نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree422Likes

موضوع: آشپزی گیاهی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 143
صفحه 2 از 18 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,643
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1028
    پسند کرده
    1738

    Re: آشپزی گیاهی

    دیگه کسی اینجا سر نمیزنه؟ دیگه رسپی گیاهی ندارید؟
    marie این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: آشپزی گیاهی

    لبو پلوی گیاهی :



    دستورش هم خیلی ساده بود ...
    پیاز داغ کردم با سیر و و زنجبیل تازه ی رنده شده ... بعدش هویج خلالی رو اضافه کردم بعد نخود فرنگی و ذرت پخته شده و قارچ و سویا سس کمی هم زعفران ریختم و فلفل سیاه...

    من با برنج کته سروش کردم و لبو ها رو هم پختم و لابه لای برنج ریختم...

    اینم عکس مخلوط شده اش خیلی رنگی رنگی و خوشمزه شده بود



    یه مدل دیگه هم با جوانه درست می کنم که جای لبو فقط جوانه ماش تفت داده شده با سویا سس و زنجفیل می ریزم بقیه مواد همونه

    میشه این برنج رو با مرغ ریش ریش شده که با پیاز داغ تفت دادید و یا کوفته قلقلی یا گوشت چرخکرده معمولی هم خورد اما ما می خواستیم گیاهی باشه

    با سالاد خیار و گوجه و لبو و شلغم خام هم خوردیمش خیلی شلغم خام تو سالاد خوشمزه میشه مخصوصا با آبلیمو و نمک حتما امتحان کنید ... به به
    beautiful_lie و fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    کره جنوبی , سئول
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: گیاهخواری

    نقل قول نوشته اصلی توسط lmahshidl

    مواد
    پیاز ریز شده 1 عدد
    هویج ژولین 1 عدد
    بادمجان 5 عدد متوسط
    برنج آبکش2 پیمانه
    گردو آسیاب شده یک مشت
    رب انار و رب گوجه به میزان دلخواه
    سیر یا پودر سیر
    سس سویا در صورت تمایل
    کنجد 2 قاشق غذاخوری
    قارچ 5 عدد
    ذرت
    کلم بروکلی چند تکه
    گوجه رنده شده 1 عدد
    ترخان خشک مقداری
    فلفل دلمه فلفل سبز خرد شده جمعا 3/1 فنجان
    زردچوبه نمک فلفل

    ابتدا پیاز ، هویج ، بروکلی ، فلفل دلمه، قارچ و فلفل تند را با یک قاشق روغن حدود چند دقیقه تفت دادم و سپس رب گوجه ، گوجه و زردچوبه و پودر سیر ( داداش من سیر نمی خوره شما می تونید سیر رو رنده کنید ) با سویا سس رو اضافه کردم ، در ماهیتابه رو گذاشتم تا کمی پخته شود .

    سپس کنجد و ذرت را اضافه کردم و بعد رب انار را همراه با گردو و ترخان اضافه کرده و بعد ازچند دقیقه از روی حرارت برداشته و برنج را نیز مخلوط نمودم .

    در ماهیتابه رژیمی کمی روغن ریخته بادمجان ها را که از وسط بریده و کمی گود کرده بودم با مواد پر کردم و یک فلفل دلمه را نیز از مواد پر نمودم که هنگام پخته شدن عطر دهد (طول فلفل را کوچک کردم چون در ماهیتابه بود )
    وقتی کمی بادمجان ها سرخ شد کمی آب و زعفران رب و گوجه و رب انار روی بادمجان ها و کف ماهیتابه ریختم

    کمی از مواد هم که مونده بود مثل دلمه ی کلم درست کردم
    سلام lmahshidl عزیز
    بابت دستور غذا متشکرم .فقط میشه لطف کنی وبگی باید بادمجون ها را پوست کند و بعد توش و خالی کرد و سرخ کرد یا نه با پوست باید سرخ کرد؟ ببخشید ها من زیاد وارد نیستم .
    واینکه آیا میشه این غذا را توی فر هم درست کرد ؟ اگه بله, میشه کمی توضیح بدهی .

    بازم مرسی
    به سراغ من اگر می آیی... نرم و آهسته بیا...
    مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من

  4. #12
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: آشپزی گیاهی

    سلام وی وی جان

    نه بادمجان ها رو نمی خواد از قبل سرخ کنی توش رو خالی کن و با مواد پر کن پوستش رو هم می تونی راه راه بگیری تا غذات خوشگلتر بشه ...

    تو فر هم می تونی بذاری کف ظرفت رو کمی چرب کن و مواد رو تو بادمجان های نپخته بریز و کمی از رب با آب رو هم کف ظرفت البته بهتره اولش در ظرف رو بذاری تا بامجان ها پخته بشه و حدود 15 دقیقه آخر درش یا فویل اگه گذاشتی رو برداری ( البته برای ضررهاش فویل رو پیشنهاد نمی کنم ) تا طلایی بشه کمی ...

    تو هر دو تا دستور مخصوصا اونی که تو فر می ذاری اگه بادمجان رو سرخ کنی خب خوشمزه تر میشه ... اما سرخ نشده سالمتره ..

    راستی برای توی فر گذاشتن می تونی بادمجان رو مثل بادمجان حصیری هم درست کنی که بادمجان حصیری دستورش اینجا هست :

    اسلیم کباب| بقچه بادمجان|حصیری
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۲۱ در ساعت ۰۹:۱۷ بعد از ظهر
    fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: آشپزی گیاهی

    سلام من تازه دیروز عضو شدم و امروز اولین پستم رو میذارم امیدوارم خوشتون بیاد
    مواد لازم
    پیاز
    فلفل دلمه ای
    ذرت پخته
    هویچ رنده شده
    نخود فرنگی
    برنج
    نمک و فلفل و زرد چوبه
    ابتدا برنج رو 2 الی 3 ساعت قبل خیس میکنید.
    پیاز رو تفت میدید بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه میکنید بعد از 3 دقیقه هویج رنده شده را اضافه میکنید بعد که کمی تفت خورد ذرت و نخود فرنگی رو اضافه کنید نمک و فلفل و زردچوبه رو هم آخر سر اضافه کنید بعد که برنج رو آبکش کردید این مواد رو لابلاش بریزید و از خوردنش لذت ببرید

  6. #14
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: آشپزی گیاهی

    فلافل با سس ارده

    سلام اینم یه غذای سالم گیاهی از این به بعد تو غذاهای سالمم سعی می کنم با مصلحات باشه و طبعش رو هم بگم ...



    طبع نخود گرم و خشکه که مصلحش هم زیره است... که با سس یه غذای فوق العاده عالیییی برای طبع های سرده .... البته با کمی ماست چکیده تو سسش و گوجه فرنگی طبع گرمی ها هم راحت می تونن بخورن و البته زیره فرموش نشه که از مصلح هاشه ...

    ابتدا دستور فلافلش که تو فر پخته میشه :

    نخود خام 400 گرم
    پیاز درشت 1 عدد
    جعفری خرد شده 50 گرم
    آرد سوخاری به مقدار لازم
    آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل
    زیره سیاه 1 قاشق مربا خوری
    هل ساییده 1 قاشق چایخوری

    زعفران به مقدار کم

    ادویه هاش رو حذف نکنید چون به عنوان مصلح هاش کاربرد داره و نه صرف طعم دهنده...

    نخود را از شب قبل خیس می کنیم و می پزیم... به طوری که بعد از پخته شدن آب آن کاملا کشیده شود و سپس نخود را کاملا چرخ کرده ، پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را گرفته به نخود اضافه می کنیم ، سپس همه ی مواد به جز آرد سوخاری را اضافه می کنیم .. بعد در دستگاه فلافل زن می زنیم و در پودر سوخاری می غلطانیم ..( یک نکته بگم باید خوب ورز بدید و خیلی آرام تو فر زیر و روش کنید چون زیاد انسجام نداره اگه فکر می کنید سخته چند تا تخم مرغ میشه زد تا منسجم بشه البته من پیشنهاد نمی کنم )

    و در سینی فر که چرب شده در فر می ذاریم تا طلایی بشه



    اما بریم سراغ سس ارده :

    من از سس ارده به جای مایونز استفاده می کنم تو هر غذایی و با سانویچ هام که زن عموم که لبنانیه بهم یاد داد یه مدلش همون حمص ( هومز ) هست با نخود پخته که با ساندویچچچچچچ محشر میشه و صد البته سالمتر کالریش هم با اینکه زیاده اما از مایونز کمتره...

    یه مدل دیگه اش که برای فلافل استفاده می کنم ( آخه دو جا نخود هم سس هم فلافل سنگینه ) دستورش اینه :

    روغن مایع نصف لیوان ( من کمترم می ریزم )
    ارده 3 قاشق غداخوری
    آب لیموترش تازه نصف استکان
    سرکه سیب 4 قاشق غذاخوری
    سیر 1 حبه
    فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
    نمک به مقدار لازم
    پونه کوهی یک قاشق مرباخوری ( به هیچ وجه این رو حذف نکیند واقعا تو طعمش موثره )

    البته کمی ماست و موسیر چکیده هم من بهش گاهی اضافه می کنم و اینقدر می ریزم که تیزی ارده از بین بره .. در این جور مواقع از مقدار روغن میشه کم کرد .. خودتون که استادید دیگه بچشید تا به طعم دلخواه برسید ...

    همه مواد را در مخلوط کن ریخته و بزنید تا قوام پیدا کند ...من همین جوری تو کاسه هم ریختم تا حالا هم زدم وقتی تنبلی می کنم ...

    حالا سس رو بریزید رو فلافل :




    در ظرفی جداگانه پیاز ، جعفری و گوجه فرنگی که به صورت ریز خرد شده به همرا کمی آبلیموی تازه و نمک مخلوط کنید...

    و روی فلافل بذارید



    و نوش جاننننن

    beautiful_lie و fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۰
    محل سکونت
    سوئد
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: آشپزی گیاهی

    مهشید جان ممنون برای دستور فلافل. من عشق فلافل هستم، ولی* تا حالا خودم درست نکردم، فقط ۲ تا سوال داشتم که خوشحال میشم جواب بدی، ۱. به جای چرخ کردن نخود می*شه با همزن*های دستی* که یه دسته داره، منظورم اونایی هست که اکثرا سوپ رو باهاش میکس می*کنن نه اونایی که برای کیک پختن هست، با اونها می*شه بقول معروف چرخ کرد، یا اینکه مثل پور سیب زمینی* لهش کنیم؟ چون charkhe گوشت ندارم.

    ۲. به جای پونه میشه از نعناع استفاده کرد؟

    ممنون عزیزم که وقت میذاری.
    fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.

  8. #16
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: آشپزی گیاهی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرانک1
    مهشید جان ممنون برای دستور فلافل. من عشق فلافل هستم، ولی* تا حالا خودم درست نکردم، فقط ۲ تا سوال داشتم که خوشحال میشم جواب بدی، ۱. به جای چرخ کردن نخود می*شه با همزن*های دستی* که یه دسته داره، منظورم اونایی هست که اکثرا سوپ رو باهاش میکس می*کنن نه اونایی که برای کیک پختن هست، با اونها می*شه بقول معروف چرخ کرد، یا اینکه مثل پور سیب زمینی* لهش کنیم؟ چون charkhe گوشت ندارم.

    ۲. به جای پونه میشه از نعناع استفاده کرد؟

    ممنون عزیزم که وقت میذاری.
    آره عزیزم با هر دستگاهی که بشه حسابییییییییییییییی میکسش کنی خوبه مثلا با یک دو سه هم می تونی این کار رو انجام بدی ... اما فرانک عزیز دستور من تو فر می ره و تو حمام روغن سرخ نمی شه ها گلم طعمش با فلافلی که تو حمام روغن سرخ بشه بسیار متفاوته اما در نوع خودش خوشمزه هست ... یه جور دیگه بگم به چشم فلافل بهش نگاه نکن به چشم یه غذای جدید و سالم بهش نگاه کن ...

    بله گلم نعنا و پونه از یه خانواده هستن اما پونه خوش عطرترش می کنه

    امیدوارم دوست داشته باشی عزیزم
    beautiful_lie و fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

صفحه 2 از 18 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما