نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree3433Likes

موضوع: کیک هویج

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 552
صفحه 1 از 69 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    کیک هویج

    كيك هويج و گردو

    مواد لازم:
    تخم مرغ 4عدد
    شكر 300 گرم
    روغن مايع 250 ميلي ليتر(من يك ليوان ريختم)
    آرد 300 گرم
    هويج رنده شده 3 ليوان(من 5/1 ليوان ريختم)
    بكينگ پودر يك ونيم ق چايخوري
    جوش شيرين 2/1 ق چايخوري
    دارچين 2 ق غذاخوري
    پودر گردو 50 گرم
    پودر قند وپسته براي تزئين



    طرز تهيه:
    تخم مرغها رو كاملا با شكر مخلوط كرده
    سپس به ترتيب روغن و آرد را نيز كم كم اضافه كنيد.حال بكينگ پودر ،جوش شيرين،دارچين وگردو را هم افزوده و مخلوط كنيد.در آخر هويج رنده شده را هم به بقيه مواد اضافه كنيد

    ظرف نسوزي را كمي چرب كرده وقدري آرد پاشي كنيد.مايه كيك را به طور يكنواخت در آن ريخته و قالب را در طبقه فري كه از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم شده است قرار دهيد و اجازه دهيد تا كيك به مدت 1 ساعت بپزد.بعد از پخت صبر كنيد تا كيك سرد شود
    mahta11m, maryam.67, سالاری و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: کیک هویج

    کیک هویج
    مواد لازم:
    شیر ولرم =میلی* لیتر100
    شکر= گرم150
    روغن مایع =میلی* لیتر100
    تخم مرغ= 4 عدد
    آرد=گرم300
    بکینگ پودر= 10 گرم
    جوش شیرین= 5گرم
    وانیل= 5 گرم
    گردو یا فندق خرد شده وکشمش به دلخواه
    پودر دارچین هل یا جوز هندی=نصف قاشق چایخوری
    هوی=3 عدد متوسط بخار پز شده


    طرز تهیه:

    ابتدا شیر و شکر را با همزن میزنیم تا با هم مخلوط شوند.
    وانیل هل یا جوز هندی و دارچین را به مواد بالا اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا با هم مخلوط شوند.
    بعد از آن روغن را اضافه کرده و هویج بخار پز شده را رنده میکنیم در صورت امکان چرخ کنین وبا مواد هم بزنین تخم مرغ هارا شکسته زرده را با کره و شیر مخلوط کرده تا بیرنگ شدن میزنیم بعد سفیده هارا جدا زده بعد از مخلوط کردن آرد به مواد آرام اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط میکنیم.
    آرد را با بکینگ پودروجوش شیرین و وانیل مخلوط کرده الک کرده و کم کم به موادمان اضافه میکنیم،و با لیسک آرام به صورت دورانی هم میزنیم ، فقط در حد مخلوط کردن چون هم زدن زیاد باعث میشه که پف کیک بخوابه,,,,
    گردو یا فندق خرد شده وکشمش را با کمی* آرد مخلوط میکنیم و به موادمان اضافه و با هم مخلوط میکنیم اینکارباعث میشود تا گردوها ته ظرف ته نشین نشه.
    ته ظرف کیک رو با کره چرب کرده کمی* آرد زده و آرد را کمی* در ظرف بچرخانین مواد را داخل ظرف ریخته بعد یکبار ته ظرف را به روی میز کار بکوبین تا هوای اضافی اون بیرون بیاد و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۱۰ سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه (این حرارت و زمان بستگی به فر شما تغییر پذیر هست) بپزید بعد برا چک کردن میتونین از یک سیخ چوبی کباب استفاده کنین و در کیک فرو کنین و بیرون بکشین اگر خمیر نچسبیده بود کیک آماده هست ،سریع از ظرف خارج کرده و روی توری خنک کنین و با استفاده از پودر شکر و پودر دارچین تزیین کنین،،،

    نوش جون

    مامان غزل, کیجا, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آب اگر نیست نترسید که در قافله مان******** دل دریایی و چشمان تری هست هنوز


    http://khalehoshin.********.com/

  3. #3

    Re: کیک هویج

    کیک هویج فوری



    موارد لازم:

    * کیک هویج فوری
    * هويج رنده شده 2 پيمانه
    * آرد 225 گرم
    * شكر قهوه اي 220 گرم
    * ماست خامه اي 300 ميلي ليتر
    * كشمش 1 پيمانه
    * تخم مرغ درشت 3 عدد
    * گردوي خرد شده 90 گرم
    * كره ذوب شده 60 گرم
    * دارچين 1 ق چ
    * بكينگ پودر 1 ق چ
    * جوش شيرين 1 ق چ
    * نمك نصف ق چ

    دستور پخت

    فر را با حرارت 160 درجه سانتي گراد گرم كنيد . قالب مورد نظر را چرب كرده كنار بگذاريد . تمامي مواد را در ظرفي ريخته و به خوبي مخلوط كنيد . اين كيك احتياج به همزن ندارد . بعد از مخلوط شدن مواد را داخل قالب ريخته و به مدت 70 دقيقه داخل فر قرار دهيد . سپس از فر خارج كرده و بعد از خنك شدن با مرباي هويج و شكلات تزئين كنيد .

    دستور تهیه : hanieh1979
    نکات مربوط به تهیه کیک هویج فوری
    از شکر معمولی هم میشه استفاده کرد .

    http://www.farsiget.com/

    http://www.farsiget.com/

    http://www.farsiget.com/
    کیجا و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    478
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    397
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: کیک هویج

    ساراي عزيز در مورد كيك هويج فوري بجاي جوش شيرين ميشه bp استفاده كرد؟ (آخه من حس خوبي نسبت به جوش شيرين ندارم!) اگه ميشه به همون اندازه جايگزين كنم؟
    و ديگه اينكه شما با اين مقادير اندازه قالبت چقدر بود؟
    ممنون
    زن بودن کار مشکلی است

  5. #5

    Re: کیک هویج

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghoroob نمایش پست ها
    ساراي عزيز در مورد كيك هويج فوري بجاي جوش شيرين ميشه bp استفاده كرد؟ (آخه من حس خوبي نسبت به جوش شيرين ندارم!) اگه ميشه به همون اندازه جايگزين كنم؟
    و ديگه اينكه شما با اين مقادير اندازه قالبت چقدر بود؟
    ممنون
    غروب جون معمولا دوبرابر جوش شیرین بیکینگ پودر جایگزین می کنن
    فالبم قطرش 22 سانتی بود
    کیجا و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    Melbourne/Mashhad
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    8

    Re: کیک هویج

    کیک هویج و گردو با دستور نجما جون که خیلی* خیلی* عالی* بود..توصیه می*کنم حتما امتحان کنین...همین ۳ تیکه موند واسه عکس...یه دنیا ممنون نجما جون

    باران67, bluesea, panijon و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا... زندگی شیرین است...زندگی باید کرد
    و بدانم که شبی خواهم رفت .... و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    Melbourne/Mashhad
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    8

    Re: کیک هویج

    بازم کیک هویج بدون تزیین. اینقد خوشمزس که نه خودم و نه همسر جان نمی*تونیم صبر کنیم واسه تزیین!!! مرسی* نجما جون.

    snow-star, مامی جون نجمه و razieh.p12 این نوشته را پسندیده.
    به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا... زندگی شیرین است...زندگی باید کرد
    و بدانم که شبی خواهم رفت .... و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی

  8. #8

    Re: کیک هویج

    نقل قول نوشته اصلی توسط mamane ayeh
    دوستای خوبم هویج رو باید بپزیم یا نه؟
    نه از هویج خام استفاده میکنند....بهتره از نوع ریز باشه..یعنی خیلی بزرگ نباشه..
    آدریانا20, مامی جون نجمه و beautiful_lie این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 1 از 69 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما