نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree329Likes

موضوع: نان همبرگر

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 32
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۵
    محل سکونت
    کلیفرنیا
    نوشته ها
    400
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    20

    نان همبرگر

    نان همبرگر
    مواد اولیه :


    • خمير مايه هفت گرم[/*:m:3cnpz35g]

    • روغن مايع نصف پيمانه[/*:m:3cnpz35g]

    • شكر يك قاشق چايخوري[/*:m:3cnpz35g]

    • نمك و آرد به ميزان لازم [/*:m:3cnpz35g]

    • شير يك پيمانه [/*:m:3cnpz35g]
    طرز تهيه:

    خمير مايه وچهار قاشق سوپخوري شير ولرم و يك قاشق چايخوري شكر را با هم مخلوط كرده در آن راگذاشته و در جاي گرم قرار داده تا عمل آيد.
    دو پيمانه آرد را با نمك مخلوط كرده وسط آن را گود كنيد. شير، روغنمايع و خمير مايه عمل آمده را با هم مخلوط كنيد اگر خمير شل بود به آن آرد اضافهكنيد تا حدي كه به دست نچسبد. دو ساعت با درپوش در جاي گرم قرار دهيد و بعد چانهكرده روي آن را روغن مايع ماليده و در فر با حرارت 180 درجه سانتي*گراد بهمدت 20 دقيقه قرار دهيد تا نان*ها آمادهشود.
    مجله شماره 40 صفحه 78
    آموزش از خانم کیمیا خاوری
    http://ash.ksabz.net/fullfood.aspx?fID= ... 9bf7d2df5b


    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    571
    پسند کرده
    160

    Re: انواع نان وخمير

    طرز تهيه نان همبرگر
    واحد آشپزی و تغذیه ***** زنجان-
    مواد اولیه :
    خمير مايه هفت گرم
    روغن مايع نصف پيمانه
    شكر يك قاشق چايخوري
    نمك و آرد به ميزان لازم
    شير يك پيمانه
    طرز تهيه:
    خمير مايه و چهار قاشق سوپخوري شير ولرم و يك قاشق چايخوري شكر را با هم مخلوط كرده در آن را گذاشته و در جاي گرم قرار داده تا عمل آيد.
    دو پيمانه آرد را با نمك مخلوط كرده وسط آن را گود كنيد. شير، روغن مايع و خمير مايه عمل آمده را با هم مخلوط كنيد اگر خمير شل بود به آن آرد اضافه كنيد تا حدي كه به دست نچسبد. دو ساعت با درپوش در جاي گرم قرار دهيد و بعد چانه كرده روي آن را روغن مايع ماليده و در فر با حرارت 180 درجه سانتي*گراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا نان*ها آماده شود.

    نان همبرگر
    مواد لازم:
    آرد معمولي=300 گرم
    آرد سفيد=300 گرم
    شير=180 گرم
    آب=130 گرم
    تخم مرغ=1 عدد
    كره=30 گرم
    نمك=كمي
    شكر=25 گرم
    خمير مايه=25 گرم
    كنجد=براي روي نان
    طرز تهيه:
    1. مواد لازم براي خمير نان را با هم مخلوط كرده سپس مواد را با دست ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود.
    2. روي خمير را پوشانده سپس آن را به مدت 3 الي 4 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم خمير دو برابر شود.
    3. خمير را به 10 قسمت مساوي تقسيم كنيد.
    4. با يك برس روي خمير كمي زرده تخم مرغ زده شده كشيده و روي آن كمي كنجد بپاشيد.
    5. نان ها در سيني فر با فاصله از هم چيده سپس ظرف را به مدت نيم ساعت كنار بگذاريد تا حجم نانها بيشتر شود.
    6. ظرف را به مدت 20 الي 25 دقيقه در فري كه از قبل گرم كرده ايد بگذاريد تا نانها با حرارت 170 درجه سانتيگراد بپزند.


    نان تست
    آرد 40 كيلو گرم
    مخلوط نيمه آماده تست 4 كيلوگرم
    خمير مايه 600 گرم
    نمك 600 گرم
    آب 24 ليتر
    روغن 1600 گرم
    مواد لازم:
    روش تهيه:
    ميكس كردن(اسپيرال) :25- 20 دقيقه با ميكسرهاي معمولي يا 10- 8 دقيقه با ميكسرهاي اسپيرال
    دماي خمير: 25 درجه سانتيگراد
    وزن چانه:850-500 گرم
    استراحت اوليه: ندارد.
    تخمير مياني: پس از چانه گيري خمير بلافاصله در قالب هاي درب دار تست قرار داده و به اتاق تخمير منتقل نماييد.
    تخمير نهايي در اتاق تخمير:60-45 دقيقه، 35-32 درجه سانتيگراد و رطوبت 85-75 درصد .
    دماي فر (ترجيحا با فر گردان):200- 180 درجه سانتيگراد، در صورتيكه درب قالب بسته باشد نيازي به بخار اول در فر نيست.
    زمان پخت:40- 35 دقيقه
    بهتر است براي بهبود كيفيت نان، از ميكسر اسپيرال و فر گردان استفاده شود.
    نان همبرگر
    نان همبرگر از نمونه نان های معروف و فانتزی با بافتی نرم و پفکی است و طرفداران بسیاری دارد که با کمی حوصله می توانید آنرا در منزل نیز تهیه نمایید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه نان همبرگر آشنا می شوید.
    مواد لازم
    آرد ستاره: 1 کیلو
    مایه خمیر: 2 قاشق غذاخوری سرخالی
    بهبود دهنده: 5 گرم
    نمک: 15 گرم
    شکر: 10 گرم
    روغن مایع: 10 تا 20 گرم
    کنجد: به مقدار لازم
    آب ولرم: به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    مرحله 1 - آرد زا الک کرده، مایه خمیر، بهبود دهنده، نمک و شکر را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
    مرحله 2 - آب ولرم را کم کم بیافزایید و خمیر را برای 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و یکنواخت شود سپس روغن را افزوده و برای 5 دقیقه دیگر ورز دهید تا بخورد خمیر رود.
    مرحله 3 - روی خمیر را آرد پاشیده و یک نایلون روی آن بصورت آزاد گذاشته سپس روی ظرف را با دستمال تمیز پوشانده و برای حدود 40 تا 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
    مرحله 4 - وقتی حجم خمیر دو برابر شد و روی خمیر شبکه هایی مانند لانه زنبود درست شد به خمیر برای چند دقیقه ورز ثانویه دهید و از خمیر چانه های 150 گرمی بگیرید و برای 4 تا 8 دقیقه استراحت دهید.
    مرحله 5 - چانه ها را در سینی فر که چرب کرده اید با فاصله چیده و روی آنها را به دلخواه کنجد پاشده و برای 30 تا 45 دقیقه استراحت دهید تا چانه ها حجیم شوند. (بهتر است در مکانی استراحت دهید که رطوبت داشته باشد)مرحله 6 - سینی چانه ها را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 تا 220 درجه سانتیگراد با مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا پخته شوند. برای رنگ روی نان می توانید از گریل فر یا همان شعله بالای فر استفاده کنید.
    نکــــــات:در صورتی که مایل به استفاده از کنجد هستید روی خمیر را قلموی خیس شده بزنید و یا به دلخواه زرده تخم مرغ زده شده بزنید سپس کنجد را بپاشید تا به خمیر بچسبد.قبل ار گذاشتن خمیر داخل فر باید داخل فر بخار ایجاد کنید برای این کار سینی مسطح فر را طبقه پاییین فر گذاشته و وقتی فر گرم شد یک لیوان آب داخل آن ریخته تا ایجاد بخار کند و سپس سینی خمیر را داخل فر و طبقه وسط گذاشته و در فر را ببندید.
    marie, mitra40, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ظهور نزدیک است بیایید موانع ظهورآقارا باهم برداریم و اول از خودمان شروع کنیم.

  4. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    571
    پسند کرده
    160

    Re: انواع نان وخمير

    نان همبرگر
    نان همبرگر از نمونه نان های معروف و فانتزی با بافتی نرم و پفکی است و طرفداران بسیاری دارد که با کمی حوصله می توانید آنرا در منزل نیز تهیه نمایید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه نان همبرگر آشنا می شوید.
    مواد لازم
    آرد ستاره: 1 کیلو
    مایه خمیر: 2 قاشق غذاخوری سرخالی
    بهبود دهنده: 5 گرم
    نمک: 15 گرم
    شکر: 10 گرم
    روغن مایع: 10 تا 20 گرم
    کنجد: به مقدار لازم
    آب ولرم: به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    مرحله 1 - آرد زا الک کرده، مایه خمیر، بهبود دهنده، نمک و شکر را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
    مرحله 2 - آب ولرم را کم کم بیافزایید و خمیر را برای 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و یکنواخت شود سپس روغن را افزوده و برای 5 دقیقه دیگر ورز دهید تا بخورد خمیر رود.
    مرحله 3 - روی خمیر را آرد پاشیده و یک نایلون روی آن بصورت آزاد گذاشته سپس روی ظرف را با دستمال تمیز پوشانده و برای حدود 40 تا 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
    مرحله 4 - وقتی حجم خمیر دو برابر شد و روی خمیر شبکه هایی مانند لانه زنبود درست شد به خمیر برای چند دقیقه ورز ثانویه دهید و از خمیر چانه های 150 گرمی بگیرید و برای 4 تا 8 دقیقه استراحت دهید.
    مرحله 5 - چانه ها را در سینی فر که چرب کرده اید با فاصله چیده و روی آنها را به دلخواه کنجد پاشده و برای 30 تا 45 دقیقه استراحت دهید تا چانه ها حجیم شوند. (بهتر است در مکانی استراحت دهید که رطوبت داشته باشد)مرحله 6 - سینی چانه ها را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 تا 220 درجه سانتیگراد با مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا پخته شوند. برای رنگ روی نان می توانید از گریل فر یا همان شعله بالای فر استفاده کنید.
    نکــــــات:در صورتی که مایل به استفاده از کنجد هستید روی خمیر را قلموی خیس شده بزنید و یا به دلخواه زرده تخم مرغ زده شده بزنید سپس کنجد را بپاشید تا به خمیر بچسبد.قبل ار گذاشتن خمیر داخل فر باید داخل فر بخار ایجاد کنید برای این کار سینی مسطح فر را طبقه پاییین فر گذاشته و وقتی فر گرم شد یک لیوان آب داخل آن ریخته تا ایجاد بخار کند و سپس سینی خمیر را داخل فر و طبقه وسط گذاشته و در فر را ببندید.

    این پست رو ویرایش میکنم!
    این دستور رو درست کردم . بافتش عالی شد . هم همبرگری درست کردم هم مثل نون تست (در قالب لوف) فقط کمی شور بود نمکش رو 5 گرم کمتر کنید!بهبود دهنده آن را خیلی کمتر بریزید ! این نونی که درست کردم با نصف مواد بود خیلی شور شد!بوی سرکه هم میده!

    بعد از پخت لای دستمال لای سفره بگذارید تا نرم بشه(از فر که در میآرید سفته)

    نکته مهم حموم بخاره که باید ، خمیر موقع استراحت بخار 60 درصد به بالا ببینه!
    marie, زبرجد, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ظهور نزدیک است بیایید موانع ظهورآقارا باهم برداریم و اول از خودمان شروع کنیم.

  5. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mah e man آواتار ها
    منصوره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    856
    پسند کرده
    270

    Re: انواع نان وخمير

    نون فنجانی مغزدار
    فیلینگ ترکیب شیرعسلی+کره+پودر نارگیل و خرمای پوره شده با ارده وجوزهندی(بمب)
    ببخشید عکس ها واقعا بی کیفیتند ولی در حد وسعمونن دیگه
    http://www.mamipic.com/share-33B7_51B4F71B.html
    http://www.mamipic.com/share-76AB_51B4F71B.html این یکی یه گل 5 پر بود مثلا

    http://www.mamipic.com/share-4CDE_51B4FBBF.html
    http://www.mamipic.com/share-A40A_51B4FBBF.html
    http://www.mamipic.com/share-6799_51B4FBBF.html
    ايرانيم امانگران يمنم
    هركجاهست شيعه انجاست مرز وطنم
    🌺اللهم عجل لوليك الفرج🌺

  6. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    196
    پسند شده
    10330
    پسند کرده
    5517
    نام: DSC_0035.jpg نمایش: 2197 اندازه: 100.4 کیلو بایت موقع چونه کردن بعد از استراحت دوم سوسیس خرد شده پنیر پیتزا و اویشن و سس کچاپ ریختم
    قرمه سبزی
     
    nilufari, panijon, marie و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,586
    نوشته های وبلاگ
    56
    میزان امتیاز
    663
    پسند شده
    37133
    پسند کرده
    57126
    مرضیه جون می شه بگی با کدام دستور درست کردی ممنون

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    196
    پسند شده
    10330
    پسند کرده
    5517
    نان همبرگر (Burger Bun)

    با سلام به همه شما خوبان
    درست کردن نون همبرگر یکی از اون کاراییه که واسه یک بار هم که شده باید خودتون تو خونه انجام بدید. یه دفعه که درست کنید متوجه میشید چقدر کار ساده و در عین حال لذتبخشیه و اون وقت دیگه شاید کمتر نون همبرگر حاضری بخرید!


    مواد لازم برای 12 عدد نان همبرگر:
    آرد سفید ................................ 6 لیوان
    آب ولرم ................................... 2 لیوان
    شکر ....................................... 4 ق غ
    خمیر مایه فوری ........................ 2 ق غ
    نمک ........................................ 1 ق چ
    کره نرم شده ............................. 5-6 ق غ
    تخم مرغ ................................... 2 عدد
    شیر خشک ............................... 4 ق غ
    شیر و کنجد یا سیاه دانه برای روی نون
    طرز تهیه:
    مواد خشک (آرد، شکر، خمیر مایه، نمک و شیر خشک) رو توی یه کاسه و مایعات* (آب و کره آب شده و تخم مرغ) رو توی یه کاسه دیگه ریخته و هر کدوم رو جداگونه مخلوط کنید.

    حالا مواد خشک رو به تدریج به مخلوط مایع اضافه کنید و همزمان ورز بدید. این ورز دادن باید حدود 10-15 دقیقه طول بکشه تا به یه همچین خمیر نرم و لطیفی برسید. (این خمیرش از اون آسوناست!!)

    قبل از این که به خمیر استراحت بدید، اون رو به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت رو چونه کنید و چونه ها رو با فاصله توی سینی فر که ترجیحاَ با کاغذ قنادی پوشونده شده بچینید.

    چونه ها رو با دست کمی فشار بدید تا ضخامتش کم بشه و نون ها یه کم پهن بشن. به این صورت:

    حالا روی چونه ها رو با سلفون بپوشونید و بذارید حدود 1 ساعت استراحت کنن. (توجه داشته باشید که خمیر بر اثر استراحت پف می کنه. پس جای کافی برای پف کردن و بزرگ شدن براش در نظر بگیرید)

    قبل از این که بذارید تو فر، کمی شیر رو به آرومی با برس روی نون ها بمالید و کمی هم کنجد یا سیاه دونه بپاشید روش.

    فر باید از یه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم شده باشه. نون ها رو به مدت تقریباَ 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شدن تو فر بپزید.

    از توی فر که در آرودید روش رو برای حدود 10-15 دقیقه بپوشونید تا نرم بمونه.
    چنان بوی نون تو خونه می پیچه که نگوووووووووووووو!!!!

    تازه سایزش هم دست خودتونه، می تونید کوچیک بگیرید یا بزرگ! من دوس داشتم بزرگ باشه!!

    این هم بافت داخلش که می بینید خیلی نرمه و اصلاَ سنگین نیس. هر چند من کلاَ عادت دارم موقع ساندویچ درست کردن خمیر توی نون رو در میارم و این نون هم از این قاعده مستثنی نبود! ولی کلاَ خوب بود و سنگین و خمیری نشده بود.

    و از همه لذتبخش تر تعریفیه که از خانواده می شنوید! برادرم که میگفت نامبر وان شده!!!! و به عقیده همه خیلی از نون های بیرون بهتر شده بود!

    توش خیلی نرم شده بود. با یه فشار کوچولو میشد فهمید چقدر نرم شده. اولش قبل از فشار این جوری بود...

    و این یه فشار خیلی کوچولو ... ولی می بینید که چقدر جمع شده! و این یعنی یه نون سبک و نرم!

    امیدوارم درست کنید و در کنار خانواده از خوردن یه ساندویچ با نون خونگی لذت ببرید!
    نوش جان!

    منبع
    این دفعه کیفیت عکس ها با همیشه فرق می کنه چون با موبایل گرفتم! امیدوارم مشکلی توی نمایش دادن عکس ها وجود نداشته باشه.
    نویسنده: ترلان ; ساعت ۱:۳٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۳/٥/٢٧
    دسته بندی: نان

    قرمه سبزی
     
    Mahi site, دنیز, nosa و 29 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  9. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بلور یخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    اذربایجان غربی
    نوشته ها
    298
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    1907
    پسند کرده
    545
    مرضیه جون منم موادو عین دستور اماده و خمیر درست کردم ولی شدیدا به دستم میچسبید میشه بگین ایرادم کجاست و مرضیه جون ضخامت خمیرو چند سانت بگیریم
    marziyeh.ali1 این نوشته را پسندیده.
    ​الهی مرا ان ده که ان به

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما