نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree422Likes

موضوع: آشپزی گیاهی

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 143
صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347

    شلغم پخته با کره

    شلغم پوست گرفته و آب و نمک و کمی کره رو میذارم بپزه تا آبش تموم شه و کره به خوردش بره.
    نام: P1260171.JPG نمایش: 1338 اندازه: 79.2 کیلو بایت
    malihejoon773, الهام بانو, elikhanoomi و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35

    خوراک قارچ و آرد نخود

    نام: 1555438_521261524639749_1927331195_n.jpg نمایش: 882 اندازه: 22.3 کیلو بایت
    مواد لازم (برای 1 نفر):
    3 قاشق چای خوری روغن زیتون
    5 قاشق غذاخوری آرد نخود
    6 قاشق غذاخوری آب
    1 پیازچه، خرد شده
    1/4 فنجان قارچ، خرد شده یا عصاره قارچ
    1/4 فنجان اسفناج، خرد شده
    1/4 تا نصف قاشق چای خوری نمک
    فلفل سیاه به میزان علاقه

    طرز تهیه:
    1 قاشق از روغن رو روی دمای متوسط، در یک ماهی تابه نچسب گرم کنید.
    در یک کاسه، آرد نخود، آب، پیازچه و کمی نمک وفلفل رو مخلوط کنید و کناری بزارید.
    قارچ رو به ماهی تابه اضافه کرده و بزارید برای 5 دقیقه بپزه. باقی روغن رو اضافه کنید و ترکیب آرد نخود رو بهش اضافه کنید و بزارید برای 5-3 دقیقه، بدون اینکه دست بهش بزنید، بپزه. اسفناج رو اضافه کنید و با یک ملاقه، مخلوط رو به تکه های کوچک بشکنید. برای 1 تا 2 دقیقهء دیگه، یا تا وقتی که هیچ مایعی دیده نشه، بپزید. نمک و فلفلش رو تنظیم کرده و سرو کنید.
    akram., *سمانه و گلبرگی این نوشته را پسندیده.

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    نام: 1238012_465399240225978_2090849087_n.jpg نمایش: 854 اندازه: 19.7 کیلو بایت

    هات داگ سبزیجات

    مواد لازم:
    آرد سویا یا آرد نخود 1 فنجان
    1 سیب زمینی بزرگ، بخار پز شده
    1 هویج بزرگ، بخار یا آبپز شده
    1 لبوی بزرگ، بخار یا آبپز شده
    1/4 فنجان گشنیز تازه، خرد شده
    1 فنجان پیاز خرد شده
    1 قاشق غذاخوری سس خردل
    1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
    1 قاشق غذاخوری پاپریکا
    1 قاشق غذاخوری سس سویا
    1 قاشق غذاخوری زیره پودر شده
    نمک به اندازه کافی
    نصف فنجان روغن زیتون
    1 لیتر آب
    گزینه های انتخابی:
    چاشنی لیمو وفلفل الیت
    نان ساندویچی

    طرز تهیه:
    در یک خرد کن تمامی سبزیجات بخارپز شده، گشیز، خردل، سیر، زیره، پاپریکا، پیاز، سس سویا و نمک رو مخلوط کنید. وقتی ترکیبی یکنواخت به دست آوردید، آرد رو اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا خمیر مانند بشه. مخلوط رو به یک کاسه منتقل کنید. دستهاتون رو با کمی روغن چرب کنید و خمیر رو به تکه های مساوی تقسیم کرده و هر تکه رو به شکل هات داگ فرم بدید. آب رو در بخارپز ریخته و سبد بخارپز رو خوب چرب کنید. هات داگ ها رو با کمی فاصله از هم روی سبد بخارپز بچینید و دربش رو بزنید. بخار پز رو روی دمای متوسط-بالا گذاشته و هات داگ ها رو برای 20-15 دقیقه بپزید. وقتی پخت، به یک بشقاب منتقلشون کنید. در یک قابلمه بزرگ، روغن رو ریخته و بزارید روی دما متوسط گرم بشه. 2 تا 3 هات داگ رو در روغن بندازید و برای 5-4 دقیقه، تا وقتی تمامی اطراف هات داگ قهوه ای بشه، سرخ کنید. وقتی تمامی هات داگ ها رو سرخ کردید، روی نان ساندویچی، به همراه سس یا سبزیجات مورد علاقه، سرو کنید.

    منبع:
    bhavnaskitchen.com
    akram., *سمانه و گلبرگی این نوشته را پسندیده.

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35

    پیتزای خام گیاهی

    نام: 269247_370860706346499_1587626213_n.jpg نمایش: 916 اندازه: 30.2 کیلو بایت

    مواد لازم برای خمیر پیتزا:
    1 فنجان بادام هندی
    کمی نمک (به میزان دلخواه)
    نصف فنجان ریحان تازه

    مواد لازم برای سس گوجه:
    1 فنجان گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب (گوجه فرنگی های خشک شده در آفتاب را در آب خیس کنید تا نرم شوند، حدود 1 الی 2 ساعت. اگر بیشتر در آب بماند مثلا در طول شب نیز مشکلی نیست.)
    1 قاشق غذا خوری شیره خرما یا شهد افرا (یا هر شیرین کننده مایع دلخواه)

    مواد لازم برای پنیر:
    1 فنجان بادام هندی، ترجیحا به مدت 6 الی 12 ساعت خیس خورده باشد
    آب نصف یک لیمو ترش
    کمی نمک (به میزان دلخواه)
    نصف فنجان ریحان تازه
    یک حبه سیر یا عصاره سیر
    1 قاشق غذا خوری آب

    مواد لازم برای رویه پیتزا:
    نصف فنجان گشنیز، ریز شده
    1 قاشق غذا خوری زیتون سیاه، بدون هسته و ریز شده
    یک عدد گوجه فرنگی، خرد شده
    نصف یک فلفل دلمه ای قرمز، بخوبی ریز شده
    1 ساقه کرفس، بطور باریک و ریز خرد شده
    نصف فنجان قارچ دکمه ای، ریز شده

    سس برای خیس کردن مواد:
    آب نصف یک لیمو
    چند قاشق غذا خوری روغن زیتون
    چند قاشق غذا خوری آب
    کمی نمک
    چند قاشق چای خوری شیرین کننده مایع (اختیاری)

    طرز تهیه:
    برای خیس کردن مواد رویه پیتزا:
    تمام مواد رویه پیتزا را در کاسه بریزید و مواد سس برای خیس خوردن مواد را اضافه نمائید. اجازه دهید درحالیکه شما باقی پیتزا را آماده می کنید، مخلوط خوب خیس بخورد. (خیس کردن مواد را زودتر در طول روز آغاز کنید تا مخلوط رویه پیتزای نرم تری داشته باشید. برای یک رویه پیتزای واقعا نرم، می توانید سس مخصوص خیس کردن مواد را در کاسه شیشه ای بریزید و درب آنرا با یک درپوش شیشه ای بگذارید و سپس آن را به مدت 1 تا چند ساعت زیر نور خورشید در بیرون قرار دهید)

    برای خمیر پیتزا:
    بادام هندی ها را در مخلوط کن، مخلوط کنید تا پودر شوند، ریحان و نمک را اضافه کرده و مخلوط نمائید. مواد مخلوط شده را از مخلوط کن در آورید و در صورت نیاز با دست مخلوط کردن را کامل نمائید و مخلوط را در بشقاب کاملا فشار دهید تا شکل یک خمیر گرد را بخود بگیرد. یک خمیر باریک خوب خواهد بود. بعد از شکل دادن و پرس کردن خمیر، از یک کف گیر برای جدا کردن خمیر از کف بشقاب استفاده نمائید.

    برای سس گوجه:
    مواد سس گوجه را در مخلوط کن باهم مخلوط نمائید تا یک سس نرم و روان حاصل گردد. سس را بر روی خمیر پیتزا بریزید و آن را صاف نمائید بطوریکه تمام خمیر را بطور یکنواخت بپوشاند.

    برای پنیر:
    تمام مواد را در مخلوط کن باهم مخلوط کنید تا یک سس خامه ای تشکیل شود. پنیر را بر روی سس گوجه بریزید و بطور یکنواخت صاف نمائید.

    در آخر مواد رویه را بر روی پیتزا بریزید.
    امیدوارم لذت برده باشید.

    منبع:
    phce.org
    akram., *سمانه و گلبرگی این نوشته را پسندیده.

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766
    هویج بخار پز حلقه شده
    سیب زمینی بخار پز خلالی
    لوبیا سبز بخارپز خرد شده
    ذرت بخارپز
    که روی همگی یک عصاره ی سبزیجات پودر شده برای مزه دار شدن می پاشیم
    برای کنار غذاها و هرکس که غذای گیاهی میپسنده
    m1361, akram., مامی ارکیده و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    spicy corn


    * بلال مکزیکی شیرین (sweet corn ) رو با قلمو کره مالیدم
    * ادویه های زیر رو رو اضافه کردم و روی توری آشپزخونه کباب کردم در آخر آبلیموی تازه هم روش ریختم

    پودر پاپریکا-کمی پودر سیر - فلفل سیاه -پودر جعفری خشک -


    نام: DSC_2076.jpg نمایش: 616 اندازه: 104.1 کیلو بایت


    نام: DSC_2083.jpg نمایش: 618 اندازه: 107.2 کیلو بایت


    این هم ورژن اصلی

    نام: download.jpg نمایش: 632 اندازه: 9.8 کیلو بایت
    .............
     
    hastiye mamani, *BEHNAZ*, m1361 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۵
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    3
    خوراکه پاپریکا با این دستور: آشپزی گیاهی

    نام: IMG_20140930_093542.jpg نمایش: 1602 اندازه: 20.8 کیلو بایت
    *سمانه, m1361, گیلاس من و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ZR79 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    98
    پسند شده
    2892
    پسند کرده
    3342
    همونجورى كه مشخصه (كدو، گوجه فرنگى وفلفل) پخته شده داخل ماهيتابه رژيمى
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط ZR79 : ۱۳۹۳/۰۸/۱۵ در ساعت ۰۸:۰۱ قبل از ظهر
    m1361, *سیندرلا* و *Queen* این نوشته را پسندیده.

صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما