نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree356Likes

موضوع: مارمالاد و مربای آلو

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 18
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    مارمالاد و مربای آلو

    فافا جون
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,795
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2896
    پسند کرده
    1062

    Re: مربای آلوی درسته

    سلام دوستای خوبم


    تقدیم شما
    مربای آلوی درسته




    نوش جونتون
    Andrew, m1361, mami mahdis و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,795
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2896
    پسند کرده
    1062

    Re: مربای آلوی درسته

    الو (قطره طلا یا سیاه ) 1 کیلو
    شکر 1 کیلو
    اب 3 پیمانه
    کمی هل یا وانیل در صورت تمایل

    الوها باید سفت باشن تا شکل ظاهری خودشونو حفظ کنن.
    آلو ها را تو یه ظرف ابجوش میندازیم رو شعله زیاد. بالای سرشون وایسین.وقتی دیدن روی پوسته هاشون شکفته شد.زود با یه کفگیر سوراخدار از تو اب دربیاریدشون و تو یه سبد ابکش بریزین.نباید بگذارین شکفتگی به خود الو هم برسه که در این صورت در اخر کار جسم الو متلاشی شده خواهد بود و تموم کارتون بی فایده!
    پس مهمترین نکته کار همینجاست!! با فلش عکس انداختم تا ببینین فقط پوسته خودشو جمع کرده!
    بعد چند ثانیه با ابکش تو اب سرد میندازینشون یا حتی میشه زیر اب سرد هم گرفت!




    بعد پوستشون را میکنین.اگه بعضیهاشون کنده نمیشه میتونین آنی تو اب جوش دوباره بندازینشون.باید فقط یه لایه نازک ازشون کنده بشه نه گوشت آلو!
    اگه از الوهای دم دار استفاده کنین قشنگتر میشه و در حین پوست گیری حواستون باشه نکنینشون!



    من الوهام که پوست گرفتم مستقیم گذاشتمشون تو یه سبد ابکش که یه کاسه هم اندازه اش زیرش بود(ست هستند)
    با اینکار وقتی شکر ها را روشون میریزیم راحتتر میشه جداشون کرد.
    البته میشه اینکار را نکرد و مثل معمول الوها را در یک کاسه تخت که رو هم سوار نشن و فشار بهشون نیاد ریخت.



    شکر را روشون میریزیم(نمیخواد لابه لا بریزین یا مخلوط کنین) .یه تپه میشه.نگران نباشین.و یه شب تا صب تو یخچال میگذارین بمونه تا آب بندازه.خودشون حل میشن
    این عکس مال بعد از یه روزه.دیدین چه ابی انداخته.الوها هم سفت تر شدن!



    3 پیمونه اب را تو قابلمه میریزیم الوها را دونه دونه بر میداریم و تو یه سبد ابکش میگذاریم.اگه شکر بهشون چسبیده باشه میندازیم تو قابلمه اب تا شکر به خورد اب بره و بعد در میاریم و میندازیم تو ابکش کنا ربقیه الوها!

    بعد شکر و اب الوها را میریزیم تو قابلمه اب و رو حرارت زیاد هم میزنیم تا حل بشن.یه مقدار هم زیر سبد ابکش الوها اب جمع میشه که اون را هم اضافه کنین.وقتی به جوش اومد برای جلوگیری از کف کردنش یه قاشق مربا خوری کره یا گلیسیرین میندازیم تو قابلمه.
    بعد کف شهد را میگیریم.
    و میگذاریم تا شهد غلیظ غلیظ بشه در حدی که دو دقیقه دیگه رو حرارت بمونه قوام خواهد اومد!
    به این مرحله که رسید(تقریبا 10-15 دقیقه تقریییییبا!!) چند تا دونه هل درسته را تو شربت میندازیم.و بعد الوها را توش میریزیم و شعله را کمی کم میکنیم (از جوش نیافته!) تا شربت قوام بیاد رو گاز بمونه
    (ببینین مال من کف نکرده!)


    تست قوام هم که قبلا گفته بودم:رو یه بشقاب چینی که تو فریزر سرد شده.یه قطره از شهد را بریزین .اگه لیز نخورد و سر جاش مون.شربت قوام اومده و گاز را خاموش کنین.اگه خواستین وانیل بزنین الان وقتشه!
    بعد یه شب تا صبح با در باز(میشه بعد از خنک شدنش یه دستمال کاغذی اشپزخونه رو درش بندازین تا گرد و خاک و حشره روش نشینه!) بگذارین بمونه و بعد داخل شیشه بریزینش.

    این هم مربای الو درسته من.


    درست کنین و سر سفره افطارهاتون من رو هم یاد کنین


    از کتاب مستطاب آشپزی
    باران67, *Afsaneh*, m1361 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  4. #4
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    مربای آلو لیته
    از کتاب مستطاب آشپزی:
    1 کیلو الو
    1 کیلو شکر

    الوی این مربا میتواند کاملا رسیده باشد.
    الو را با 3 پیمانه اب در دیگ بجوشانید تا له شود.بگذارید خنک شود
    سپس از صافی سیمی بگذرانید.
    خمیر الو را روی اتش هم بزنید تا بجوش اید .اگر خمیر سفت باشد کمی ابجوش اضافه کنید.شکر را اضافه کنید و بجوشانید تا حل شود و مربای نسبتا سفتی بدست بیاید.
    این مربا را با الوی زرد یا الوی سیاه یا الوی قطره طلا میتوان درست کرد.اب الوی قطره طلا را باید کمتر گرفت یا الو را پیش از اضافه کردن شکر بیشتر جوشاند تا حجم اب کم شود.
    برای بدست اوردن حالت ژله مانند میتوان مقداری لعاب به دانه به ان اضافه کرد.
    m1361, Andrew, Behjat و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    مارمالاد آلو



    اول قرار بود مربای آلو بشه ولی بعد شد مارمالاد آلو
    فکر کنم دلیلش هم معلومه آلو ها زیاد موندن تو شربت و له شدن منم صافشون کردم و دوباره گذاشتم جوشید تا غلیظ شد و شد یه مارمالاد خوشرنگ و خوش مزه
    نیم کیلو آلو که برای حیاط خونه مادرم اینا بود و هنوز درست نرسیده بود.
    نیم کیلو شکر رو با 2 لیوان آب مخلوط و روی گاز گذاشتم بعد از اینکه شربت یکم غلیظ شد آلوها رو ریختم و تا اومدم یه سر به مامی سایت بزنم و برم آلوها له و لورده شدن ،منم بعد از خنک شدن ریختم تو صافی و پوست و هسته آلوها رو جدا کردم و دوباره پوره آلو و شربت رو روی گاز گذاشتم تا آروم آروم جوشید و غلیظ شد.
    با خامه و کره خیلی مزه میده
    برای کیک مارمالادی هم استفاده کردم اونم خیلی خوشمزه شد.
    محیا خانوم, گیلاس من, nora1 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  6. #6
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389
    مربا آلو


    مواد لازم:
    آلو زرد یا قرمز
    شکر......دو تا 3 برابر وزن آلو
    آبلمیو.........متناسب با مقدار مربا،بین 1 تا 1/5 ق چ

    ابتدا مقداری آب جوش روی آلو ها میریزیم به مدت 10 دقیقه تا پوست آلو ها راحت جدا شوند..



    روی آلوها شکر می پاشیم



    و به مدت یک شبانه روز در یخچال قرار میدهیم تا کاملا آب بیندازد





    بعد از این زمان،آب آلوها را درون قابلمه میریزیم و اگر به آب بیشتری نیاز بود،کمی آب اضافه میکنیم.
    و اگر بنا به ذائقه خواستید کمی شکر هم اضافه کنید.

    اجازه دهید بجوشد و کمی به قوام آید.
    آلو ها را به شربت اضافه میکنیم به همراه آبلیمو و میگذاریم کمی بجوشد.
    حرارت را خاموش کرده تا مربا خنک شود.
    بسیار خوشمزه هست و طعمی مثل لواشک شیرین دارد.
    برای مارمالاد آلو نیازی به ژلاتین نیست.
    چون بافت آلو کمی ژله ای می باشد.



    گیلاس من, باران67, کیجا و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  7. #7
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    مربا با آلو سیاه



    مثل دستوری که فافا جان گذاشتن عمل کردم
    آب رو جوش آوردم و نیم کیلو آلو رو ریختم و بعد از دو جوش پوست آلوها شکفته شد سریع برداشتم و تو آب سرد ریختم و آبکش کردم.
    خیلی راحت پوست آلوها جدا شد.
    نیم کیلو شکر و دو لیوان آب رو روی گاز گذاشتم تا جوشید و قوام اومد و آلوهای پوست گرفته رو بهش اضافه کردم.
    دفعه اول که درست کردم مربام یکم کمرنگ شد این دفعه پوست آلو ها رو با نصف استکان گذاشتم چند جوش زد و قشنگ رنگش در اومد .صافش کردم و به شربت در حال جوش مربا اضافه کردم.
    بعد از 10 دقیقه با حرارت ملایم مربا آماده ست.
    نکته مهم اینه که حتما دائما کف روی مربا رو با قاشق بگیریم تا خوشرنگ بشه.
    من هل یا اسانس دیگه ای نمیریزم مزه خود آلو رو بیشتر دوست دارم.

    اینم مربای آلو برای امسال

    باران67, آتامان, *Afsaneh* و 29 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,102
    میزان امتیاز
    1630
    پسند شده
    23549
    پسند کرده
    19780
    مارمالاد آلو قرمز

    نام: IMG_0106.jpg نمایش: 2133 اندازه: 59.1 کیلو بایت

    آلو قرمز 500 گرم
    شکر 500 گرم
    آلو را با 1/3 ليوان آب داخل قابلمه اي بدون درب پخته.
    پس از چند دقيقه وقتي آلو نرم شد، آن را از روی حرارت برداشته و از صافي رد کرده و را با شکر مخلوط و روي حرارت زياد گذاشته
    در حين پخت، کف روي آن را جمع کرده
    نبايد زمان پخت طولاني شود تا رنگ مارمالاد حفظ شود.
    براي اطمينان از پخت مارمالاد يک قاشق چايخوري از آن را در بشقاب بريزيد و ظرف را کج کنيد. اگر کند حرکت کرد غلظت آن خوب است.
    نکته: آلو قرمز به اندازة کافي لعاب دارد ونیازی به ژلاتین نداره

    رنگ اصلی مارمالاد در ظرف وسط قابل مشاهده س.
    ...
     
    ویرایش توسط گیتار : ۱۳۹۵/۰۴/۱۹ در ساعت ۰۳:۳۸ بعد از ظهر
    m1361, فاطمه زهرایی, ... رضوان ... و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما