نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree59Likes

موضوع: خورش قیمه بامیه

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 18
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10650
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: خورش قیمه بامیه

    نقل قول نوشته اصلی توسط بهشت
    خورش باميه كه لپه نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بابا اين غذايه جنوبيه ا ا ا ا لپه ته حالا نديده بوديم!!!!!!!!!
    عزیزم ... اینجا تاپیک خورش بامیه نیست.
    خورش قیمه بامیه هست.


    من هم خورش بامیه رو بدون لپه درست میکنم، مثل خورش بادمجون؛ ولی قیمه بامیه فرق میکنه !!!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #10
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,904
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    2658
    پسند کرده
    5204

    Re: خورش قیمه بامیه

    فکر کنم دستختها فرق داره
    ما که اهوازی هستیم فقط یه مدل داریم اونم با لپه درست میشه
    فقط بامیه و گوشت خیلی غذا *** نمیشه؟
    live و samir این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  3. #11
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1288
    پسند کرده
    219

    Re: خورش قیمه بامیه

    وای خاله لیلا نمیدونی که اونم چقدر خوشمزه اس ... اصلنم *** نیست:دی برنج تنش میکنیم:)))))
    samir این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  4. #12
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,904
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    2658
    پسند کرده
    5204

    Re: خورش قیمه بامیه

    آرام جون من دوست دارم تو خورش خیلی چیزا باشه
    واسه همین قیمه هم دوست ندارم
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    616
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    538
    پسند کرده
    0

    Re: خورش قیمه بامیه

    خورش قیمه بامیه با این دستور که صفحه قبل گذاشتم .
    خورش قیمه بامیه

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۸ در ساعت ۰۷:۳۶ بعد از ظهر
    نیلوفرونگار, باران67, گیتار و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,102
    میزان امتیاز
    1622
    پسند شده
    23499
    پسند کرده
    19781
    قیمه بامیه

    نام: IMG_0295.jpg نمایش: 813 اندازه: 104.0 کیلو بایت

    پیاز و گوشت بوقلمون را تفت داده با فلفل سیاه زردچوبه کمی رب بعد لپه خیس شده ولیمو عمانی که تلخیش گرفته اضافه با آب مناسب .
    در اواخر پخت نمک وبامیه فریزری(که از قبل کمی تفت داده شده) اضافه تا جا بیفته در صورت نیاز کمی آبغوره
    ...
     
    Hope, باران67, نیکی گل و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,912
    میزان امتیاز
    360
    پسند شده
    24629
    پسند کرده
    24219
    گوشت و پیاز رو با نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی تفت دادم و گذاشتم تا بپزه
    بعد لپه پخته و بامیه و دارچین رو اضافه کردم

    golegandom1363, helia59, افسونی و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #16
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,807
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2323
    پسند شده
    95848
    پسند کرده
    81044

    ویترین مدال ها

    خورش قیمه بامیه







    خورش قیمه بامیه با دستور قیمه نذری خانم گل اور که بامیه های تفت داده شده رو 15 دقیقه ی اخر به خورش اضافه کردم و زمان دادم تا بامیه ها طعم بگیرن و خورش جا بیافته.



    نکاتی در رابطه با بامیه:

    -بامیه دارای ساقه ای کوتاه هست که موقع مصرف آن ساقه را کوتاه میکنیم.
    البته دقت کنین خیلی کم بچینین تا بافتش از بین نره و گر نه بامیه شکل و بافت خودش رو از دست میده و لزج میشه و خوش لزج و نامطبوع میشه.
    من معمولا وقتی خیلی ساقه بلند باشه کمی کوتاهش میکنم و در اغلب مواد فقط یه برش کوچولو رو سطح ساقه میدم و کوتاهش نمیکنم.
    این نکته خیلی مهمه جدی بگیرین


    -بامیه رو میتونیم به صورت تازه و یا فریز شده مصرف کنیم.
    برای فریز کردن بامیه باید اون رو حتما تفت بدیم و بعد فریز کنیم و گر نه لزج و نامطبوع میشه.
    برای مصرف بامیه داخل خورش ها هم بامیه رو باید تفت بدیم.


    -هر چه بامیه ریز تر باشه خوشمزه تره پس موقع خرید حواستون باشه

    -بامیه رو میتونیم سرخ کنیم و در کنار سایر خورش های ایرونی قرار بدیم
    به این صورت که بامیه ی سرخ شده رو به خورش بادمجان یا قیمه اضافه کنیم
    دقت کنین که بامیه مدت پخت طولانی نداره و در حد 20-30 دقیقه کافی هست.
    اگر مدت طولانی داخل خورش بمونه خورش رو لزج میکنه پس حواستون باشه
    بامیه ها را تفت داده و 20 الی 30 دقیقه قبل از سرو، بامیه ها را اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارات ملایم جابیافتد و طعم بامیه به خورش برود .

    هر چه بامیه کوچکتر باشه زمان پخت کمتری نیاز داره و زودتر پخته میشه.


    لینک آموزشی قیمه نذری خوشمزه






    لینک آموزشی چیپس گل رز

    لینک آموزشی ترشی بامیه

    لینک آموزشی ترشی آلبالو
    قلب صورتی, میس مهسا, zahra113 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما