نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree422Likes

موضوع: آشپزی گیاهی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 143
صفحه 4 از 18 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: آشپزی گیاهی

    خوراک لوبیا سبز (راگو)بدون گوشت با قارچ و نان سنگک تازه


    فکر کنم همه بلدن.محتویات هم شامل پیاز تفت داده شده و هویج و لوبیا سبز و سیب زمینی و قارچ.همیشه هم انقدر بدسلیقه نیستم که هویج ها انقدر بزرگ باشه نداشتیم خوب مجبور شدم از هویجی که برای دورچین مرغ استفاده می کنم بریزم تو غذام
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    azmil, shimakhoshdel و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    693
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    0

    Re: آشپزی گیاهی

    [quote="aramesh"]كباب گياهي


    http://www.mamisite.com/forum/postin...253[/quote]

    عزیزم دستورشو میذاری
    راز عشق ورزیدن به هر چیز درک این جمله است :
    شاید از دست برود

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    656
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    665
    پسند کرده
    1683

    Re: آشپزی گیاهی

    رزماري جان، لينكشو گذاشته بودم زير عكس، ولي فكر كنم اشتباه شده
    نتونستم ويرايش كنم

    مطبخ طب سنتی
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۲۱ در ساعت ۰۹:۱۵ بعد از ظهر
    "آرامش" آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست "خدا"ست.

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: آشپزی گیاهی

    من یک غذای گیاهی پختم خوب بود ولی مقدارش دیمی بود اندازه نگرفتم
    مقداری کلم برگ را ریز کرده باضافه دوتا هویج رنده شده با ادویه گراماسولا یا ( زیره ،پودر آویشن ،زنجبیل ، ادویه هفت رنگ ، پودر فلفل قرمز ، پودر سیر، پودر موسیر ونمک با 2 قاشق غذا خوری روغن تفت دادم بعد فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کردم بعد مقداری لوبیا سبز پخته شده اضافه کردم نمک ریختم بعد یک فنجان آب اضافه کردم تا کمی بپزد بعد که آب آن تمام شد تخم مرغ به اندازه نیاز اضافه کردم اگر یک کمی تند باشه خیلی خوشمزه بود من که خوشم اومد امیدوارم شما هم خوشتتان بیاید

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    479
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    368
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: آشپزی گیاهی



    هويج خلالي+ لوبيا سبز+فلفل دلمه خلالي+جوانه ماش_ نمك+سركه
    با حرارت بالا تفت دادم
    marie و fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    زن بودن کار مشکلی است

  6. #30
    کاربر میهمان

    Re: آشپزی گیاهی

    يتيم چه


    بادمجان 2 عدد
    پياز متوسط 1 عدد
    گوجه 2 عدد
    پياز را خرد كرده بدون روغن تفت مي دهيم
    بادمجان را نگيني خرد كرده و با پياز تفت مي دهيم
    گوجه را هم نگيني خرد كرده و به مواد بالا اضافه مي كنيم نمك و فلفل و ادويه و زردچوبه زده و با مقدار كمي آب با حرارت متوسط اجازه پخت مي دهيم
    با ماست و سبزي خوردن و نان سنگك تازه فوق العاده است

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam65 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۳
    نوشته ها
    556
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    63

    Re: آشپزی گیاهی

    ببخشید جای مناسب پیدا نکردم اگه نیاز هست انتقال بدین

    با سویا چه غذایی درست می کنن و نحوه استفاده از سویا چطوریه؟

    من تابحال نه سویا خوردم نه درست کردم نمی دونم نحوه آماده کردن و مزه دار کردنش چطوریه
    پنج شنبه مهمون داریم و یکیشون گوشت واسش خوب نیست و خودش گفته با سویا غذا بساز واسم!!!!! ممنون میشم یه کم راهنماییم کنین که چی بسازم و چطوری طعم دارش کنم چقدر باید خیس کنم و...
    یه مارک خوبم معرفی کنین لطفا

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: آشپزی گیاهی

    میدونم خیلی دیره و سه ماه از این پست گذشته ولی من تازه عضو شدم وامروز به ایجا سر زدم اینجا خیلی خلوته فکر کنم کمتر کسی غذای گیاهی دوست داره ولی برای تنوع خوبه-من همیشه سویارو خیس میکنم وبعد که آب کشیدم اول بدون روغن تفت میدم تا حسابی آبش کشیده بشه بعد روغن و پیاز داغ آماده رو اضافه میکنم و باز تفت میدم تا کلا بوی خامیش ازبین بره بعد زیرشو کم میکنم و تقریبا (بستگی به مقدارش داره )نیم ساعت دم میکنم من چون فقط برای مایه ماکارونی استفاده میکنم مقدار زیاد درست میکنم میذارم فریزر وهربارخواستم استفاده کنم میریزم تو تابه رب وروغن اضافه میکنم.اینجوری هیچ تفاوت زیادی با گوشت سرخ شده نداره واگه کسی از سویا بدش بیاد خیلی کم پیش میاد که متوجه بشه مخصوصا مردا وای وای وای که اگه بفهمن تو غذا جای گوشت سویاس واویلا
    fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

صفحه 4 از 18 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما