نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree179Likes

موضوع: شیرینی سیب و دارچین

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 16
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    شیرینی سیب و دارچین


    المیرا جان بفرمائید.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  2. #2
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,799
    میزان امتیاز
    639
    پسند شده
    48029
    پسند کرده
    50283

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی سیب و دارچین

    ممنونم مریم جان.

    شیرینی سیب و دارچین( از یه سایت آشپزی برداشتم که آدرسش یادم نیست)

    مواد خمیر:
    کره 100گرم
    تخم مرغ 1عدد
    شیر 2قاشق سوپخوری
    وانیل کمی
    شکر 4/1 پیمانه
    آرد 250گرم
    بیکینگ پودر 1قاشق مرباخوری

    طرز تهیه خمیر: کره و تخم مرغ و شیر و وانیل رو در کاسه ای میریزیم و مخلوط میکنیم. شکر و آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و مخلوط میکنیم. خمیر را نیم ساعت استراحت میدهیم.

    مواد میانی:
    سیب رنده شده 4عدد
    شکر 2قاشق غذاخوری
    آب 2قاشق غذاخوری
    دارچین 1قاشق چایخوری

    مواد میانی رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار میدهیم تا سیبها بپزند.

    طبق تصویر زیر خمیر را باز کرده و مواد را در آن قرار داده و به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرارمیدهیم.

    http://www.mamipic.com/share-74E9_516055EC.html

    تجربیات من:
    به نظر من شیرینی خمیر کم بود.
    بعد بوی کره کمی احساس میشد. قصد دارم دفعه بعد اول کره رو جداگانه بزنم و بعد مواد را اضافه کنم.
    خمیر رو نازک پهن کنیم بهتر شکل میشه داد. وقتی خمیر کلفته قسمتی که تاش کردیم باز میشه.
    پودر قند روش اگه خمیر خیلی لطیف باشه و کاملا سرد نشده باشه بعد پخت جذب شیرینی میشه و روش نمیمونه.
    طبقه بالای فر قرار بدین بهتره. من وسط گذاشته بودم.

    من خمیر رو کلفتر باز کرده بودم برای همون شیرینیهام ظریف نشدن. بار اولم بود درست میکردم.
    faezeh sister63, sara chef, mami mahdis و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,004
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    6325
    پسند کرده
    6049

    Re: شیرینی سیب و دارچین

    ممنون المیرا جون

    mami mahdis, elikhanoomi, sheida sheida و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    830
    میزان امتیاز
    277
    پسند شده
    11384
    پسند کرده
    5122

    Re: شیرینی سیب و دارچین

    من از روی این دستور درست کردم(مجله هنر آشپزی)
    مواد لازم
    2 ليوان آرد سفيد
    3 قاشق غذاخوري ماست
    3 قاشق غذاخوري پودر قند
    5 تا 6 قاشق غذاخوري روغن جامد نباتي
    1 قاشق مرباخوري بيكينگ*پودر

    مواد لازم براي داخل شيريني:
    2 عدد سيب متوسط
    1 قاشق مرباخوري دارچين
    طرز تهيه:
    آرد الك كرده، ماست، بيكينگ*پودر، پودرقند و روغن جامد را در ظرفي ريخته، خوب ورز داده و به مدت 10 دقيقه
    به آن استراحت مي*دهيم.سيب*ها را پوست كنده، رنده مي*كنيم و روي شعله* ملايم مي*گذاريم تا چند دقيقه بپزد.
    سپس به آن دارچين اضافه مي*كنيم.خمير را پهن كرده و با يك ليوان گرد از آن تكه*هاي دايره*اي شكل مي*بريم.
    وسط هر دايره مقداري از مخلوط سيب و دارچين ريخته و خمير را دور آن مي*پيچيم.فر را از 15 دقيقه قبل در
    دماي 180 درجه سانتي*گراد تنظيم مي*كنيم.شيريني*ها را به مدت 20 دقيقه در فر مي*گذاريم و
    پس از اينكه پخته و سرد شد، روي آنها پودرقند مي**پاشيم.

    mami mahdis, elikhanoomi, sheida sheida و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Donya007 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    227
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    682
    پسند کرده
    725

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی سیب و دارچین

    با تشکر از المیرا جون،
    منم امشب این شیرینی را درست کردم، با کلی تحریف و تخلص در دستور!
    به جای 100 گ. کره،سه تا 25 گرمی،یعنی 75 گ. زدم، دیگه بوی کره هم نمیداد
    و بازم به پیشنهاد المیرا جان شکرش را زیادتر کردم، برای خمیر نصف پیمانه شکر و برای مواد میانی هم 4 ق. غ. {با همه اینها بازم خیلی شیرین نبود}
    راستی با سه تا سیب (از این سبزها، که ته مزه ترشیش طعم جالبی به شیرینی داده بود) و یکم دارچین بیشتر
    دیگه بقیه چیزهاش عینه دستور بود خوشمزه بود و دقایقی پیش با شیرموز و بعدشم خالی میل شد!
    با این دستور حدود 25-30تا شیرینی درست کردم.
    آهااااا، راستی!!! وردنه نداشتم! با درست کردم! کاغذ روغنی هم نداشتم!ظرف را چرب کردم!
    و! مهمتر از همه! توو ماکروفر درست کردم! کانوکشن، 190 درجه 35 دقیقه + 3 دقیقه گریل
    خوشمـــــــــزه و خوش خوراک شده بود، یه بافت بیسکوئیتی ولی در عین حال نرم داشت!

    * مامی پیک باز نمیشه! عکس متعاقبا" پیوست می گردد!

    اینم از عکسش :
    elmira.t, *termeh*, mami mahdis و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    617
    پسند کرده
    211
    [QUOTE=shimakhoshdel;540067]من از روی این دستور درست کردم(مجله هنر آشپزی)
    مواد لازم
    2 ليوان آرد سفيد
    3 قاشق غذاخوري ماست
    3 قاشق غذاخوري پودر قند
    5 تا 6 قاشق غذاخوري روغن جامد نباتي
    1 قاشق مرباخوري بيكينگ*پودر

    مواد لازم براي داخل شيريني:
    2 عدد سيب متوسط
    1 قاشق مرباخوري دارچين
    طرز تهيه:
    آرد الك كرده، ماست، بيكينگ*پودر، پودرقند و روغن جامد را در ظرفي ريخته، خوب ورز داده و به مدت 10 دقيقه
    به آن استراحت مي*دهيم.سيب*ها را پوست كنده، رنده مي*كنيم و روي شعله* ملايم مي*گذاريم تا چند دقيقه بپزد.
    سپس به آن دارچين اضافه مي*كنيم.خمير را پهن كرده و با يك ليوان گرد از آن تكه*هاي دايره*اي شكل مي*بريم.
    وسط هر دايره مقداري از مخلوط سيب و دارچين ريخته و خمير را دور آن مي*پيچيم.فر را از 15 دقيقه قبل در
    دماي 180 درجه سانتي*گراد تنظيم مي*كنيم.شيريني*ها را به مدت 20 دقيقه در فر مي*گذاريم و
    پس از اينكه پخته و سرد شد، روي آنها پودرقند مي**پاشيم.

    شیماجان من بااین دستور شیرینی درست کردم ولی وقتی موادروباهم ترکیب کردم اصلانمیشد ورز بدم حالت پودری داشت منم دلوبه دریازدم ویه تخم مرغ هم اضافه کردم ، درنهایت یه شیرینی لطیف وخوشمزه ای شد میخواستم بدونم مال شماهم همین حالت روداشت یامن جایی اشتباه کرده بودم
    اینم عکسش البته ازنظرشکل ظاهری هم بامال شمافرق میکنه درضمن من ازمارمالادانبه وهلو برای موادمیانی استفاده کردم که خیلی خوشمزه بود

    ویرایش توسط شاپرک( مامی آزی) : ۱۳۹۲/۰۶/۲۵ در ساعت ۰۲:۳۵ بعد از ظهر

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    830
    میزان امتیاز
    277
    پسند شده
    11384
    پسند کرده
    5122
    اینم باز شیرینی سیب و دارچین من با همون دستور بالا

    نام: IMG_1777.jpg نمایش: 3817 اندازه: 67.5 کیلو بایت
    Maryam baran, mami mahdis, elikhanoomi و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    744
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    416
    پسند شده
    8336
    پسند کرده
    19092
    شیرینی سیب و دارچین با خمیر معرکه

    نصف دستور خمیر معرکه که باهاش پیتزا درست کردم 1 مقداریش موند منم دست به کار شدم

    سیب رو اسلایس کردم گذاشتم حرارت دید وقتی نرم شد دارچین و شکر و کره(1 ق چ) ریختم
    وقی مواد به خورد هم رفت اینجوری پیچیدشون

    نام: Untitled-1.jpg نمایش: 3661 اندازه: 66.7 کیلو بایت
    نام: DSC04815.jpg نمایش: 4297 اندازه: 79.0 کیلو بایت
    اواخر پخت دوباره کره رو با برس رو شیرینی ها کشیدم
    بسیار لطیف و خوشمزه

    نام: DSC04821.jpg نمایش: 3677 اندازه: 74.0 کیلو بایت
    mami mahdis, elikhanoomi, fafa2 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما