نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree201Likes

موضوع: غذاهای چینی chinese food

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 50
صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم ابانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    یه جای پر ترافیک
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    180
    پسند کرده
    235

    Re: غذاهای چینی chinese food

    انگار مشتری اینجا فقز منم

    اینم باز یه نوع رول چینی که من ترجیح دادم با نون لواش درست کردم به اسم اسپرینگ رول

    و مواد توش هم از رشته پخته شده برنج و یا سیب زمینی +هویج خلالی و تفت داده شده +پیاز تفت داده شده +کدو تفت داده شده

    قارچ تفت داده شده و همه اینهایی که گفتم خللی میکنیم و بعد تفت میدیم


    نون رو چهار گوش میبریم و شکل لوزی میزاریم و بعد کمی از مواد رو میزاریم تو نون و کمی سفیده میمالیم آخر نون که و بعد که همه رو رول کردیم با روغن سرخ میکنیم

    خیلی خوشمزه بود
    Andrew, sara6493 و nasimak این نوشته را پسندیده.

    همه دنیا نمیدیدند منو,من کنار تو تماشایی شدم.....

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۹
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    68

    Question Re: غذاهای چینی chinese food

    جوجه چینی
    مرغ رو به قطعات کوچک تکه تکه کردم و در پیاز-آبلیمو -نمک و فلفل-سیر خوابوندم به مدت 3تا 4 ساعت در یخچال
    بعد 1عدد تخم مرغ+نمک و فلفل وآویشن+1لیوان ماالشعیر(یا شیر یا ماست)+(من ماست استفاده کردم) زعفران وآرد به مقدار لازم
    مواد بالا به جز آرد را با هم مخلوط میکنیم ارد را نیز کمکم اضافه میکنیم هم میزنیم تا در مایعمان گلوله نشود غلظت مایع باید مثل ماست شود
    بعد قطعات مرغ را به مایع آغشته کرده در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    چقدر سخت است که لبریز باشی از گفتن ولی در هیچ سویت محرمی نباشد



  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $*تبسم*$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    161
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    41
    پسند کرده
    1227

    Re: غذاهای چینی chinese food

    من این غذا رو به این صورت درست کردم که اول فلفل دلمه ای رو تو یک قاشق روغن تفت دادم بعد که حس کردم یه کم از سفتیش کم شده پیاز رو اضافه کردم. یه کم که تفت خورد مرغ های تکه شده رو با یک قاشق سویا سس اضافه کردم وقتی که تقریبا مرغها هم پخت قارچ و ژامبون رو اضافه کردم.چون سویا سس شوره نمک اضافه نکردم و ادویه دیگه ای هم نزدم.

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"


  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۱
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای چینی chinese food

    یه مدل غذای من درآوودی! مثلا چینی! ولی خیلی خوشمزه شده بود
    مرغ رو گذاشتم پخت . هویج و کلم بروکلی و شلغم و تره فرنگی و ..../کلا هر سبزی که دوست دارید !/یه تفت کوچولو دادم و گذاشتم با مرغا یه کم بپزن بعد یه بسته نودل رو ریختم تو آب مرغ تا از هم باشه و نرم....خیلی خوشمزه شده بود...یادتون باشه آبشو کم بریزید تا مثل سوپ نشه!مدل این غذا چینی/کره ای ها شده بود که باید با چاپ استیک خورد و آب تهشم هورت!کشید ...هوووووووم

    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای چینی chinese food


    نودل با سیر که کمی تفت دام بعد گوجه رنده شده بهش اضافه کردم و نمک و فلفل بعد هم نودل ابکش شده رو بهش اضافه کردم.با ادویه های داخلش.
    خیلی خوشمزه بود.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sami64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    40
    پسند کرده
    6

    Re: غذاهای چینی chinese food

    از سایت سفره خونه
    چاینیز اگرول یا اسپرینگ رول ( چینی )


    مواد لازم :
    خمیر بوفکا آماده یا نان لواش
    روغن برای سرخ کردن
    هویج 4 عدد رنده درشت شده
    پیاز داغ نگینی 1پیمانه
    مرغ پخته شده 2پیمانه
    نمک- فلفل- زرد چوبه
    کلم برگ سفید 1 عدد رنده درشت شده

    در تابه کلم ها رو همراه هویج ها با کمی روغن تفت میدیم.مرغهای خرد شده و پیاز داغ رو اضافه میکنیم.نمک و ادویه رو میریزیم. ا لیوان آب اضافه کرده بماند بپزد.آب غذامون که کشیده شد و خنک که شد مواد رو لای نونهامون می زیریم و سیگارتی پیچیم و در روغن سرخ میکنیم. معمولا چینی ها با سس تند و شیرین میل میکنند . خمیر این غذا در سوپر مارکت ها آماده وورقه ای بفروش میرسد . دستور از مامان نگین

    نکات :
    این غذا رو ترکیه هم داره که اونا بهش یوفکا یا بورک میگن . میشود نمک را حذف کرد و از کمی سویا سس استفاده نمود.می توانید جای مرغ از گوشت چرخ کرده یا ماهی و میگو استفاده کنید . این پیش غذا برای مهمانی های سلف سرویس مناسب است. این پیش غذا همراه یک سوپ سرو میشود
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sami64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    40
    پسند کرده
    6

    Re: غذاهای چینی chinese food

    از وبلاگhttp://tarlancafe.persianblog.ir
    اسپرینگ رول (Spring Roll)
    مواد لازم:

    خمیر اسپرینگ رول ..................................... حدود ۴٠ ورقه

    گوشت چرخ کرده ....................................... نیم کیلو

    پیاز .................................................. ....... ٣ عدد

    هویج درشت ............................................. ٢ عدد

    قارچ ورقه شده ........................................... ٢٠٠ گرم

    کلم برگ خرد شده ..................................... ١ لیوان

    نخود فرنگی .............................................. ١ لیوان

    پنیر پیتزا .................................................. . ٢٠٠ گرم

    نمک و ادویه .............................................. به میزان لازم

    فلفل دلمه ای ........................................... ١ عدد

    فلفل سبز کوچک ....................................... ١ عدد

    طرز تهیه:

    اول از همه پیازها رو تفت بدید و وقتی طلایی شد گوشت رو بهش اضافه کنید. مرتب هم زنید تا گوشت هم سرخ بشه. بعد ادویه، قارچ های ورقه شده، فلفل سبز و فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و هم بزنید. تو این فاصله کلم برگ و هویج رو هم باریک باریک ببرید و همراه نخود فرنگی بزارید بپزه. وقتی پخت کاملاً آبش رو بگیرید و اونا رو به مایه گوشت اضافه کنید. وقتی مایه تون کمی سرد شد پنیر رو هم بهش اضافه کنید.


    خمیر اسپرینگ رول به صورت آماده تو فروشگاه ها هست. (نمی دونم تو ایران به همین اسم پیدا میشه یا نه ولی تقریباً مطمئنم تو همه کشورها هست) تو ٢ سایز هم میاد یکی حدوداً ١٠×١٠ سانت و سایز دیگه هم تقریباً دو برابر اینه. یه خمیر خیلی نازکیه و یه مقدار هم کش میاد و به راحتی پاره نمیشه همین کار رو خیلی آسون می کنه.

    یه لایه خمیر رو باز کنید و طوری اونو روی سطح کار قرار بدید که به شکل لوزی باشه و یکی از گوشه های خمیر به سمت شما. بعد یه ق غ از مایه گوشتی رو روی خمیر بریزید و شروع کنید به لوله کردن خمیرتون.


    به این ترتیب که اول گوشه ای که به سمت خودتونه تا کنید روی مایه گوشتی و کم کم همین طور که دارید جلو می رید گوشه های چپ و راست رو هم همزمان تا کنید رو گوشه اولی. وقتی به آخر رسیدید به اندازه نوک چاقو از چسب (که ترکیبی از آرد و آبه تا خمیر شل و چسبنده ای به دست بیاد) به آخرین گوشه خمیر بمالید تا این گوشه به اسپرینگ رول بچسبه و تو روغن باز نشه.






    وقتی همه اسپرینگ رول ها رو آماده کردید چند تا چند تا اونا رو تو روغن شناور خیلی داغ سرخ کنید و حتماً روغن اونو تا جایی که می تونید بگیرید. چون کلاً اسپرینگ رول روغن زیادی به خودش می گیره و شما هر کاری کنید باز تو لایه های زیرش یه مقدار روغن می مونه ولی شما سعی خودتونو بکنید که حتی الامکان روغن کمتری داشته باشه.


    البته قابل توجه دوستان عزیزی که خیلی نگران سلامتی شون هستند عرض کنم که از اونجایی که اسپرینگ رول یه غذای جانبیه و به عنوان غذای اصلی نیست و گذاشتن دو سه عدد از اونا کنار غذای اصلی کفایت می کنه پس زیاد خورده نمیشه و خطری نداره!
    و آخرین نکته این که مدل های مختلف و متنوعی از اسپرینگ رول درست میشه. مثلاً سبزیجات، مرغ، گوشت، ماهی ... و حتی من دیدم که خود چینی ها جوانه گندم می ریزن توش و یا حتی رشته های نودلز!! ولی من خودم این مدل رو ترجیح می دم و بعضی وقتا هم به جای گوشت مرغ می ریزم.
    و چیزی که تو اسپرینگ رول باید رعایت شه اینه که تا جایی که ممکنه مواد توش به شکل رشته رشته خرد بشه مثلاً کلم برگ، هویج، فلفل دلمه ای یا هر چیز دیگه ... این جوری هم قشنگتر و شکیل تره و هم خوردنش آسونتره و از همه مهمتر اینکه به نسخه اوریجینالش نزدیکتره!
    Behjat و Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    480
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای چینی chinese food

    اینم مثلا" غذای چینی فقط برای خودم چون همسری از سبزیجات نیمه پخته خیلی خوشش نمیاد و من برای ناهار خودم گذاشتم

    سیب زمینی خلال شده رو با روغن کم توی تابه گریل تفت دادم هویج نواری ، بعد پیاز خلالی ، کدو خلالی برای گوشت از گوشت بوقلمون نواری خرد شده استفاده کردم خوب تفت دادم کمی سویا سس و فلفل زدم فلفل دلمه ای نواری و در نهایت کلم بروکلی .



    Andrew و nasimak این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. کیک غذای شیطان devil's food cake
      توسط ayla1 در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 143
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۹/۰۳, ۰۹:۵۲ بعد از ظهر
    2. کیک آنجل فود
      توسط najma در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 35
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۰/۱۷, ۰۶:۳۱ بعد از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما