سلام دوستان این هم رول دارچینی من با دستوری از همین تاپیک (البته از یک سایت دیگه گرفته بود) فکر کنم باید خمیرم را نازکتر باز میکردم ؟







    توی دستور ننوشته بود که رول باید نرم باشه بعد از پخت یا خشک .
    malodynaz و سارا شف این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    444
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    185
    پسند کرده
    0

    Re: انواع نان وخمير

    رولت دارچيني بسياااااااااااااااااااااا اااار خوشمزه و راحت ، براي من كه هر دستوري رو معمولاٌ 1 2 بار خراب ميكنم تا دربياد همون بار اول عالي شد و خيلي خوشمزه . دستورش يادم نيست از كي يا كجا بود براي همين دوباره مينويسم ( واقعاٌ دستش درد نكنه هر كي اين دستورو براي بار اول گذاشته ) اين مقدار 24 تا رولت لقمه اي به من داد كه گداشتم توي يخچال و هر بار كه در ميارم 20 ثانيه ميذارم توي مايكروويو گرم ميشه انگار تازه از فر در اومده .



    كره 90 گرم
    شكر 60 گرم و يك قاشق غذاخوري
    تخم مرغ 2 عدد
    آرد 350 تا 400 گرم
    مايه خمير 7 گرم
    شير 125 سي سي يا نصف ليوان

    لاي رولت : كره 30 گرم / شكر 5 ق غ خ / دارچين 1 ق غ خ ( من شكر قهوه اي ريختم )

    مايه خمير را با شير ولرم و يك قاشق شكر مخلوط كرده در جاي گرم ميگذاريم تا حجم آن 2 برابر شود .
    كره نرم شده در دماي محيط را با چنگال با شكر مخلوط ميكنيم سپس زرده هاي تخم مرغ را مخلوط كرده سپس مايه خمير عمل آمده .
    آرد الك شده را تا جاييكه به دست نچسبد اضافه ميكنيم و در جاي گرم ميكذاريم تا ور بيايد .
    خمير را 3 ميليمتر باز كرده و كره ميماليم ، شكر و دارچين را روي آن پخش كرده سپس ميپيچيم و برش ميزنيم .
    روي سيني فر 20 دقيقه استراحت مي دهيم سپس در فر 180 درجه 20 دقيقه ( من 15 و 17 گذاشتم ديگه روش طلايي شد برداشتم )
    malodynaz و کیجا این نوشته را پسندیده.
    زندگي به مانند يک مراجعه کوتاه به مغازه اسباب بازي فروشي بين تولد و مرگ است

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    silish63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۸
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    177
    پسند کرده
    29

    Re: انواع نان وخمير

    رل دارچینی که دیروز درست کردم رفتیم باغ با پدر و مادر و خاله و دختر خالهای شو شو جونم میل کردیم همه دوست داشتن منم همین طور فقط روم نشد انجا از برشش عکس بگیرم





    اینم دستور پختش
    کفشهایم که جفت میشوند دلم هوای رفتن می کند، کودکانه بی قراری می کنم ،بی آنکه بدانم آیا کسی دلتنگ من خواهد شد ؟!

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    82
    پسند کرده
    0

    Re: انواع نان وخمير

    نان رول دارچینی با این دستور

    post1743432.html#p1743432
    مامان غزل, malodynaz و shadmehr این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماهپاره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    55
    پسند شده
    579
    پسند کرده
    400

    Re: انواع نان وخمير

    رول دارچینی با این دستور

    مواد لازم برای خمیر ..
    ارد 650 گرم
    شکر 100 گرم
    مایه خمیر تازه 25 گرم ( 8 گرم خمیر مایه فوری)

    کره نرم 120 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    هل سبز 15 عدد
    نمک 2 پینچ

    رنده ی پوست پرتقال 1 ق غ


    مواد میانی ..
    کره 100 گرم
    شکر 50 گرم
    دارچین 3 ق چ


    مواد رویه ...
    زرده تخم مرغ 1 عدد

    خامه 3 ق غ
    شکر 1 ق

    1.خمیر مایه رو با شیر ولرم و شکر مخلوط میکنیم...
    2.دانه های هل رو در اورده اسیاب می کنیم...
    3. تخم مرغ و نمک و کره و رندهی پوسن پرتقال و هل رو خوب مخلوط میکنیم..
    4. دو مخلوط رو با هم مخلوط میکنیم . بعد ارد رو اضافه میکنیم...
    5. ور ز می دهیم تا خمیر نرم شود..
    6.خمیر رو در ظرفی قرار می دهیم و رویش رو با نایلون می پو شانیم به مدت 2 ساعت .
    7. خمیر رو به 4 قسمت تقسیم میکنیم...
    8.هر بخش رو با وردنه باز میکنیم (20 در 30 ) به ضخا مت 2 تا 3 میلیمتر.
    9.مواد میانی را روی خمیر پخش میکنیم و رول میکنیم .
    10. برشهای به طول 3 سانتی متر زده و از وسط به شکل مثلث برش می دهیم .
    11.قالب قلب رو با کاغذ روغنی می پوشانیم و برشها درون قالب قرار می دهیم ..
    12. روی برش ها رو با مخلوط زرده و خامه برس می زنیم ..
    13. 30 دقیقه استراحت می دهیم ..
    14 . در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم .






    این دستور رو از قسمت منوی روز عشق برداشتم واقعا خوشمزه بود .. البته من با 500 گرم آرد و 1 ق غ سرپر خمیرمایه و 1 لیوان شیر و نصف لیوان روغن مایع وبقیه مواد طبق دستور استفاده کردم
    zeinabrad, mami mahdis, مامان غزل و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    185
    پسند شده
    11119
    پسند کرده
    4030
    با اضافه خمیر دانمارکی که اینجاست http://mamisite.com/forum/t1921-p794645.html#post794645

    این رول های توپ و درست کردم

    بینش خرما و کره و دارچین و شکر





    سبزی پلو با ماهی
     
    ویرایش توسط &yeganeh& : ۱۳۹۲/۱۰/۱۰ در ساعت ۰۶:۴۹ قبل از ظهر
    mary524, sara chef, zardin و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

صفحه 1 از 10 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما