نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree228Likes

موضوع: بیسکویت آفتابگردان

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 21
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1

    بیسکویت آفتابگردان

    بیسکویت آفتابگردان

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران7

    مواد لازم برای 60 عدد شیرینی:
    آرد250 گرم.
    یک پنسه نمک
    پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چای خوری
    1 قاشق غذاخوری پُر عسل
    200 گرم. کره
    1 تخم مرغ
    تخم آفتابگردان 150 گرم
    100 گرم عسل
    2-3 قاشق غذاخوریخامه
    طرز تهیه:
    در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، رنده پوست لیمو، عسل (100 گرم)، 150 گرم کره و تخم مرغ رو با هم مخلوط کرده و بادست ورز می دهیم تا خمیر کاملا" یکدست شود . خمیر را به صورت یک توپ دراورده، داخل فویل بپیچید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید .
    دانه آفتابگردان را در ماهی تابه بدون روغن تفت داده تاکاملا" طلایی شود. سپس دانه ها را با عسل، کره باقی مانده و خامه به آرامی در یک ماهی تابه روی حرارت کم به هم بزنید . تابه را از حرارت برداشته، اجازه دهید تا خنک شود . فر را باد درجه 180 سانتیگراد گرم کنید . سینی پخت را با کاغذ رو غنی بپوشانید
    روی سطح آرد پاشی شده خمیر را باز کنید با قالب دالبر 4-5 سانتی متری خمیر را قالب بزنید و خمیر های قالب زده را روی کاغذ روغنی در سینی قرار دهید . روی هر بیسکوئیت یه قاشق چایخوری از مخلوط دانه های افتابگردان قرا دهید .12-15 دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید . چند دقیقه کوکی ها را زیر گریل قرار داده و سپس از فر خارج کنید بگذارید تا خنک شود .






    ایده :najma

    اجرا : باران7
    Mahi site, zan, marziyeh.ali1 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: بیسکویت آفتابگردان

    نقل قول نوشته اصلی توسط ayla1









    باران67, beautiful_lie, 221162 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    Re: بیسکویت آفتابگردان

    بیسکویت آفتابگردان



    مرسی نجما جون ،باران جون و ایلا عزیز
    با یک سوم مواد درست کردم و چون قالب کوچکتر انتخاب کردم با این مقدار مواد 30 دونه شیرینی شد
    عکس قالبم هم گذاشتم تا دوستان ببینن



    چون شیرینی های من کوچکتر بود من اشتباه کردم همون زمانی که تو دستور بود گذاشتم که باعث شد کمی زیر شیرینی طلایی بشه و برای همین کمتر زیر گریل گذاشتم که خشک نشه
    فکر کنم اگه کمی بیشتر بمونه روش خوشرنگتر میشه
    تخمه آفتابگران رو هم باید یکم بیشتر تفت میدادم

    هوای پرواز, پرپرک, Homaa و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  4. #4
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    Re: بیسکویت آفتابگردان

    نقل قول نوشته اصلی توسط عشق نمایش پست ها
    بهجت جون دستت درد نکنه
    خانمی ماشالله اولین نفر هستی همیشه شیرینیهای جدید رو امتحان میکنید خوش به حال اهل خانه با این بانوی کدبانو
    1 سوال : از تخمه های حاظری استفاده کردید ؟

    شما لطف داری سولماز جون
    سولماز جان من از این تخمه آفتابگردان های خام که بسته ای بود استفاده کردم از این مغازه هایی که خرما و شیره می فروشن خریدم.
    بعضی از مغازه های نون فانتزی هم دارن.
    beautiful_lie, (ziba), artemisam و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *fariba* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    99
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2069
    پسند کرده
    2265

    Re: بیسکویت آفتابگردان



    خیلی خوشمزه بودند به حدی که قبل از عید تمام شد و دوباره درست کردم اما همانطور که میبینید بار دوم مواد روی شیرینی هارو پرملاتتر ریختم
    حسرت الملوک, beautiful_lie, Elsanaa و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    معبد خداوند فقط به روی دلی شاد و آوازخوان و رقصان باز است

  6. #6
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299
    نقل قول نوشته اصلی توسط zan نمایش پست ها
    سلام
    با تخمه های حاظری مثل مز مز میشه اینارو درست کرد؟ آخه نمک دارند
    بهتره که مغز آفتابگردون خام بگیرید و تفت بدید ولی می تونید تخمه های حاضری مثل مزمز رو اول بشورید تا نمکش بره بذارید خشک بشه بعد استفاده کنید
    با نمک کل مزه شیرینی خراب میشه
    پرپرک, zan, اندیا و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    707
    پسند شده
    50381
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    نام: 2011-11-24 10.43.55.jpg نمایش: 1758 اندازه: 101.2 کیلو بایتنام: 2011-11-24 10.44.22.jpg نمایش: 1698 اندازه: 76.1 کیلو بایتنام: 2011-11-19 13.28.22.jpg نمایش: 1679 اندازه: 105.6 کیلو بایتنام: 2011-11-19 13.28.27.jpg نمایش: 1731 اندازه: 100.9 کیلو بایت




    مواد لازم برای 60 عدد شیرینی:
    آرد250 گرم.
    یک پنسه نمک
    پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چای خوری
    1 قاشق غذاخوری پُر عسل
    200 گرم. کره
    1 تخم مرغ
    تخم آفتابگردان 150 گرم
    100 گرم عسل
    2-3 قاشق غذاخوریخامه
    طرز تهیه:
    در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، رنده پوست لیمو، عسل (100 گرم)، 150 گرم کره و تخم مرغ رو با هم مخلوط کرده و بادست ورز می دهیم تا خمیر کاملا" یکدست شود . خمیر را به صورت یک توپ دراورده، داخل فویل بپیچید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید .
    دانه آفتابگردان را در ماهی تابه بدون روغن تفت داده تاکاملا" طلایی شود. سپس دانه ها را با عسل، کره باقی مانده و خامه به آرامی در یک ماهی تابه روی حرارت کم به هم بزنید . تابه را از حرارت برداشته، اجازه دهید تا خنک شود . فر را باد درجه 180 سانتیگراد گرم کنید . سینی پخت را با کاغذ رو غنی بپوشانید
    روی سطح آرد پاشی شده خمیر را باز کنید با قالب دالبر 4-5 سانتی متری خمیر را قالب بزنید و خمیر های قالب زده را روی کاغذ روغنی در سینی قرار دهید . روی هر بیسکوئیت یه قاشق چایخوری از مخلوط دانه های افتابگردان قرا دهید .12-15 دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید . چند دقیقه کوکی ها را زیر گریل قرار داده و سپس از فر خارج کنید بگذارید تا خنک شود .

    تجربه من: من میزان عسل رو بیشتر کردم یعنی 150 گرم چون با این میزان طعم خمیر کم شیرین بود.
    درجه حرارت رو روی 165 تنظیم کردم چون با درجه 180 فر زیر شیرینی طلایی میشد ولی مغز پخت نمیشد .
    از تخمه مزمز استفاده کردم و داخل آب خیس کردمش و تو مایکروفر خشکش کردم .

    در کل شیرینی مطبوعی بود و خمیرش هم خیلی خوش قلق بود .
    .............
     
    zohre.a, حسرت الملوک, titish khanoom و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,803
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    809
    پسند شده
    39778
    پسند کرده
    59949
    نقل قول نوشته اصلی توسط شاپرک( مامی آزی) نمایش پست ها
    سلام بهجت جون ، شماواقعا یه کدبانوی تمام عیارین واقعاخوش به حال خانوادتون ، ایشاالله که همیشه سلامت باشین وهمینطورادامه بدین
    خواهرگلم میشه اندازه هایی که برای یک سوم استفاده کردین روبرامون بذارین ، آخه مثلا تخم مرغ که یکیه چه جوری شماازیک سومش استفاده کردین پیشاپیش ازراهنمایتون ممنونم
    با اجازه بهجت جون شاپرک جون من معمولا این کار را می کنم میانگین وزن تخم مرغ 60 گرمه پس یک سوم می شه 20 گرم با ترازو یک سومش را اندازه می گیرم بدون ترازو تجربه ای ندارم
    niyaz2002 و amir mami این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما