نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree53Likes

موضوع: شیرینی پیتزائی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 26
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  1. #1

    Re: شیرینی پیتزائی

    بفرمایید پیتزای شکلاتی


    ...
    titish khanoom, Saeedeh via M و Mehremomy این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  2. #2

    Re: شیرینی پیتزائی

    مواد لازم برای کراست یا همون نون پیتزا:
    کره 110 گرم
    شکر قهوه ای 100 گرم
    شکر سفید 50 گرم
    وانیل 1/4 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 1 عدد
    آرد 160 گرم
    جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
    ت
    مواد لازم برای فیلینگ شکلاتی:
    شکلات تلخ 180 گرم
    کره 40 گرم
    شیر 3 قاشق سوپخوری
    پودر قند 130 گرم
    مغز گردو (تکه های درشت هرکدام به اندازه یک چهارم مغز یک گردو) 1/2 پیمانه
    اسمارتیز 1/2 پیمانه
    نارگیل 1/4 پیمانه
    شکلات سفید مقداری برای تزیین

    طرز تهیه:
    کره دمای محیط را با شکر سفید و شکر قهوه ای با همزن می زنیم تا یکدست شود

    شکر قهوه ای من سفت شده بود یک تکه نون تست توی پلاستیکش گذاشتم بعد از 2 ساعت نون تقریبا خشک شده بودند و شکرها مرطوب و نرم!!



    تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم



    و باز هم بهم می زنیم تا کرم مانند و سبک شود



    آرد و جوش شیرین را با هم الک می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن به هم می زنیم



    خمیر را در یک قالب 30 سانتی پهن می کنیم و با کمک کاردک یا پشت قاشق سعی می کنیم ضخامت همه قسمتها یکسان باشد من از قالب کمربندی استفاده کردم به نظرم موقع برش زدن و خارج کردنش از قالب خیلی راحت تره



    قالب را در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم
    بعد از این مدت لبه های خمیر کم کم تغییر رنگ می دهد



    اگر هنوز تغییر رنگی را حس نکردید کمی بیشتر در فر نگه دارید
    بعد از پخت کامل قسمتهای میانی هنوز نرم است ولی وقتی از داغی افتاد کم کم خودش را می گیرد
    قالب را روی توری سیمی می گذاریم تا خنک شود
    ...
    *سایه روشن*, Saeedeh via M و marziyeh.ali1 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  3. #3

    Re: شیرینی پیتزائی

    ...
    برای تهیه فیلینگ، شکلات را خرد می کنیم و با شیر و کره روی حرارت خیلی ملایم مرتب به هم می زنیم تا شکلات و کره ذوب شوند
    اگر فکر می کنید ممکن است شکلات را بسوزانید بهتر است به روش بن ماری این کار را انجام دهید




    به محض اینکه تکه های شکلات و کره ذوب شدند شعله را خاموش می کنیم و پودر قند الک شده را اضافه می کنیم




    سریع به هم می زنیم تا پودر قند حل شود و کرمی کاملا یکدست و براق و روان بدست آید اگر کرم بدست آمده بعد از حل شدن پودر قند این حالت را نداشت اجازه دارید چند قطره آب جوش اضافه کنید(فقط چند قطره )



    از اینجا به بعد کمی سرعت عمل لازم است...
    کرم شکلاتی را روی کراست خنک شده پهن می کنیم



    تا سفت نشده پودر نارگیل را روی آن می پاشیم و بعد گردو و اسمارتیز را درون کرم فرو می کنیم(حتما کمی فشار دهید که قبل از سفت شدن کرم به آن بچسبند)
    من کمی شکلات چیپسی هم ریختم که پیتزای شکلاتیم کمی شکلاتی تر بشه



    شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب می کنیم و با آن روی پیتزا را خط خطی می کنیم




    بعد از چند دقیقه که شکلات بسته شد می توانید پیتزا را برش بزنید


    sama18, titish khanoom, mina_m و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  4. #4

    Re: شیرینی پیتزائی

    اگر از ظاهر این شیرینی خوشتون اومده می تونید طبق سلیقه خودتون هرجور مایل بودید درستش کنید
    می شه بجای این فیلینگ شکلاتی انواع پودینگها رو استفاده کنید و روش رو با میوه های خرد شده یا حلقه شده تزیین کنید می تونید همین فیلینگ شکلاتی رو درست کنید و روی اون رو با انواع مغز ها یا مارشمالوی ریز یا گیلاس شکری، انواع چیپس میوه و تافی ها و شکلات چیپسی های رنگی بپوشونید و با سس شکلات یا سس میوه های مختلف یا حتی خامه یا گاناش تزیین کنید
    خلاصه اینکه این شیرینی خیلی جای مانور داره
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  5. #5
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    558
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1717
    پسند کرده
    1526

    Re: شیرینی پیتزائی

    شهرزاد جون از دستور خوبت ممنونم من خیلی وقت بود دنبال دستور این شیرینی میگشتم .
    یه سوال دارم .از ترکیب رنگای سبز و قرمز ترافیل ها روی این شیرینی خوشم اومد ولی نمیخوام از اسمارتیز یا چیپس شکلاتی های رنگی استفاده کنم .چیز دیگه ای هست که بشه جایگزین کرد ؟مثلا اگه از پاستیل استفاده کنم ، به طعم این شیرینی میخوره ؟
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  6. #6
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,138
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1500
    پسند کرده
    1162

    Re: شیرینی پیتزائی

    با اجازه شهرزاد جون
    ببخشید پامو تو کفش بزرگترا می کنم
    مریم جون ترکیب میوه های استوایی به نظرم قشنگ تر از پاستیل میاد
    غذا
     
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  7. #7
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    558
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1717
    پسند کرده
    1526

    Re: شیرینی پیتزائی

    مانی بهار جون من میوه رو توی دستور fruit pizza امتحان کردم و فوق العاده بوده .توی این دستور دلم میخواد از یه ترکیب دیگه استفاده کنم . چون این کراست اینطور که معلومه کیک نیست .درست میگم ؟
    این رویه برای من خیلی شکلاتی میشه . بعدش نیست من خودم اول از همه به عنوان یه عشق شیرینی میخوام بخورمش اینه که یه مقدار باید شکلاتش متعادل بشه پوستم جوش میزنه
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    leyli آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    674
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    513
    پسند کرده
    25

    Re: شیرینی پیتزائی

    شهرزاد جون ممنون از دستور عالی ومتنوعی که گذاشتی عزیزم
    میگم میشه برای کراست از ترکیب بیسکوئیت ساقه طلایی و کره و عسل استفاده کرد ؟ ( مثل چیز کیک )
    یا اگه بهش گاز بزنی پودر میشه ؟
    شما این دستور جدید رو تست کردین ؟ بافت کراستش چطوریه ؟
    خیلی خوشم اومد میخوام بدرستم

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما