نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree68Likes

موضوع: شیرینی بادامی توری

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 11
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    شیرینی بادامی توری


    gole mina عزیز بفرمائید
    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی بادامی توری

    ممنون مريم جون.
    اين شيريني بادام توري هست كه بهش بادام كنجدي يا پف كنجدي يا شيرين عسل هم ميگن.

    مواد لازم:
    پودر بادام 60 گرم
    كره 50 گرم
    شكر 110 گرم
    آرد 3 قاشق سوپ خوري
    خامه 2 ق س
    وانيل 2/1 قاشق چاي خوري
    پودر پسته براي تزئين

    طرز تهيه:
    اول كره را روي حرارت ملايم آب ميكنيم.
    شكر و خامه را اضافه هم زده تا شكر صاف وحل بشه.
    از حرارت برداشته و آرد و بادام آسياب شده و وانيل رو اضافه و مخلوط ميكنيم.
    سيني رو كاغذ روغني انداخته و با قاشق چاي خوري همانطور كه هنوز مواد گرم هستند با فاصله در سيني ريخته و در حرارت 220-200 درجه ميپزيم. تا وقتي كه دور كار طلايي بشه.
    نكته مهم توي اين شيريني حرارت 200 درجه فر هست كه نبايد كمتر از اين مقدار باشه. شيريني در اين حرارت حالت جوشيدن داره كه وقتي بپزه اين حالت تورتوري ايجاد ميشه. پس بهتره كنار فر باشيم هي چك كنيم. تا دور كار طلايي بشه دقيقاً نميتونم زمان خاصي بگم شايد كمتر از 10 دقيقه.
    وقتي از فر درآورديم مركزش پودر پسته يا كنجد مي ريزيم و وقتي خنك شد از كاغذ جدا ميكنيم.
    من از اين شيريني خوشم اومده خودم درست نكردم ولي تو كلاس شيريني پزي درست كرديم و خورديم خوشمزه است. و سريع هم آماده ميشه. حتماً درست كنيد. از خانم تجلي مربي شيريني پزيم هم تشكر ميكنم.
    mahshid, قلب خونه, maman_mahya و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نمی دانم در زندگی ات « بهترین » چگونه معنا می شود، من همان بهترین را برایت آرزو می کنم.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nilufari آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    744
    نوشته های وبلاگ
    57
    میزان امتیاز
    1070
    پسند شده
    15940
    پسند کرده
    10591

    ویترین مدال ها

    این هم توری بادومی من. البته مال من سوراخها تا زیر کار ادامه پیدا نکرد.در کل خوشمزه بود . اما ترد نبود . بافتش مثل سوهان عسل بود که یه کمی سفته. ولی طعمش خوب بود و مهممونای ما خیلی پسندیدن. من یه کمی زعفرون هم اضافه کردم. از مواد نصف قاشق چایخوری برداشتم و روی سینی گذاشتم.

    من چند بار امتحان کردم. وقتی خامه رو بیشتر ریختم سوراخهاش بزرگتر میشد. من با فر 190 و 200 پختم. مدتشم حدود 8 دقیقه . وقتی دورشون طلایی شد بیرون می آوردم.یه تجربه دیگه هم داشتم. وقتی توی سینی آلومینیومی میپختم خیلی بهتر از سینی تفلون بود. توی سینی تفلون خیلی زود تیره میشد.

    کلا طعمش خیلی خوبه اما برای اینکه کامل توری بشه ، هنوز باید روش کار کنم.شاید اگه همون 220 بذاریم بهتر باشه . چون مال من از همون اول شروع به جوشیدن نکرد یه چند دقیقه ای موند بعد یه کم پهن شد و شروع به جوشیدن کرد. شاید برای همین اول زیرش یه لایه بسته و دیگه سوراخها به زیرش نرسیده.

    دوستان اگه بتونین امتحان کنین خیلی خوبه چون مهمونای ما که خیلی پسندیدن هم طعمش هم شکلش . اگه بتونیم به یه تجربه مشترک برسیم خیلی خوب میشه.







    تپل طلا, m1361, Mami sadra* و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام کاظم ع میفرمایند:
    هرگاه شخصی غمناک شود ، سر خود را به سوی آسمان بگیرد و
    3بار بگوید :
    بسم الله الرحمن الرحیم

    خداوند غم و اندوه او را برطرف میکند.



  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    822
    پسند کرده
    1786
    شیرینی دانتل

    نام: 100_3905.jpg نمایش: 3948 اندازه: 73.0 کیلو بایت
    75 گرم بادام نگینی . 75 گرم کره مذاب . 75 گرم ارد . 200 گرم شکر . 80-100 cc اب پرتقال
    فر با درجه حرارت 190 درجه سانتیگراد از قبل روشن میکنیم
    همه مواد را با هم مخلوط میکنیم کف ظرفی که حتما حتما حتما تفلون باشه را چرب میکنیم یک قاشق چایخوری از مایه را برداشته ودر ظرف با فاصله 8-9 سانتی ریخته و در فر میگذاریم بستگی به فر داره مرتب چکش کنید شیرینی شروع به جوشش میکنه وقتی جوششش یا سوزن سوزنش تموم شد از فر در میاوریم 1-2 دقیقه باز باید خودتون چک کنید دست بهش نرنین تا خودشو بگیره البته نه اونقدر که سفت بشه در حدی که از سینی بشه جداش کرد ولی هنوز بشه فرمش داد از سینی که جداش کردین یک خودکار یا مداد تمیزی یا چوبهای گرد چاپ استیک بردارید و شیرینی را دور اون به طوریکه نگین های بادام به سمت بیرون باشه بپیچین وقتی که پیچیدید از مداد یا خودکار جدا کنید برید سراغ بعدی اخر بار میتونین با کمی پودر پسته اونو تزیین کنید بدلیل کره وپوست پرتقال این شیرینی بسیار خوشمزه وخوش عطره وهمچنین ظاهر شیکی هم داره درست کنیدو لذتشو ببرید نوش جاااان
    مامان غزل, گیتار, *هما* و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    9
    سلام دوستان.من درباره شیرینی بادام توری سوال داشتم.چطوری باید پودر بادام درست کنم؟
    من بادام پوست کنده خشک شده را به اندازه 60 گرم وزن کردم و با مقداری پودر قند آسیاب کردم.
    به جای شکر میتونم از پودر قند استفاده کنم؟

  6. #6
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط صحرا نمایش پست ها
    سلام دوستان.من درباره شیرینی بادام توری سوال داشتم.چطوری باید پودر بادام درست کنم؟
    من بادام پوست کنده خشک شده را به اندازه 60 گرم وزن کردم و با مقداری پودر قند آسیاب کردم.
    به جای شکر میتونم از پودر قند استفاده کنم؟
    سلام عزیز دلم
    گلم نحوه تهیه پودر بادام هم مثل پودر پسته هست
    این پست رو بخونین انشاا.. کمک کنه
    طرز تهیه پودر پسته

    تو مبحث شیرینی بهتره دقیق عین دستور پیش بریم.
    تجربه کردم حتی ریزه کاریا و همین جایگزینی های ریز رو کیفیت اثر میگذاره
    البته این مورد رو نمیدونم چون تجربه ای ندارم
    مامان غزل, مریم بانوی مهربون و یکتابانو این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    9
    ممنونم عزیزم.آخه پودر کردن بادام و پسته بدون پودر قند باعث میشه که روغن بیفته.اگر هم پودر قند نزنم خیلی پودر نمیشه و درشت میشه.
    باران67, مامان غزل و مریم بانوی مهربون این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    548
    پسند کرده
    3272
    نقل قول نوشته اصلی توسط صحرا نمایش پست ها
    ممنونم عزیزم.آخه پودر کردن بادام و پسته بدون پودر قند باعث میشه که روغن بیفته.اگر هم پودر قند نزنم خیلی پودر نمیشه و درشت میشه.
    سلام .
    عزیزم من جواب سوالتونو نمی دونم اما اینکه می گین پودر کردن بادوم روغن می ندازه و حتما باید پودر قند بزنین , می خوام بگم که پودر کردن بادوم به مقدار کم روغن نمیندازه ! وقتی یه کوچولو پودر کردین , بذارین آسیاب یه کمی سرد شه دوباره این کارو انجام بدین. وقتی آسیاب گرم می شه یا داغ می کنه , باعث میشه بادوم روغن بندازه.
    باران67 و *هما* این نوشته را پسندیده.
    لطفا برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستین.
    ممنونم.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما