نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree60Likes

موضوع: باقلوای قزوین ( باقلوای سه رنگ )

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 10
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    707
    پسند شده
    50381
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    باقلوای قزوین ( باقلوای سه رنگ )

    .باقلوا

    مواد لازم داخل باقلوا:

    پودر بادام 6 پیمانه (690) گرم

    زعفران ساییده و حل شده در آبجوش سه قاشق سوپخوری

    پودر قند 5 پیمانه( 575) گرم

    پودر هل 1 قاشق چایخوری

    پودر پسته 3 پیمانه (300 )گرم

    روش تهیه مواد داخل باقلوا :

    نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط کنید .

    پودر قند و هل مخلوط کرده و آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید .

    هر قسمت از پودر قند را به طور مساوی با پودر پسته و پودر بادام سفید و پودر بادام زعفرانی جداگانه مخلوط

    کنید.


    مواد لازم برای تهیه خمیر باقلوا :

    گلاب 1 قاشق سوپخوری - آب گرم 2 قاشق سوپخوری-روغن جامد ذوب شده 1 قاشق سوپخوری

    آرد الک شده 1 پیمانه - نمک یک هشتم قاشق چایخوری - کره ذوب شده 2 قاشق سوپخوری

    شربت قوام آمده 2 پیمانه ( ترکیب آب و شکر و گلاب قوام آمده)


    روش تهیه خمیر باقلوا:

    گلاب و آب و روغن را با یکدیگر مخلوط کرده و سپس آرد و نمک را اضافه کنید . خمیر را ورز داده تا نرم

    شود . سپس در کیسه نایلون به مدت دو ساعت در دمای اتاق استراحت میدهیم.


    فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن میکنیم.

    خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه آن را باز میکنیم به طوری که به حالت لواش نازک در

    بیاید. ( مرحله بسیار مهمیه خمیر باید نازک باشد ولی روی آن هیچ ترک خوردگی ایجاد نشده باشد )

    قالب مستطیل ( با ابعاد 25در 20 ) را به وسیله قلم مو با روغن مایع چرب کنید (کف و دیواره )

    خمیر نازک را کف آن بیاندازید و مخلوط پودر بادام زعفرانی را روی آن بریزید . به آرامی با گوشت کوب

    روی مواد را کاملا فشار دهید و بکوبید تا مواد به هم انسجام پیدا کرده و روی آن کاملا یکنواخت و صاف

    شود . سپس پور بادام سفید را ریخته ومجددا با گوشت کوب مواد را فشار دهید و بکوبید تا انسجام پیدا کند و

    روی هم فشرده شوند سپس لایه سوم پودر پسته وقند مخلوط را به طور یکدست روی هم بریزید و با گوشت

    کوب روی آن را خوب بکوبید تا منسجم شود. (اگر این مرحله به خوبی انجام نشود بعد از پختن باقلوا

    لایه ها از هم جدا میشوند .)روی لایه آخر را به وسیله قلمو کمی با گلاب نمناک می کنیم و روی انرا با خمیر

    نازک میپوشانیم و لبه های اضافی خمیر را حتما قبل از پخت میبریم
    .

    به وسیله چاقو با ایجاد خطوط عمودی فاصله دار از هم و خطوط مورب باقلوا را به شکل لوزی در می اوریم

    (میتوانیم آنرا به شکل مربع هم برش بزنیم ) و کره ذوب شده را روی آن میریزیم و به مدت 35 دقیقه در

    طبقه سوم فر گرم شده قرار میدهیم تا روی باقلوا طلایی رنگ شود . باقلوا را از فر بیرون میاوریم و بعد

    ازینکه کاملا سرد شد آنرا مجددا برش زده و شربت قوام آمده را روی آن میریزیم .



    توصیه میکنم این شیرینی را اگر برای اولین باره که درست میکنید با مقادیر کم و پیش کسی که تجربه درست کردنشو داشته درست کنین .

    موفق باشین و شیرین کام
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    707
    پسند شده
    50381
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    Re: باقلوای قزوین ( باقلوای سه رنگ )

    مواد لازم خمیر باقلوا :

    گلاب 1 قاشق غذاخوری

    آب گرم 2 قاشق غذاخوری

    روغن جامد آب شده 1 قاشق سوپ خوری

    آرد الک شده 1 پیمانه



    مواد لازم داخل باقلوا :

    پودر بادام 5 پیمانه

    پودر پسته 3 پیمانه

    پودر قند 5 پیمانه

    زعفران حل شده 3 قاشق غذاخوری

    پودر هل 1 قاشق غذاخوری



    مواد لازم شربت :

    آب 1پیمانه - شکر 1 پیمانه - گلاب دو قاشق غذاخوری (تمام مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قوام بیاید)
    پودرقند و هل را مخلوط کرده . نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط میکنیم .پودر قند مخلوط شده با هل را با پودر پسته -پودر بادام سفید و پودر بادام زعفرانی مخلوط میکنم .

    روش تهیه خمیر باقلوا:

    آب و روغن و گلاب را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود سپس در کیسه فریزری گذاشته و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم .
    خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه باز میکنیم تا به صورت لواش کاملا نازک در بیاید .

    قالب را با روغن مایع چرب کرده و خمیر لواش نازک را کف قالب میاندازیم و قندبادام زعفرانی را روی خمیر ریخته و آنرا با گوشت کوب خوب میکوبیم تا سطح آن کاملا صاف شود . سپس روی آن قند بادام سفید را ریخته و مجددا خوب میکوبیم و روی آن پودرپسته قندی را میریزیم و خوب میکوبیم (اگر مواد خوب کوبیده نشوند بعد از برش زدن و پختن باقلوا انسجام نداشته و لایه ها از هم جدا میشوند) روی پودر پسته را با قلمو به وسیله گلاب نمناک کرده و خمیر نازک لواش را روی آن میگذاریم .

    فر را با حرارت 175 درجه از قبل روشن میکنیم تا گرم شود.

    با پشت چاقو روی خمیر برش میزنیم طوری که خمیر شکل لوزی داشته باشد . باقلا را در حدود 30 الی 35 دقیقه داخل فر گذاشته تا طلایی شود. باقلوا را از فر دراورده و روی آن شربت قوام آمده که سرد شده را میریزیم (اگر شربت داغ باشد باقلوا خمیر میشود). بعد از اینکه کاملا سرد شد آن را برش میدهیم .

    نحوه برش دادن باقلوا:


    .............
     
    مامان نازی جون, soozii, مریم.ع و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    707
    پسند شده
    50381
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    Re: باقلوای قزوین ( باقلوای سه رنگ )

    نقل قول نوشته اصلی توسط لیلا0 نمایش پست ها
    با سلام...من میخوام این دستور عالی رو درست کنم اول میخواستم بپرسم ماناسهیل عزیز آیا راز و رمز خاصی وجود داره که باقلوای منم همین قدر قشنگ بشه؟ دوم اینکه برای اینکه روش طلایی بشه مثل باقلواهای دیگه میشه از مخلوط زرده تخمرغ+شیر+زعفران استفاده کرد یا خراب میشه؟!

    لیلای عزیز راز خوب در اومدن باقلوای سه رنگ (پرچمی ) خوب کوبیدن مواد روی همه . باید اونقدر خوب کوبیده بشه که مواد انسجام پیدا کنن و به خورد هم برن تا لایه های باقلوا بعد از پخت از هم جدا نشه . روی این نوع باقلوا اصلا نباید طلایی رنگ باشه یا رنگ سبز (پسته ) یا رنگ زرد زعفرونی باید داشته باشه حتما تا فردا عکس باقلوایی که بالاش زعفرونی باشه براتون میذارم.

    پیشنهاد میکنم برای امتحان با مقدار کم این باقلوا رو درست کنین بعد که روش پخت دستتون اومد مقدار زیاد درست کنین
    .............
     
    shehin, باران67 و samane0101 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    707
    پسند شده
    50381
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    Re: باقلوای قزوین ( باقلوای سه رنگ )

    نقل قول نوشته اصلی توسط لیلا0 نمایش پست ها
    خیلی متشکرم از راهنمایی کاملتون و آموزش این شیرینی خوشمزه....عزیزم عالی میشه اگر تصویر فرم دیگه این باقلوای قشنگ رو بذارید....یک سوال دیگه اینکه توی بعضی از دستورها نوشته بین هر لایه مغز باز یک لایه خمیر خیلی نازک قرار داده بشه! اون نوع باقلوا با این فرق داره یا برای استحکام بیشتر این کار توصیه میشه؟

    عزیزم بین لایه ها اصلا خمیر نباید باشه . خمیر نازک لواشی شکل فقط زیر و روی مواد باقلوا هست و من هیچ جایی باقلوای پرچمی رو ندیدم که بین لایه هاش خمیر باشه ...برعکس چون خمیر بعد از پخت سفت میشه و خودش رو میگیره اگه بین لایه ها قرار بگیره انسجام لایه ها رو از بین میبره .
    .............
     
    samane0101 و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    707
    پسند شده
    50381
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    Re: باقلوای قزوین ( باقلوای سه رنگ )

    دوست عزیزم اینکه آخرین لایه سبز باشه یا زعفرونی کاملا سلیقگیه ببینید کدوم مدل رو خودتون دوست دارید.


    .............
     
    فرگل 2, sara chef, samane0101 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    148
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    71
    پسند کرده
    0

    Re: باقلوای قزوین ( باقلوای سه رنگ )


    انواع باقلوا به همت بنده..
    فرگل 2, باران67, somayehh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چترهارابایدبست زیر باران باید رفت..
    یه سری به ما بزنید ehsanghorbanpoor.niniweblog.com

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,619
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29119
    پسند کرده
    14888
    باقلوای سه رنگ - پریناز گل آور

    مواد لازم
    مواد خمیر:
    آب 3 قاشق غذاخوری
    روغن 2 قاشق غذاخوری
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    آرد به میزان لازم
    مواد داخل باقلوا:
    قند بادام 1800 گرم
    پودر پسته 400 گرم
    زعفران 3 قاشق چایخوری
    هل 2 قاشق سوپخوری
    روغن به میزان لازم
    مواد شربت:
    آب 2 لیوان
    شکر 1لیوان
    گلاب 1 لیوان

    چگونگی تهیه
    ابتدا روغن را با آب مخلوط کرده زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم مخلوط می کنیم تا خمیر به دست نچسبد. سپس با وردنه روی سطحی که آرد پاچیده ایم باز می کنیم. با چوب اخل به صورت لواشی نازک در می آوریم کف تابه را چرب کرده قند بادام را به سه قسمت تقسیم می کنیم. 3/1 آن را کف تابه پهن می کنیم به 3/1 آن زعفران دم کرده اضافه کرده خوب با پشت قاشق هم می زنیم تا کاملا" زعفرانی شود. سپس لایه دوم می توان قند بادام زعفرانی ریخته باقیمانده قند بادام را به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم یک قسمت را روی زعفران پهن کرده با الک هل را روی سطح آن می پاچیم. قسمت دوم قند بادام را روی آن آرام پهن می کنیم. سپس لایه آخر پسته آسیاب شده را می ریزیم و با گوشت کوب به آرامی تمام لایه ها را می کوبیم تا گاملا" سطح آن صاف و سفت شود. کمی روغن به اندازه 3-2 قاشق غذاخوری روی سطح آن می ریزیم و دوباره مانند دستور بالا خمیر درست کرده و مانند لواش باز می کنیم و روی سطح آن می گذاریم و شروع می کنیم به برش دادن. وسط هر لوزی را یک خلال پسته قرار می دهیم و 1 تا 2 ملاقه روغن روی سطح باقلوا می ریزیم و با شلعه خیلی کم طبقه پایین فر به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت می پزیم. برای درست کردن شربت آب و شکر را روی حرارت گذاشته جوش که آمد 2 تا 3 دقیقه بجوش گلاب را اضافه کرده وقتی باقلوا را از فر بیرون آوردیم و کمی خنک شد شربت گرم را حدود 2 ملاقه روی تمام سطح باقلوا می دهیم و در آن را می گذاریم.بعد از 1 تا 2 روز باقلوا را از تابه خارج کرده و درون ظرف درب دار نگهداری می کنیم.

    باقلوای لبنانی

    مواد لازم
    تخم مرغ 3 عدد بزرگ * ماست خامه ای 100 گرم * نمک کمی * آرد به میزان لازم *
    مواد لازم میانی : پودر پسته 200 گرم * شکر 2 ق.س * هل 4/1 ق.چ *
    مواد لازم شربت : شکر 500 گرم * گلوگز 1 ق.س * آب 250 میلی لیتر * آب لیموی تازه 1 ق.چ *


    چگونگی تهیه
    تخم مرغ ، نمک و ماسه خامه ای را با هم مخلوط می کنیم. آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا جایی که خمیر شود. سپس خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و استراحت می دهیم. بعد از باز کردن هر قسمت را از وسط به دو نصف تقسیم می کنیم. مواد میانی را می ریزیم و به وسیله وردنه نازک لوله می کنیم و به وسیله دو انگشت از دو طرف چین می دهیم. وردنه را خارج می کنیم و به اندازه ی دلخواه برش می دهیم. . روی برش ها را با برس کره آب شده می زنیم. خمیرها را در سینی فر می چینیم و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا جایی که طلایی شود. بعد از پخت باقلواها را در شربت غلیظ شده می اندازیم.

    نام: 8290.jpg نمایش: 5728 اندازه: 47.8 کیلو بایت


    http://www.tv5.ir/index.php


    انشااله از فردا تصویری این باقلوا رو سایت هست

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مریم 58 * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    298
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    329
    پسند شده
    7065
    پسند کرده
    4160

    ویترین مدال ها

    باقلوای قزوین

    بهترین و خوشمزه ترین باقلوای دنیا!(البته نظر من و دور و بری هامه!)
    جدا خوشمزه ست چون فقط با مغرها درست میشه.مخصوصا نوع خونگیش و البته دست پخت یک خانوم قزوینی باشه که دیگه هیچی...
    دستور کامل رو مانا سهیل عزیز خیلی کامل نوشتن و دیگه نکته ای نمونده.
    نام: DSC02898.JPG نمایش: 3379 اندازه: 65.8 کیلو بایت

    نام: DSC02906.JPG نمایش: 4636 اندازه: 86.5 کیلو بایت
    fariba joon, fargol20, zardin و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما