نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree83Likes
  • 13 Post By najma
  • 12 Post By najma
  • 8 Post By najma
  • 9 Post By ayla1
  • 13 Post By sh_capr
  • 19 Post By باران67
  • 2 Post By باران67

موضوع: کوکی ژله ای

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    رباط کریم
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    0

    کوکی ژله ای

    این شیرینی رواز برنامه خانه مهر یاد گرفتم برای امتحان درستش کردم مزهاش بد نبود ولی اگه با رنگای مختلف ژله درست بشه برای عید خیلی خوبه
    مواد لازم
    شکر110گرم
    تخم مرغ2عدد
    آرد150گرم
    شکلات تخته ای به مقدار لازم
    پودر ژله یک بسته
    وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
    آب 2قاشقسوپ خوری
    پودر نارگیل
    ابتدا تخم مرغها رو با شکر با همزن مخلوط میکنیم بعد 2قاشق آب ولرم رو به مواد اضافه میکنیم وبه مدت 5دقیقه هم میزنیم سپس وانیل وآرد را یکباره به مواد اضافه میکنیم خمیر نسبتا شلی میشه این مواد رو به اندازه یک فندق با فاصله روی کاغذ روغنی میریزیم ودر طبقه وسط فر با درجه 175 سانتیگراد به مدت 5تا7 دقیقه میگذاریم در این فاصله ژله رو با یک لیوان آب جوش درست مکنیم ودر ضرف مسطحی میریزیم بعداز این که شیرینیها رو از فر در آوردیم میزاریم خنک بشه در این فاصله ژله رو با کاتر گرد قلب میزنیم واونهارو روی شیرینیها قرار میدیم و یک طرف شیرینیهارو به شکلات آب شده فرو میکنیم وبه پودر نارگیل آغشته میکنیم

  2. #2

    کوکی ژله ای

    کوکی ژله ای



    نقل قول نوشته اصلی توسط ayla1
    دوستان من این کوکی رو درست کردم
    خیلی خوشرنگه و لیمویی رنگ
    خوش مزه هست و عطر لیمو داره و خمیرش هم خوش قلقه
    مزیتش اینه که مرحله اول رنگ مناسب به خمیر داده میشه و بعدا باعث ورز اضافی نمیشه؛پودر های ژله اصلا به دندون نمیاد و خمیر حالت شنی نداره ولی تو بافت شیرینی کریستال های ریز دیده میشه.



    3 اونس ژله
    10 ق کره نرم
    1/2 پ شکر
    تخم مرغ 2 عدد
    وانیل
    نمک 1 ق چ(من نصف کردم)
    ب پ 1 ق چ
    2.1/2 پ ارد

    کره+پودر ژله+ شکر میزنیم تا کرم مانند شود.
    تخم مرغ +وانیل اضافه و میزنیم
    ب پ+نمک+آرد اضافه میکنیم و با بیسکویت زن کار میکنیم
    درجه فر 180-زمان پخت 8-10 دقیقه و بیشتر از 10 دقیقه اصلا نباشد چون سفت میشود.




    http://www.mamipic.com/share-5BA9_50FD1630.html

    beautiful_lie, shohrehg, mahshid و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: کوکی ژله ای

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam53
    شیرینی ژله ای

    مواد لازم:
    کره یا مارگارین 3/4 پیمانه
    شکر 2/1 پیمانه
    ژله یک بسته
    تخم مرغ 2 عدد
    وانیل مایع یک قاشق چایخوری
    آرد 2 و 2/1 پیمانه
    بیکینگ پودر 1 قاشق چاخوری
    نمک 2/1 قاشق چایخوری
    پیمانه این دستور 250میلی لیتر

    طرز تهیه:
    مارگارین رو با شکر و تخم مرغ و پودر ژله خوب بزنید تا پف کنه و سبک بشه . مابقی مواد رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید 20تا 30 دقیقه در یخچال قرار بدید
    از خمیر تو دستتون توپ های کوچکی به قر 2 سانتی متر درست کنید و تو سینی که چرب کرده و ارد پاشیدید قرار بدید. بین توپ ها فاصه بدید . یک چنگال رو تو آرد بزنید خیلی آرو شیرینی ها رو فشار بدید تا نقش چنگال روش بیفته و یکم شیرینی ها پهن بشن .
    فر رو با حرارت 175 درجه سانتی گراد یا 350فارنهایت گرم کرده و 8تا 10 دقیقه بپزید


    shohrehg, soheila, Tiida و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: کوکی ژله ای

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    من اینو درست کردم امروز .
    با این دستور بالایی با نصف مواد .
    با ژله شاتوت درستش کردم و خیلی هم خوشمزه شده .

    دیگه اینکه همین نصف مقدار مواد بین 25 تا 30 تا شیرینی میده .



    سه تاش رو هم دگمه کردم :)

    Tiida, bluesea, beautiful_lie و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: کوکی ژله ای

    دوستان یک مورد دیگر اضافه کنم اینکه
    اگر این شیرینی رو درست کردین بیشتر از 2-3 روز در دمای محیط نگه ندارید؛فریز کنید
    چون بعدا به شدت تلخ میشه! احتمالا بخاطر وجود پودر ژله هست.
    فالگیر, باران67, mahshid و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  6. #6
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,946
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    1467
    پسند کرده
    2950
    کوکی ژله ای با ژله پرتقال . رنگش نارنجی بود ولی نمی دونم چرا تو عکس زرد افتاده :)
    نام: IMG_1017.JPG نمایش: 2931 اندازه: 75.3 کیلو بایت
    اینا هم با ژله لیمو درست شدن و با بیفتک کوب روشون رو طرح انداختم - رنگشون هم زرد شد . البته نارنجی هاش همون پرتقالی ها هستن .
    نام: IMG_1034.JPG نمایش: 2849 اندازه: 80.4 کیلو بایت

    هر دو هم بسیار خوشمزه بودن .
    آیلا جان کوکی های من چند روزه که موندن ولی هنوز به تلخی نزدن . بازم چندتاشون رو نگه داشتم ببینم آیا تلخ میشن یا خیر .
    Elsanaa, فالگیر, Behjat و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  7. #7
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها





    با دستور مریم عزیز کار کردم:

    مواد لازم: ( پیمانه این دستور 250 میلی لیتری است )
    • کره یا مارگارین / سه چهارم پیمانه
    • شکر / نصف پیمانه
    • پودر ژله / یک بسته
    • تخم مرغ / 2 عدد
    • وانیل مایع / یک قاشق چایخوری ( یا مقداری پودر وانیل )
    • آرد / دو و نیم پیمانه
    • بیکینگ پودر / 1 قاشق چاخوری
    • نمک / نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه:مارگارین را با شکر و تخم مرغ و پودر ژله خوب بزنید تا پف کرده و سبک شود. مابقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خمیر را 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
    سپس از یخچال بیرون آورده و در دست توپ های کوچکی به قطر 2 سانتی متر درست کنید و داخل سینی که چرب کرده و آرد پاشی کرده اید، قرار دهید. بین توپ ها فاصله دهید.یک چنگال را داخل آرد زده و خیلی آرام روی شیرینی ها فشار دهید تا طرح چنگال روی آنها بیفتد و کمی شیرینی ها پهن شود.فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد یا 350 فارنهایت گرم کرده و 8 تا 10 دقیقه بپزید.

    **
    نکات:
    -من با طعم های مختلف ژله امتحان کردم ولی طعم موزیش رو بیشتر از همه پسندیدم.یه جورایی تداعی بیسکویت موزی رو میکنه و خوشایند تره .


    -گفته بودن در دمای محیط بعد از چند روز تلخ میشه ولی من امتحان کردم و این اتفاق نیافتاد.
    -در کل برای تنوع و ایجاد طعم متفاوت شیرینی جالبی هست.

    نحوه تزیین گل آفتابگردان:
    این تزیین رو میتونین با خمیر شیرینی پاپاتیا هم استفاده کنین.شیرینی پاپاتیا از لحاظ طعم خیلی خیلی شیرینی خوبیه
    و شیوه کارم هم مثل شیرینی پاپاتیا بود و فقط فرم دهی گل ها متفاوت بودن.
    بدین صورت که از دو رنگ خمیر گردالی هایی درست کردم و وقتی گردالی سازی کاملا تموم شد به ساختن و فرم دهی گل ها مشغول شدم.
    نکات مربوط به نحوه نگهداری خمیر در حین تزیین هم کاملا در پست شیرینی پاپاتیا خدمتتون عرض خواهم کرد.

    * مقداری از خمیر رو با پودر کاکائو مخلوط کردم تا قهوه ای بشه و برای وسط گل ازش استفاده کردم.
    بدین صورت که گردالی قهوه ای خمیر رو روی چایی صاف کن گذاشتم و فشار دادم تا مشبک بشه و وسط گل گذاشتم.
    *هما*, golegandom1363, نایاب 90 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    [QUOTE=golegandom1363;1417445]
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها



    سلام باران جان
    شبتون بخیر
    یه سوال
    این شیرینی بیسکوییتیه یا کلوچه ای ؟
    ممنون ازجوابتون




    سلام عزیز دلم
    گلم نه مثل کلوچه نرمه و نه مثل بیسکویت خشک و ترد
    ما بین این دو هست
    البته من پاپاتیا رو بیشتر میپسندم
    golegandom1363 و kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما