نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree3433Likes

موضوع: کیک هویج

نمایش نتایج: از 545 به 552 از 552
صفحه 69 از 69 نخستنخست ... 5966676869
  1. #545
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    مریم هاشمی تبار
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    3

    کیک هویج و آناناس

    کیک هویج بی شک یکی از بهترین کیک هاییست که حتما بعد از تجربه کردن آن شیفته آن خواهید شد. تلفیق چند طعم دل نشین در یک کیک بی شک کار هر کیک نیس ;-)
    مواد مورد نیاز:
    • ۳
      پیمانه هویج رنده شده
    • ۲
      پیمانه آرد
    • ۲
      پیمانه شکر
    • ۲
      قاشق چایخوری جوش شیرین
    • ۱/۲
      قاشق چایخوری نمک
    • ۱
      قاشق چایخوری دارچین
    • ۴
      عدد تخم مرغ
    • ۱ ۱/۲
      پیمانه روغن
    • ۱ ۱/۲
      قاشق چایخوری اسانس وانیل
    • ۲۴۰
      گرم کمپوت آناناس
    • ۳/۴
      پیمانه گردوخرد شده
    • ۲۴۰
      گرم پنیر خامه ای
    • ۱ ۱/۲
      قاشق چایخوری اسانس وانیل
    • ۱/۲
      پیمانه کره
    • ۳ ۱/۲
      پیمانه پودر قند
    • ۱ ۱/۲
      پیمانه آب نبات نارنجی
    • ۱ ۱/۲
      پیمانه آب نبات سبز

    فر را با دمای177 درجه سانتی گراد)روشن میکنیم. یک قالب کیک 22 در 32 سانتی متری را چرب میکنیم. در یک کاسه بزرگ هویج رنده شده، آرد، شکر، جوش شیرین ، نمک و دارچین را مخلوط میکنیم سپس تخم مرغ ها، عصاره وانیل، آناناس له شده و گردوی خرد شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شوند.
    نام: دست-ساز.jpg نمایش: 1188 اندازه: 32.9 کیلو بایت
    خمیر را درون قالب میریزیم و قالب را به مدت 35 الی 40 دقیقه با درجه حرارت 177 سانتی گراد درون فر قرار می دهیم. از دقیقه 35 خمیر را با یک خلال دندان چک میکنیم به گونه ای که هنگامی که خلال دندان را در وسط کیک قرار می دهیم خمیری نشود. پس از اتمام پخت 15 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا خنک شود.
    نام: دست-ساز1.jpg نمایش: 1187 اندازه: 56.3 کیلو بایت

    در یک همزن، پنیر خامه ای را هم میزنیم تا نرم و یکدست شود سپس کره و اسانس وانیل را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم.
    نام: دست-ساز2.jpg نمایش: 1180 اندازه: 26.9 کیلو بایت

    پس از خنک شدن کیک برای برش های دقیق می توانید مطابق تصویر پس از کشیدن رویه کیک عمل کنید.نام: دست-ساز3.jpg نمایش: 1181 اندازه: 79.5 کیلو بایت

    ابتدا پنیر خامه ای را بر روی کیک میکشیم و سپس آب نبات نارنجی را در ماکروویو یا به روش بن ماری آب میکنیم و سپس داخل یک قیف میریزیم و به صورت افقی بر روی کیک میریزیم و به مدت 15 دقیقه درون فریزر قرار می دهیم و سپس برش می دهیم ومجدد درون فریزر قرار می دهیم.

    نام: دست-ساز4.jpg نمایش: 1185 اندازه: 48.6 کیلو بایت
    کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم. آب نبات سبز را در ماکروویو یا روی اجاق آب میکنیم و سپس داخل یک قیف میریزیم . ریشه های هویج را را روی کاغذ روغنی با قیف میکشیم. ابتدا یک خط عمودی کشیده و سپس برگ ها را در انتهای آن رسم میکنیم سپس ریشه های هویج را کنار میگذاریم تا خنک شوند.
    و در انتها ریشه های سفت شده را مطابق تصویر درون کیک قرار می دهیم نوش جان :-)
    این آموزش رو من از سایت دست ساز www.dastsaaz.com برداشتم.
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    GOLD95, m1361, *هما* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #546
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    578
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2324
    پسند کرده
    4333
    سلام به دوستان عزیزم
    این هم از کیک هویج و گردو بسیار عالی از رسیپی دوست عزیزم نگین جان از سایت دنیای شیرین اشپزی
    Google+ - AddToAny
    این کیک فوق العاده هست پیشنهاد میکنم یک بار تیست کنین..........
    یک دنیا تشکر نگین گل.......
    نام: کیک هویج گردو دارچینی (2).jpg نمایش: 1037 اندازه: 97.7 کیلو بایت
    نام: کیک هویج گردو دارچینی.jpg نمایش: 1058 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    چلو گوشت
     
    hasti68, m1361, مینا.ک و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

  3. #547
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    191
    پسند شده
    1688
    پسند کرده
    1601
    فایل پیوست 251705
    کیک هویج
    تخم مرغ2 عدد
    روغن مایع1/2پ
    شکر اپ
    آرد اپ
    هویج ریزرندهشده اپ
    وانیل
    دارچین ا ق غ
    Bp1ق س
    تخم مرغ+ شکر،وانیل خوب همزده+ روغن+ مخلوط ارد،bp، دارچین،هویج+ 1/4 پ گردوخردشدهنام: PicsArt_01-05-10.11.54.jpg نمایش: 972 اندازه: 74.6 کیلو بایت
    ویرایش توسط مینا.ک : ۱۳۹۶/۱۰/۱۵ در ساعت ۰۳:۳۱ بعد از ظهر
    zakizadeh, *هما*, مامان سیدکوچولو و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #548
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    1,132
    نوشته های وبلاگ
    605
    میزان امتیاز
    1492
    پسند شده
    25207
    پسند کرده
    15260

    ویترین مدال ها

    نام: DSC08482.jpg نمایش: 2858 اندازه: 101.1 کیلو بایت

    كيك هويج و گردو

    مواد لازم:
    تخم مرغ 4عدد
    شكر 250 گرم
    روغن مايع 1 پیمانه
    آرد 300 گرم
    هويج رنده شده 3 ليوان
    بكينگ پودر يك ونيم قاشق چايخوري
    جوش شيرين 2/1 قاشق چايخوري
    دارچين 2 سوپخوری
    گردوی خرد شده 50 گرم


    طرز تهيه:
    فر رو با دمای 180 روشن میکنیم تا گرم شه.
    آرد رو 2 یا 3 بار الک میکنیم تا هوا دهی بشه و بکینیگ پودر،جوش شیرین و دارچین رو با آرد الک شده مخلوط میکنیم.
    تخم مرغها و شكر رو با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ شه.
    بعد روغن رو كم كم به تخم مرغها اضافه میکنیم.
    حالا همزن رو خاموش میکنیم و آرد رو هم کم کم به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم.
    بعد از یکنواخت شدن مواد هویج رو داخلش میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم .
    ته ظرفمون رو کاغذ روغنی میاندازیم و مواد رو کم کم داخل ظرف میریزیم و یکنواخت پخش میکنیم و لا به لاش گردو میریزیم و به مدت 1 ساعت داخل فر قرار میدیم.
    مینا.ک, khanoom pasand, مامان غزل و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #549
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    500
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    622
    پسند شده
    8451
    پسند کرده
    12044
    نام: IMG_20180410_232519_405.jpg نمایش: 782 اندازه: 82.0 کیلو بایت


    کیک_هویج_و_گردو


    مواد لازم:


    تخم مرغ ...........5 عدد
    آرد................... 300 گرم (2 و یک چهارم لیوان) دسته دار فرانسوی
    شکر................ 250 گرم (1 و یک سوم لیوان)
    روغن مایع ....200 گرم (1 لیوان)
    شیر دمای محیط.... 3 ق س
    هویج............ 350 گرم (۳ عدد متوسط...یا دو لیوان )(بعداز رنده حسابی ابش رو گرفتم)


    گردو ..........100 گرم (1 لیوان نگینی)
    بیکینگ پودر......... 2 قاشق چای خوری
    نمک................. 1 پنس


    طرز تهیه:
    ابتدا فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
    قالب گرد 25 سانتیمتر را با باکره چرب کرده،آرد پاشی کنید... کاغذ روغنی بندازید (می توان فقط چرب و آرد پاشی کرد).
    گردو را نگینی خرد کرده، سپس هویج را با رنده ریز رنده کنید.
    آرد ، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط و سه بار الک کنید.
    تخم مرغ ها را همراه شکر با درجه بالای همزن مخلوط کرده تا پوک شده و بالا بیاد.
    سرعت همزن را کم کرده و همچنان که همزن در حال کار کردنه، روغن مایع را آرام آرام به مایه بالا اضافه می کنیم. در حدی که مخلوط شوند کفایت می کنه، از زیاد همزدن خوداری کنید.


    همچنان که سرعت همزن پایینه، شیر را اضافه کنید


    آرد الک شده را در سه مرحله به خمیر اضافه و به صورت دورانی با لیسک مخلوط کنید تا پف خمیر نخوابد. گردوی خرد شده و هویج رنده شده را اضافه می کنیم.
    با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط کنید .
    مواد را داخل قالبی که از قبل آماده کرده ایم ریخته و در فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت 45 تا 60 دقیقه
    عدسی
     
    مامان غزل, *هما*, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به جای شمردن چراغهای خاموش،نورافشان​ باشیم

  6. #550
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,137
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    2398
    پسند کرده
    2822
    سلام دوستان
    من دیروز کیک هویج با دستور نجما رو درست کردم. مزه اش خوبه ولی احساس میکنم زمانش برای توی فر زیاده دفعه بعدی به جای یک ساعت ۴۵ دقیقه میزارم. میزان جوش شیرینش رو هم کم میکنم احساس میکنم توی طعمش اثر گذاشته. بعد یه سوال خمیر کیک*های شما هم اینقدر سفت میهش؟
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  7. #551
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    578
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2324
    پسند کرده
    4333
    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.mazhab1365 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من دیروز کیک هویج با دستور نجما رو درست کردم. مزه اش خوبه ولی احساس میکنم زمانش برای توی فر زیاده دفعه بعدی به جای یک ساعت ۴۵ دقیقه میزارم. میزان جوش شیرینش رو هم کم میکنم احساس میکنم توی طعمش اثر گذاشته. بعد یه سوال خمیر کیک*های شما هم اینقدر سفت میهش؟
    سلام دوست گلم
    نماز روزهاتون قبول درگاه الهی عزیز دلم

    کیک نوش جونتون عزیزم

    ولی گلم
    زمان پخت در هر فری متفاوت هست
    ممکن هست تو فر شما نیم ساعت و فری دیگر یک ساعته بپزه
    شما بعد از بیست دقیقه حتما مرتب کیک چک کنید تا به پخت دلخواهتون برسه
    ولی عزیز دلم کیک هویج اصولا دیر پخت میشه و زمان زیادی باید تو فر باشه

    جوش شیرین زیاد هم باعث تلخی و گزی تو کیک میشه
    شما باید متناسب با همون رسیپی پیش برید عزیز دلم

    بعد گلم کامل متوجه منظورتون نشدم
    منظورتون از خمیر کیک بعد از پخت هست یا قبل از پخت؟؟

    اگر درست متوجه شدم و شما منظورتون قبل پخت هست
    عوامل زیادی باعث سفت شدن هستن
    و شاید خود دستور کیک کلا سفت باشه
    ولی اگر خود دستور سفت نبود
    شاید از میزان نبودن و اندازه نبودن مایعات در کیک باشن
    یا سرد بودن زیاد مواد
    یا سرد بود تخم مرغ ها
    یا کم همزدن مواد
    این نکته ها میتونن از ذلایل سفت شدن مایع کیک قبل از پخت باشن
    بازم دوست گلم سوالی بود من و دوستان عزیزم در خدمتتونیم
    چلو گوشت
     
    hasti68, n.elahe و باران67 این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

  8. #552
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sheyda* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    یزد-قم-تهران :دی
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    160
    باعرض سلام ووقت بخیر..ببخشید خانمها ی باسلیقه کیک هویج رو میشه توی ساندویج ساز درست کرد؟؟برا مدرسه دخترم میخام حدود 30 نفر.. بدشانسی فعلا فرندارم

    - - - Updated - - -


    باعرض سلام ووقت بخیر..ببخشید خانمها ی باسلیقه کیک هویج رو میشه توی ساندویج ساز درست کرد؟؟برا مدرسه دخترم میخام حدود 30 نفر.. بدشانسی فعلا فرندارم
    خدایا پناهم باش

صفحه 69 از 69 نخستنخست ... 5966676869
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما