نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree96Likes

موضوع: سالاد تبوله و سالاد فتوش

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 24
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    387
    میزان امتیاز
    291
    پسند شده
    6379
    پسند کرده
    3239
    جعفري به اضافه خيلى كم نعناع و پيازچه بلغور مخصوص تبوله و دارچين روغن زيتون آبليمو نمك سماق
    نام: IMG_1044.jpg نمایش: 2816 اندازه: 106.7 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    *Afsaneh*, *** صحرا 61 ***, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  2. کارت پزشکی مهراز
    بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,226
    میزان امتیاز
    966
    پسند شده
    29067
    پسند کرده
    17382

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک نمایش پست ها
    دوستان يه جا نوشتن بلغور رو بپزيد يه جا نوشتن توي آب جوش خيس بدين
    ميشه دقيق بگين كدومش درسته؟
    بلغور توي آب جوش خوب نرم ميشه؟
    بهار گل جان كوس كوس بافتش با بلغور خيلي فرق داره؟ يا همونه؟
    پرپرک جون من چند بار با بلغور های مختلف امتحان کردم با خیس کردن تنها خوب نرم نمیشه
    فکر میکنم یه بلغور مخصوص داره
    تا اونجا که من میدونم بلغورش نباید پخته باشه و یه جایی هم خوندم با آبلیمو تازه خیس میکنیم و برای سالاد استفاده میکنیم البته با بلغور مخصوص سالاد
    *Afsaneh*, پرپرک, آدریانا20 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  4. #11
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,792
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    261
    پسند شده
    21381
    پسند کرده
    15779

    ویترین مدال ها

    مرسي بهجت جون من فكر كنم با كوس كوس درست ميكنن كه ميگن بلغور مخصوص
    بازهم ممنونم
    حالا بريم دنبال كوس كوس
    Behjat و مامان غزل این نوشته را پسندیده.


  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    387
    میزان امتیاز
    291
    پسند شده
    6379
    پسند کرده
    3239
    جعفري با خيلي كم نعناع بلغور مخصوص تبوله سماق آبليمو روغن زيتون پياز يا پيازچه دارچين
    نام: IMG_2103.jpg نمایش: 1145 اندازه: 111.5 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    *Afsaneh*, مامای فریده, mamienazi و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    344
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    7139
    پسند کرده
    2703
    نقل قول نوشته اصلی توسط كارولين نمایش پست ها
    جعفري با خيلي كم نعناع بلغور مخصوص تبوله سماق آبليمو روغن زيتون پياز يا پيازچه دارچين
    دوست عزيز ميشه توضيح بدين بلغور مخصوص تبوله چيه؟!؟!؟!؟!؟
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khatoon khabha آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2863
    پسند کرده
    660
    برای تبوله بلغور مخصوص داره که بهش برغل میگن.برای لبنان هم از همه بهتره .خیلی ریزه و اصلا زیر دندون نمیاد.
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    عزیز دلم.....
    کمی کمتر مهربان باش!
    کمتر خوب
    بگذار من هم خودی نشان دهم!

  8. #15
    دوستان من دو سه ساعت که بلغور رو خیس می کنم نرم میشه......البته یادمه مامانم می گفتن یه بار یه بلغوری گرفته بودن که نرم نشده و تو سوپ و آش ازش استفاده کردن.....ولی من هر بلغوری گرفتم با خیساندن نرم شده.....تازگیا با بلغور جو درست کردم که البته زمان خیساندنش بیشتر از گندم بود ولی اونم نرم شد....
    توی تبوله، من قسمت تخم گوجه فرنگی رو نمی ریزم ....با آبلیمو یا آب نارنج تازه و روغن زیتون درست می کنم.ما که عاشق تبوله هستیم.
    *Afsaneh* و bluesky این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  9. #16
    منظور از بلغور مخصوص همون Couscous

    که با آرد گندم و آب به صورت دانه*های ریز در میارن و تو آن جوش میریزن یا بخار پز می*کنن منcouscous به بلغور بیشتر ترجیع میدم هم سبک تر هم راحت تر . یه دوست از مراکش دارم که حتما میگه باید بخار پز بشه و تو آب جوش ریختنو اصلا قبول نداره مثل برنج پختن ما انا رو couscous پختنشون تعصب دارن ... نمی*دونم که تو ایران پیدا می*شه یاآ نه احتمالا اسمشو تغییر دادن به بوس بوس مثل پنیر کیبی که یه چیز دیگس اسم اصلیش

    نام: 140397818645471.jpg نمایش: 1052 اندازه: 66.7 کیلو بایت
    ehsans, pooneh 007, محیا خانوم و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    lebasno

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما