نمایش نتایج: از 1 به 8 از 33
-
۱۳۹۲/۰۱/۳۱, ۱۰:۱۶ قبل از ظهر #1
تارتلت ( با فیلینگ های مختلف )
ممنون مریم جان به خاطر تایپیک که ایجاد کردین دوستان این شیرینی خیلی ترد و خوشمزه است و پیشنهاد میکنم امتحانش کنید چون این فقط نظر من نیست و مهمانهای من هم خیلی دوستش داشتند.
خمیر تارتلت
صالحه دردایی مجله هنر قنادی 101
مواد لازم :
کره یا مارگارین 125 گرم
پودر قند 40 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد یا نیمی از یک تخم مرغ کامل
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
آرد حدود 150 گرم
پودر کاستارد 30 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
پودر شیر خشک قنادی یک قاشق چای خوری
آرد اضافی برای چرب کردن قالب
روغن اضافی برای چرب کردن قالب
طرز تهیه خمیر تارتلت :
کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن شود .سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده ، هم بزنید تا کاملا جذب مواد شود .2 تا 3 قاشق از آرد را کنار بگذارید و مابقی را به همراه پودر کاستارد ، نشاسته ذرت و پودر شیر خشک قنادی به مواد افزوده و با دست خمیر را وز دهید .در صورت لوزم آرد کنار گذاشته شده را اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید .خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و کمی آن را پهن کنید و به مدت حداقل نیم ساعت ( تا نهایتا 3 روز ) در یخچال قرار دهید .پس از خارج کردن از یخچال روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز دهید تا خمیر قابل باز کردن شود .قالب مینی مافین را با روغن جامد و به کمک قلمو چرب کرده ، داخل حفره ها آرد بریزید و سپس قالب را کمی تکان دهید تا اطراف آن به آرد آغشته شود .قالب را روی یک تکه کاغذ روغنی برگردانده و ضربه بزنید تا آرد اضافی ریخته شود .سپس خمیر تارتلت را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت حدود 5 سانتی متر برای شیرینی های کوچک و یا 7 سانتی متر برای شیرینی های بزرگ قالب بزنید .خمیر ها را روی دهانه حفره گذاشته و با انتهای وردنه فشار دهید تا درون حفره ها را پر کند و سپس با چنگال 2-3 سوراخ کف انها ایجاد کنید و سپس مطابق ادامه دستور عمل کنید
تارتلت قهوه و گردو :
مواد لازم :
آب جوش 2 قاشق چ
نسکافه یا اسپرسوفوری 2 ق چ
کره 20 گرم
شیر عسلی نصف یک قوطی معادل 200 گرم
گردو ریز خرد شده 1/2 پیمانه
پودر پسته کمی برای تزیین
خمیر تارتلت به مقدار لازم
آب جوش و نسکافه را مخلوط کنید تا نسکافه در آب حل شود .کره را در شیر جوش ریخته و روی حرارت قرار دهید ،شیر عسلی و محلوا قهوه را به ان بیفزایید و مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید .
از این مرحله به بعد ، به دو روش متفاوت می توانید عمل کنید : روش اول پس از به جوش آمدن مایه ی شیر عسلی ، به مدت 3-4 دقیقه آن را روی شعله ملایم بجوشانید و با گردو (ترجیحا کمی تست شده باشد )مخلوط کنید .خمیر های تارتلت را نیز از قبل بپزید و داخل آنها را با یک قاشق چای خوری از مایه ی شیر عسلی که هنوز گرم است پر کنید .باید کرم میانی بعد از سرد شدن لیظ باسد اما سفت نشده باشد ، اگر شل بود بار بعد کمی آن را بیشتر بجوشانید و اگر سفت بود کمتر .
روش دوم :
پس از به جوش آمدن مایه شیر عسلی به مدت تقریبی 1-2 دقیقه آن را روی حرارت ملایم بجوشانید و بگذارید سرد شود سپس کمی گردوی ریز خرد شده داخل هر حفره خمیر تارتلت خام ، بریزید و نصف قاشق چای خوری از مایه شیر عسلی روی آن ریخته و مجددا کمی گردو و پودر پسته بپاشید و به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر با حرارت 170 -180 درجه بپزید .باید کرم میانی بعد از سرد دن غلیظ شده باشد اما سفت نشده باشد .در این وش اگر مواد داخل تارتلت زیاد باشد پس از قرار دادن در فر جوشیده و به بیرون از خمیر می ریزد بنابراین به این نکته توجه داشته باشید .
تارتلت نارگیل و شیر عسلی :
مواد لازم :
پودر نارگیل یک پیمانه سر پر
شیر عسلی نصف یک قوطی معادل 200 گرم
خمی تارتلت به اندازه کافی
پودر پسته کمی
پودر نارگیل و شیر عسلی را مخلوط کنید و یک دوم قاشق چای خوری از مواد نارگیلی داخل تارتلت های خام ریخته و روی آن را پودر پسته بپاشید و در فر با حرارت 170 -180 درجه به مدت 12 دقیقه قرار دهید تا بپزد .
(سمت چپ تارتلت گردویی و سمت راست تارتلت نارگیلی است .که من از همین قالب های فلزی تارتلت استفاده کردم.)
زندگی تر شدن پی در پی ، زندگی آبتنی کردن در حوضچه ی اکنون است .
-
۱۳۹۲/۱۱/۱۴, ۰۸:۱۵ قبل از ظهر #2عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت مشهد
- نوشته ها 250
- میزان امتیاز
- 4
- پسند شده
- 3185
- پسند کرده
- 5898
عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷soliجان ببخشید من دخالت کردم ولی فک کنم ابتدا به شکل گل قالب زدن بعد در قالب کیک یزدی و یا مافین گذاشتن
یک خردادی آرام میرود
آنچنان آرام که ندانی کی رفته است!
اما وقتی جای خالی او را ببینی
آن چنان سخت رفته است
که تمام عمر زمان رفتنش را فراموش نکنی......
-
۱۳۹۲/۱۱/۱۶, ۰۱:۴۸ بعد از ظهر #3عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 17
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 23
- پسند کرده
- 30
عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸مامان عاشق جون قابلشوو خریدم ..یه قالب کوچولو هستتت .. فقط خدا کنه درست خریده باشمم
فقط کسیمیدونه این شیرینی موندگاریش چه قدره ؟؟
واسه مواد داخلش چیزی جایگزین شیرعسلی هست عایاا ؟؟
-
۱۳۹۲/۱۱/۱۶, ۰۴:۳۶ بعد از ظهر #4عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت مشهد
- نوشته ها 250
- میزان امتیاز
- 4
- پسند شده
- 3185
- پسند کرده
- 5898
عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷چه جالب عزیزم میشه قالبشو بزاری من تا امروز فک کردم قالب گل میزنن بعد میزارن تو قالب مافین
یک خردادی آرام میرود
آنچنان آرام که ندانی کی رفته است!
اما وقتی جای خالی او را ببینی
آن چنان سخت رفته است
که تمام عمر زمان رفتنش را فراموش نکنی......
-
۱۳۹۲/۱۱/۱۶, ۱۱:۲۲ بعد از ظهر #5عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 374
- میزان امتیاز
- 35
- پسند شده
- 969
- پسند کرده
- 2362
عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
-
۱۳۹۲/۱۱/۱۹, ۰۴:۳۵ بعد از ظهر #6عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت مشهد
- نوشته ها 250
- میزان امتیاز
- 4
- پسند شده
- 3185
- پسند کرده
- 5898
عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷یک سوال منخواسته باشم تارتلت رو 15 روز قبل عید درست کنم یا 10 روز فیلینگش چی باشه بهتره که خراب نشهو موندگار باشه مرصی از کمکتون
یک خردادی آرام میرود
آنچنان آرام که ندانی کی رفته است!
اما وقتی جای خالی او را ببینی
آن چنان سخت رفته است
که تمام عمر زمان رفتنش را فراموش نکنی......
-
۱۳۹۲/۱۱/۱۹, ۰۴:۳۹ بعد از ظهر #7
-
۱۳۹۲/۱۱/۱۹, ۰۴:۴۵ بعد از ظهر #8عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت مشهد
- نوشته ها 250
- میزان امتیاز
- 4
- پسند شده
- 3185
- پسند کرده
- 5898
عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷یعنی تیکه های گردو و خرما و روششم عسل بریزم ؟
یک خردادی آرام میرود
آنچنان آرام که ندانی کی رفته است!
اما وقتی جای خالی او را ببینی
آن چنان سخت رفته است
که تمام عمر زمان رفتنش را فراموش نکنی......
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما