نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree3916Likes

موضوع: خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده )

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 669
صفحه 1 از 84 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    686
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1171
    پسند کرده
    12499

    خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده )

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma



    خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده )




    دوستان عزیز، برایتان یک دستور بسیار عالی کلوچه دارم... من عاشق نتیجه عالی رسپی و سریع و آسان آن هستم
    سایر دوستانی که این رسپی را تهیه کردند متفق بودند این کیک را داغ با کره میل کنید تا پی به بی نظیر بودن طعم آن ببرید.
    این دستور ساده می تواند ایده ای برای سایر کیک ها، پای، رول سوسیس و بیس اولیه پیتزا باشد، کافیست به آن شیرینی یا نمک یا سایر طعم دهنده ها را بیفزایید.
    این کیک را می توان هم مستقیم از فر درآورد وبصورت داغ سرو کرد هم مدتی در یخچال قرار داد و سپس سرو کرد.
    همچنین هر چونه برای سرخ کردن در ماهی تابه عالی است.
    مطمئنم کافیست یک بار از ااین دستور استفاده کرده تا برای همیشه منوی ثابت تان قرار گیرد.

    مواد لازم:

    آرد 500 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    شیر گرم 250 میلی لیتر
    روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
    مایع خمیر یک پاکت ( 11 گرمی )

    نمک یک قاشق چایخوری
    شکر 2 قاشق غذاخوری ( در صورت جایگزینی با نمک 1 قاشق غذاخوری )

    طرز تهیه:در کاسه ای تخم مرغ را شکسته و نمک و شکر و روغن مایع و شیر گرم را به آن بیفزایید و مخلوط کرده و مایع خمیر را اضافه کنید.آرد را کم کم به مواد فوق افزوده تا هم بزنید وقتی آرد به راحتی جذب مواد نشد ( به اصطلاح مایع از آرد سیر شد ) و نیاز به هم زدن بیشتر داشت اضافه کردن آرد را متوقف کنید حتی اگر از آردتان مانده باشد.فر را از قبل گرم کنید تا به گرمای مطلوبی برسد.خمیر را به اندازه توپ های کوچک درآورده و با حوله روی آن را بپوشانید.فر را خاموش کرده و خمیر را به مدت 20-30 دقیقه در آن قرار دهید ( تقزیبا تا زمانی که فر سرد شود )در صورت تمایل بعد از این زمان می توانید خمیر را با چیزی پر کنید که این مرحله بعد از بیرون آمدن خمیر از فر صورت می گیرد.


    این تصویری از خمیر پخته نشده است.


    ...
    پای گیلاس پرنده



    بخشی از خمیر را ببرید



    بصورت مستطیل پهن کنید.


    خمیر را چرب کرده و روی آن پنیر، شکلات رنده شده یا هر چه که دوست دارید بریزید.
    من از گیلاس استفاده کردم و رول کردم و مثل تصویر برش دادم. ( توجه داشته باشید خمیر کامل برش نخورده )



    به مدت 15-20 دقیقه به خمیر استراحت دهید.


    در این زمان فر را با 200 درجه سانتیگراد گرم کرده و قبل از اینکه خمیر را در فر قرار دهید روی آن را تخم مرغ بمالید.
    نکته اصلی برای پیشگیری از خشک شدن پای، توجه و تست خود شماست.


    این هم برشی از پای


    ...


    پای سیب



    ...
    کیک با شیر غلیط شده ( شیر عسلی )



    ...

    رول سوسیس



    ...


    کیک تخم مرغ و پیاز






    نوش چان تان
    امیدوارم این دستور پای ثابت استفاده در منازل تان باشد و نهایت لذت را از آن ببرید
    .
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۲/۰۹/۲۳ در ساعت ۰۲:۵۵ قبل از ظهر
    saji68, sama18, marie و 73 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  2. #2
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    686
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1171
    پسند کرده
    12499

    Re: زنگ ترجمه

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    توت فرنگی یخی با شکر که در زمستان در فروشگاه ها موجود است و گزینه خوبی برای تهیه کیک می باشد.
    من توت فرنگی ها را با شکر میکس کردم و برای زمستان به عنوان سورپرایز بچه ها فریز کردم که برای تهیه ژله و یا مخلوط با شیر گزینه ای بسیار عالی برای عصرانه و سرشار از لذت است.




    ادامه...





    خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم کرده ( منظور همون خمیر دستور فوق است. )



    مثل تصویر بازش کنید.


    تا کرده و بهش شکل بدید ( دوستان عزیز دقت داشته باشید داخل خمیر از همون پوره توت فرنگی ریخته شد و یا می تونید گزینه ای دیگه جایگزین کنید )



    در روغن بغلظانید




    مثل تصویر در قالب دایره ای بچینید




    بعد از 10 دقیقه استراحت روی اون رو با تخم مرغ برس زده و کنجد بپاشید




    به مدت 20-25 دقیقه در فر 200 درجه سانتیگراد بپزید. نرم بودن خمیر خیلی مهم است. ( در این دستورات خمیر نباید خیلی بپزد و خشک شود در حدی که خمیر از خامی در بیاد کافیه )


    می توانید پس از خارج کردن از قر دور قالب را با حوله نمدار بپوشانید تا سرد شود.




    بافت بسیار نرم...




    قسمت های خمیر به راحتی از هم جدا می شود




    این هم برش مقطعی...






    misha_lily, Mitra F, samir و 39 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  3. #3
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    686
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1171
    پسند کرده
    12499

    Re: زنگ ترجمه

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    شکل دادن به نان بدون قالب که هر کسی می تواند آن را انجام دهد....

    پس شروع کنیم:

    گزینه یک:
    کمی دارچین به خمیر افزوده و آن را به 16 قسمت مساوی تقسیم کرده و با دست به آن شکل دهید.



    با فشار خنجان یا لیوان آن را به دو بخش تقسیم کنید





    خمیر را مثل عدد 8 در هم بپیچید ( منظور حلقه بیرونی شکل فوق است )


    حالا قسمت داخلی برش خمیر را روی قسمت خالی خمیر قرار دهید


    روی آن را با مربا پر کنید... من با مربای سیبی که در ماهی تابه تهیه کردم آن را پر کردم که موقع پخت کمی سرازیر شد ...



    روی آن را با تخم مرغ برس بزنید و به مدت 10 دقیقه در فر بپزید









    در صورت تمایل روی آن را با پودر شکر تزیین کنید.

    misha_lily, تارا 25, Behnush و 34 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  4. #4
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    686
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1171
    پسند کرده
    12499

    Re: زنگ ترجمه

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma

    گزینه دو: نان به شکل گل



    بخشی از خمیر را برداشته و با انتهای لیوان چرب شده پهن کنید به آرامی به مرکز خمیر فشار آورده تا گوشه ها مثل تصویر شود ( توجه داشته باشید برای به دست آوردن شکل مطلوب هر از گاهی انتهای لیوان چرب شود.)



    گوشه های خمیر شبیه این:


















    علاوه بر این.... این بار پای سرخ شده با قارچ و سیب زمینی










    نوش جان تان عزیزان
    marie, misha_lily, تارا 25 و 35 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    582
    پسند کرده
    160

    Re: اجرای دستورات ترجمه شده

    عجب خمیری! عجب طعمی ! عجب بافتی ! چه کراستی!

    پودر خمیر هانیکو جلو این خمیر کم میاره!!!

    اصلا قلق خاصی نداره! خیلی هم بی زبون مهربونه ،هر کاریش کنی خوب میشه!سرخش کنی !پای میوه درست کنی ! کیک غذایی درست کنی!نون صبحانه....پیراشکی....








    به همه پیشنهاد میکنم درست کنن و لذت ببرن.

    من روش استراحت خمیرم مثل دستور Andrew بود که کارم رو زودتر راه انداخت .خمیر رو 4 قسمت کردم و استراحت دادم (روی تخته کارم)و هر کدوم رو فقط خیلی آروم بادست فشار دادم و بعد وردنه کشی کردم که راحت باز بشه . با خیال راحت از آرد استفاده میکردم برای باز کردنش.روی قالب رو چرب کردم و خمیر رو روی اون باز کردم.خیلی کار باهاش راحته.
    من باهاش پیتزا درست کردم . هم اونهایی که خمیر نرم دوست دارن خوششون میاد هم اونهایی که خمیر ترد دوست دارن!
    مواد پیتزام هم خوراک لوبیاسبز که از سحر اضافه اومده بود رو ریختم توی ماهیتابه تا آبش کشیده شد بعد قارچ رو اضافه کردم ریختم روی نون بدون سس چون خورش طعم خیلی خوبی داشت +یه عالمه پنیر.

    با این مقدار خمیر 4 تا پیتزا بزرگ میشه درست کرد. من 2 تا درست کردم و بقیه خمیر رو باز کردم از پنیر و مواد وسطش ریختم لوله کردم دادم دور پیتزا.
    بچه من بهم 100 داد!!!

    راستش رو بخواید دلیل اینکه هر روز خمیر و انواع نون رو درست میکنم اینه که بهم توی این جای دور از خونه (مامان ،بابا،...) آرامش میده (ورز دادنش ،بوی نون پخته ....)دلیل دومش بچه های شکمومه !و دلیل سوم تشویقهای همسرمه.



    ویرایش : این خمیر موندگاری بسیار خوبی داره . ساعت 6 این پیتزا رو درست کردم و برای سحر که خوردیم هیچ تغییری نکرده بود.(به غیر از پنیرش ) پس میشه نتیجه گرفت میشه ظهر درست کرد برای مهمانی شب و لحظه آخر پنیر روش ریخت و گریل بالا رو روشن کنیم.
    marie, misha_lily, Donya007 و 33 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ظهور نزدیک است بیایید موانع ظهورآقارا باهم برداریم و اول از خودمان شروع کنیم.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    582
    پسند کرده
    160

    Re: اجرای دستورات ترجمه شده

    نقل از هنر آشپزی
    خمیر جادویی ( ترجمه - ويرايش - اجرا ) معصومه يوسفيان ( مهرانه )
    ***********************************
    مواد لازم :

    آرد نان : 500 گرم

    تخم مرغ : 1 عدد

    شیر ولرم : 250 میلی لیتر یا یک پیمانه

    روغن جامد یا نیمه جامد : 6 قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده 5 قاشق سوپخوری)

    مایه خمیر خشک فوری : 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری یا 10 گرم

    نمک : 1 قاشق چایخوری

    شکر : 1 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی ) 2 تا 5 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر شیرین )

    طرز تهیه :
    **************************

    یک قاشق چایخوری از شکر دستور + خمیر مایه را در ظرفی ریخته و شیر ولرم را به خمیر مایه اضافه کنید کمی هم بزنید تا 5 تا 10 دقیقه خمیر مایه عمل آید .
    نمک + روغن +بقیه شکر + تخم مرغ را با هم مخلوط کرده در حدیکه یکدست شوند .
    خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بدون هم زدن مقداری از آرد را اضافه و هم بزنید کم کم آرد را اضافه و با قاشق چوبی هم زده تا خمیر در کاسه جمع شود .
    خمیر را روی سطح آرد پاشی شده گذاشته و به مدت 5 یا 10 دقیقه ورز دهید یا خمیر را روی سطح کارتون 100 بار بکوبید تا خمیر براق و یکدست و نرمی بدست آید که به دست نچسبد .
    خمیر را در جای نسبتا گرم در کاسه ای که با یک قاشق مرباخوری با روغن مایع چرب کرده اید گذاشته و به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم استراحت دهید تا وقتی که حجم خمیر دو برابر شود .

    پف خمیر را خوابانده و برای پیراشکی یا پیتزا یا خمیر شیرین آماده کنید .

    نکته :
    در صورت استفاده خمیر شیرین شکر دستور رو بین 2 تا 5 قاشق سوپخوری بسته به ذائقه شما دوستان متغییره
    marie, Andrew, yaldae و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ظهور نزدیک است بیایید موانع ظهورآقارا باهم برداریم و اول از خودمان شروع کنیم.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mah e man آواتار ها
    منصوره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    863
    پسند کرده
    270

    Re: اجرای دستورات ترجمه شده

    خمیر فوق العاده بارسپی زیر
    challenges-f210/topic6112-88.html#p1906436


    اول از همه اینکه واقعا اسم معرکه برازنده این خمیره
    به دلیل کمبود امکانات از اب به جای شیر استفاده کردم
    تقریبا 1/4پ کمتر از رسپی ارد استفاده کردم
    خمیر تقریبا 40 دقیقه بعد دو برابر شده بود
    برای فیلینگ از خرما پوره شده با ارده استفاده کردم












    طعم خمیر عالی بود وبه نظر من برای کراست پیتزا بسیار مناسبه
    marie, رستگار, Andrew و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ايرانيم امانگران يمنم
    هركجاهست شيعه انجاست مرز وطنم
    🌺اللهم عجل لوليك الفرج🌺

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    582
    پسند کرده
    160

    Re: اجرای دستورات ترجمه شده

    درسته با آب هم خوشمزه میشه. واقعا معرکه هستش! خمیر من تا چند روز که بیرون مونده بود طعم بافت خودش رو خوب حفظ کرده بود.
    منيژه, golegandom1363 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    ظهور نزدیک است بیایید موانع ظهورآقارا باهم برداریم و اول از خودمان شروع کنیم.

صفحه 1 از 84 123411 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما