نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree110Likes

موضوع: خورش سیب ترش

نمایش نتایج: از 9 به 14 از 14
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    خورش سیب الو
    گوشت گوسفندی 400 گرم
    سیب زرد 3 عدد
    الو بخارا 300 گرم
    لوبیا قرمز 200 گرم
    پیاز 1 عدد
    رب گوجه 2قاشق
    نمک و فلفل مقداری
    ابتدایاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت داده سپس گوشت را اضا فه کرده و ان را هم تفت میدهیم نمک فلفل ورب را اضافه کرده اب را به اندازه ای که روی گوشت را بپوشاند میریزیم لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کر د ه ایم اضافه کرده ومی گذاریم تا گوشت بپزد سیب ها را پوست گرفته و مربعی برش مید هیم الو را هم در اب میریزیم تا کمی نرم شود سپس الو را به همراه سیب ها به غذا اضافه می کنیم تابپزد بعد از نیم ساعت خورش اماده است نام: DSC00917.JPG نمایش: 529 اندازه: 33.2 کیلو بایتنام: DSC00948.JPG نمایش: 532 اندازه: 36.1 کیلو بایت
    باران67, m1361 و gandom این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    خورش سیب ترش

    مواد لازم:
    گوشت :به دلخواه
    سیب (من از سیب ترش درختی در زمستان و سیب گلاب در تابستان استفاده میکنم) 250 گرم
    آلبالو :200 گرم
    پیاز
    نمک فلفل زردچوبه یا زعفران دم کرده
    شکر 1 قاشق غذاخوری
    ابلیمو 1 ق غذاخوری

    طرز تهیه:
    پیاز را تفت دهید و پس از ان گوشت را اضافه کرده و تفت دهید.
    پس از آن ،اب اضافه کرده و اجازه بدهید گوشت خوب پخته شود.

    سیب ها را بدون پوست گرفتن ورقه کنید و با 1 ق غ شکر و ابلیمو مخلوط کنید(پوست سیب مانع از له شدن آن در خورش میشود)
    همین که شکر به خورد ورقه های سیب رفت ان را سرخ کرده کنار میگذاریم.
    در پایان ساعت دوم پخت گوشت به آن نمک فلفل و زردچوبه یا زعفران دم کرده میزنیم.
    نیم ساعت اخر پخت سیب را اضافه کرده و اجازه بدهید خورش جا بیافتد
    البالو هسته گرفته را در 15 دقیقه اخر پخت اضافه کنید.چرا که البالو نیاز به پخت زیاد ندارد و همین که از حالت صافی و براقی به سمت چروکیدگی و شل شدن برود کافیست.

    *در صورتی که از سیب گلاب استفاده میکنین همراه البالو به خورش اضافه کنین.

    این خورش باید کم اب باشد و زمان پخت سیب و البالو هم نباید طولانی شود و گر نه بد شکل میشوند.

    قبل از برداشتن خورش ان را بچشید و بسته به ذائقه خود ترشی،شیرینی و نمک ان را اندازه کنید
    من این خورش را تنگ اب و کم نمک و با طعم شیرین میپسندم.
    بنابر این گاهی کمی شربت البالو و در صورتی که نداشته باشم شکر به خورش اضافه میکنم.

    نام: خورش سیب ترش (6).jpg نمایش: 708 اندازه: 98.8 کیلو بایت

    نام: خورش سیب ترش (8).jpg نمایش: 2585 اندازه: 96.4 کیلو بایت

    نام: خورش سیب ترش (7).jpg نمایش: 921 اندازه: 100.0 کیلو بایت

    من اینجا سیب رو بعد از تفت دادن با حرارت ملایم گذاشتم خوب پخته شد و در اخر روی خورش چیدم
    و با پلو با تزیین سیب و سیب زمینی شکل سیب سرو کردم
    برای سیب زمینی ،من سیب زمینی رو ورقه میکنم و شکل مورد نظرم رو روی برگه میکشم ،میگذارم روی سیب زمینی و میبرم با چاقو
    و به این ترتیب بدون داشتن کاتر یا هر وسیله دیگه هر شکلی بخوام بهش میدم.
    هستی ساغر, Hope, آزاده 66 و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    3229
    پسند کرده
    4238

    ویترین مدال ها

    اینم خورش سیب درختی من
    البته من با هرنوع سیبی که باشه درست می کنم
    پیاز را با گوشت و زردچوبه و فلفل تفت دادم بعد آب اضافه کردم تا پخته بشه,نیم ساعت به سرو سیب های درختی که هسته شون را گرفته بودم و خرد کرده بودم را اضافه کردم و همزمان کمی آبغوره... گاهی هم آلو اضافه می کنم و آبغوره را حذف می کنم و هنگام سرو نمک می زنم

    نام: IMG_5118.jpg نمایش: 283 اندازه: 86.0 کیلو بایت

    چون سیب پخته شده هنگام سرو باید مراقب بود سیب ها له و بد منظره نشه.... مثل مال من که عجله ای ظرف کردم وعکس گرفتم

    پیشنهاد می کنم امتحان کنید علاوه طعم خوبش خواص بسیاری بخصوص در پاکسازی کبد داره
    باران67, iranrose63, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    من این خورش رو شبیه قیمه درست میکنم.با کمی تفاوت.از گوشت درشت خورشتی هم میشه استفاده کرد.

    برای دو نفر

    • گوشت قیمه ای 200-150 گرم
    • لپه 3 قاشق
    • رب گوجه 1 ق چ (از این بیشتر نشه.رنگ و مزه خورش از زعفرونه)
    • پیاز داغ 3-4 ق
    • زعفران دم شده به مقدار دلخواه.ولی هرچه بیشتر بهتر
    • سیب 1-2 عدد پوست گرفته،4 قاچ شده،وسط سفت و دانه ها گرفته شده،اسلایس شده
    • کمتر از نصف پیمانه سرکه (من ترکیب سرکه سفید و سیب استفاده کردم)
    • قند به میزان دلخواه(من یه دونه درشت استفاده کردم)

    گوشت و پیاز داغ رو تفت بدین.بعد لپه رو اضافه کنین و تفت بدین.رب و نصف زعفرون رو بریزین و هم بزنین.بعد آب بریزین تا بپزه.
    نام: P4210056.jpg نمایش: 240 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    سیب رو توی کمی کره یا روغن تفت بدین تا طلایی شه.
    نام: P4210057.jpg نمایش: 239 اندازه: 89.7 کیلو بایت

    وقتی گوشت کاملا پخت،باید آب نسبتا غلیظ و جا افتاده ای داشته باشه.اگه آبکی بود شعله رو زیاد کنین تا غلظتش مناسب شه.ترکیب سرکه قند رو که خوب هم زدین،بریزین توش.سیب ها و بقیه زعفرون و نمک و فلفل قرمز بریزید.با شعله ملایم 10 دقیقه کافیه بجوشه تا سیب له نشه.

    اگه غذا رو شیرین یا ترش تر میپسندین،با میزان سرکه قند بازی کنین.من خودم سیب ترش رو برای این غذا ترجیح میدم.اما اینبار با سیب زرد درست کردم و ملس بود.
    درضمن میشه فقط از زعفران یا فقط از رب گوجه استفاده کرد.
    نام: P4210060.jpg نمایش: 1515 اندازه: 85.9 کیلو بایت
    Miss Razieh, میس مهسا, zardin و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منم با خجالت آدرس وبلاگمو میدمhttp://ashpazkhaneh1234.roomfa.com/
    آشپزخانه چراغ روشن زندگی
    چیز خاصی نیست ولی خوشحال میشم بهم سر بزنین

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    340
    نوشته های وبلاگ
    96
    میزان امتیاز
    641
    پسند شده
    6564
    پسند کرده
    7658

    ویترین مدال ها

    خورش سیب خوشششمزه
    البته با سیب زرد درختی شیرین
    من سیب ها رو هم اندازه مرغ ها خورد میکنم از سینه مرغ استفاده کردم ،با اینکه سینه قسمت خشکیه و برام توی چلو مرغ زیاد جالب نیست چون خشکه اما تو این خورش اصلا خشکیش معلوم نیست
    برای 450گرم مرغ 300 گرم سیب خورد شده درنظر گرفتم
    اول سیب های خورد شده(سیب با پوست باشه) رو تفت دادم تا جایی ک رنگ سیب کمی عوض بشه
    بعد 1پیاز متوسط رو نگینی میکنیم و تفت میدیم ،نمیزاریم سرخ بشه ،همین ک پیاز های دورتادور تابه خواستن طلایی بشن مرغ ها رو اضافه میکنیم و با حرارت متوسط تفت میدیم تا زمانی ک گوشت مرغ رنگ طلایی بشه ،تو این موقع زردچوبه+فلفل سیاه+دارچین+ هل رو اضافه میکنیم تا تفت داده بشن و عطرشون در بیاد
    حالا 1لیوان آب رو با چندتا آلو میریزیم توی تابه و درشو میزاریم تا بپزه و آبش تا حدودی کشیده بشه
    1ربع آخر پخت ک هنوز خورش آب داره سیب ها رو اضافه میکنیم
    نکات:
    _من از 4تا آلو جنگلی ک ترشه استفاده کردم ،دفعه قبلی ک آلو نداشتم از رب آلوچه استفاده کردم ک بازم خوب شد
    _این خورش باید تنگ آب باشه ،یعنی در حد 5 6 قاشق آب داشته باشه
    _اگر با طعم ترش جور نیستید میتونید همزمان با سیب کمی هم شکر اضافه کنید
    _ترجیحا از سیب زرد استفاده کنید ،هم بافتش هم طعمش واسه این غذا نسبت ب سیب قرمز بهتره
    نام: IMG_5887.jpg نمایش: 203 اندازه: 74.9 کیلو بایت
    مامان حدیثه, گیتار, zakizadeh و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    3229
    پسند کرده
    4238

    ویترین مدال ها

    خورش سیب درختی

    نام: IMG_6255.jpg نمایش: 83 اندازه: 81.4 کیلو بایت

    پیاز را تفت دادم و بعد گوشت را هم اضافه کردم تا کمی تفت بخوره.سپس نمک و فلفل و زردچوبه زدم و کمی رب.آلوچه و آب را اضافه کردم تا گوشت بپزه.نیم ساعت قبل از سرو سیب های پوست گرفته خورد شده را اضافه کردم
    واقعا خورش خوش عطر و خوشمزه ای هست...در ضمن پاک کننده کبد هم هست
    ELAHE_ABAN, iranrose63, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما