نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree268Likes

موضوع: تارتلت ( با فیلینگ های مختلف )

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 33
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahime 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    118
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    439
    پسند کرده
    73

    ویترین مدال ها

    تارتلت ( با فیلینگ های مختلف )

    ممنون مریم جان به خاطر تایپیک که ایجاد کردین دوستان این شیرینی خیلی ترد و خوشمزه است و پیشنهاد میکنم امتحانش کنید چون این فقط نظر من نیست و مهمانهای من هم خیلی دوستش داشتند.

    خمیر تارتلت
    صالحه دردایی مجله هنر قنادی 101

    مواد لازم :
    کره یا مارگارین 125 گرم
    پودر قند 40 گرم
    زرده تخم مرغ یک عدد یا نیمی از یک تخم مرغ کامل
    وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
    آرد حدود 150 گرم
    پودر کاستارد 30 گرم
    نشاسته ذرت 30 گرم
    پودر شیر خشک قنادی یک قاشق چای خوری
    آرد اضافی برای چرب کردن قالب
    روغن اضافی برای چرب کردن قالب

    طرز تهیه خمیر تارتلت :

    کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن شود .سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده ، هم بزنید تا کاملا جذب مواد شود .2 تا 3 قاشق از آرد را کنار بگذارید و مابقی را به همراه پودر کاستارد ، نشاسته ذرت و پودر شیر خشک قنادی به مواد افزوده و با دست خمیر را وز دهید .در صورت لوزم آرد کنار گذاشته شده را اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید .خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و کمی آن را پهن کنید و به مدت حداقل نیم ساعت ( تا نهایتا 3 روز ) در یخچال قرار دهید .پس از خارج کردن از یخچال روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز دهید تا خمیر قابل باز کردن شود .قالب مینی مافین را با روغن جامد و به کمک قلمو چرب کرده ، داخل حفره ها آرد بریزید و سپس قالب را کمی تکان دهید تا اطراف آن به آرد آغشته شود .قالب را روی یک تکه کاغذ روغنی برگردانده و ضربه بزنید تا آرد اضافی ریخته شود .سپس خمیر تارتلت را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت حدود 5 سانتی متر برای شیرینی های کوچک و یا 7 سانتی متر برای شیرینی های بزرگ قالب بزنید .خمیر ها را روی دهانه حفره گذاشته و با انتهای وردنه فشار دهید تا درون حفره ها را پر کند و سپس با چنگال 2-3 سوراخ کف انها ایجاد کنید و سپس مطابق ادامه دستور عمل کنید

    تارتلت قهوه و گردو :
    مواد لازم :
    آب جوش 2 قاشق چ
    نسکافه یا اسپرسوفوری 2 ق چ
    کره 20 گرم
    شیر عسلی نصف یک قوطی معادل 200 گرم
    گردو ریز خرد شده 1/2 پیمانه
    پودر پسته کمی برای تزیین
    خمیر تارتلت به مقدار لازم
    آب جوش و نسکافه را مخلوط کنید تا نسکافه در آب حل شود .کره را در شیر جوش ریخته و روی حرارت قرار دهید ،شیر عسلی و محلوا قهوه را به ان بیفزایید و مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید .
    از این مرحله به بعد ، به دو روش متفاوت می توانید عمل کنید : روش اول پس از به جوش آمدن مایه ی شیر عسلی ، به مدت 3-4 دقیقه آن را روی شعله ملایم بجوشانید و با گردو (ترجیحا کمی تست شده باشد )مخلوط کنید .خمیر های تارتلت را نیز از قبل بپزید و داخل آنها را با یک قاشق چای خوری از مایه ی شیر عسلی که هنوز گرم است پر کنید .باید کرم میانی بعد از سرد شدن لیظ باسد اما سفت نشده باشد ، اگر شل بود بار بعد کمی آن را بیشتر بجوشانید و اگر سفت بود کمتر .
    روش دوم :
    پس از به جوش آمدن مایه شیر عسلی به مدت تقریبی 1-2 دقیقه آن را روی حرارت ملایم بجوشانید و بگذارید سرد شود سپس کمی گردوی ریز خرد شده داخل هر حفره خمیر تارتلت خام ، بریزید و نصف قاشق چای خوری از مایه شیر عسلی روی آن ریخته و مجددا کمی گردو و پودر پسته بپاشید و به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر با حرارت 170 -180 درجه بپزید .باید کرم میانی بعد از سرد دن غلیظ شده باشد اما سفت نشده باشد .در این وش اگر مواد داخل تارتلت زیاد باشد پس از قرار دادن در فر جوشیده و به بیرون از خمیر می ریزد بنابراین به این نکته توجه داشته باشید .
    تارتلت نارگیل و شیر عسلی :
    مواد لازم :
    پودر نارگیل یک پیمانه سر پر
    شیر عسلی نصف یک قوطی معادل 200 گرم
    خمی تارتلت به اندازه کافی
    پودر پسته کمی
    پودر نارگیل و شیر عسلی را مخلوط کنید و یک دوم قاشق چای خوری از مواد نارگیلی داخل تارتلت های خام ریخته و روی آن را پودر پسته بپاشید و در فر با حرارت 170 -180 درجه به مدت 12 دقیقه قرار دهید تا بپزد .

    (سمت چپ تارتلت گردویی و سمت راست تارتلت نارگیلی است .که من از همین قالب های فلزی تارتلت استفاده کردم.)
    گوگوجی, fateme67, zb70 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زندگی تر شدن پی در پی ، زندگی آبتنی کردن در حوضچه ی اکنون است .

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان عاشق 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    250
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3185
    پسند کرده
    5898
    soliجان ببخشید من دخالت کردم ولی فک کنم ابتدا به شکل گل قالب زدن بعد در قالب کیک یزدی و یا مافین گذاشتن
    ته چین
     
    -sania- و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    یک خردادی آرام میرود
    آنچنان آرام که ندانی کی رفته است!
    اما وقتی جای خالی او را ببینی
    آن چنان سخت رفته است
    که تمام عمر زمان رفتنش را فراموش نکنی......

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    30
    مامان عاشق جون قابلشوو خریدم ..یه قالب کوچولو هستتت .. فقط خدا کنه درست خریده باشمم

    فقط کسیمیدونه این شیرینی موندگاریش چه قدره ؟؟

    واسه مواد داخلش چیزی جایگزین شیرعسلی هست عایاا ؟؟

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان عاشق 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    250
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3185
    پسند کرده
    5898
    چه جالب عزیزم میشه قالبشو بزاری من تا امروز فک کردم قالب گل میزنن بعد میزارن تو قالب مافین
    ته چین
     
    یک خردادی آرام میرود
    آنچنان آرام که ندانی کی رفته است!
    اما وقتی جای خالی او را ببینی
    آن چنان سخت رفته است
    که تمام عمر زمان رفتنش را فراموش نکنی......

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    374
    میزان امتیاز
    35
    پسند شده
    969
    پسند کرده
    2362
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان عاشق 1 نمایش پست ها
    چه جالب عزیزم میشه قالبشو بزاری من تا امروز فک کردم قالب گل میزنن بعد میزارن تو قالب مافین
    مامان عاشق عزیز هم قالبهای تارتلت فلزی مخصوص در اندازه های مختلف داریم و هم اینکه میشه با قالبهای گل و یا حتی دایره قالب زد و توی قالبهای مافین گذاشت تا بپزد
    مامان عاشق 1 این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان عاشق 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    250
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3185
    پسند کرده
    5898
    یک سوال منخواسته باشم تارتلت رو 15 روز قبل عید درست کنم یا 10 روز فیلینگش چی باشه بهتره که خراب نشهو موندگار باشه مرصی از کمکتون
    ته چین
     
    elina lotfipuor این نوشته را پسندیده.
    یک خردادی آرام میرود
    آنچنان آرام که ندانی کی رفته است!
    اما وقتی جای خالی او را ببینی
    آن چنان سخت رفته است
    که تمام عمر زمان رفتنش را فراموش نکنی......

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elina lotfipuor آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    795
    پسند کرده
    975
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان عاشق 1 نمایش پست ها
    یک سوال منخواسته باشم تارتلت رو 15 روز قبل عید درست کنم یا 10 روز فیلینگش چی باشه بهتره که خراب نشهو موندگار باشه مرصی از کمکتون
    عزیزم به نظر من گردو خرما بریزید که با عسل مخلوط کنید کمی هل یا ادویه مورد نظر هم موندگاری داره همم خراب نمیشه
    مامان عاشق 1 و soli.mami adrina این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان عاشق 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    250
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3185
    پسند کرده
    5898
    یعنی تیکه های گردو و خرما و روششم عسل بریزم ؟
    ته چین
     
    یک خردادی آرام میرود
    آنچنان آرام که ندانی کی رفته است!
    اما وقتی جای خالی او را ببینی
    آن چنان سخت رفته است
    که تمام عمر زمان رفتنش را فراموش نکنی......

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما