نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree201Likes

موضوع: غذاهای چینی chinese food

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 50
صفحه 2 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    تهران-ستارخان
    نوشته ها
    414
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    4477
    پسند کرده
    3769

    Re: غذاهای چینی chinese food



    همه مواد روخلالی خرد کرده و به ترتیب زیر در حد نرم شدن تفت دادم
    پیاز+مرغ+فلفل دلمه ای+هویج+کرفس+کدو+جوانه ماش
    نمک و فلفل و پودر زنجبیل ودر نهایت سس سویا و در کاهو سرو کردم
    Andrew و nasimak این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم ابانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    یه جای پر ترافیک
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    180
    پسند کرده
    235

    Re: غذاهای چینی chinese food

    این هم پیراشکی من به سبک چینی

    مواد لازم برا خمیر ؛ارد ،آب رو باهم مخلوط میکنیم ولی نباید زیاد شل باشه بعد که مخلوط شد میزاریم حدود یک ساعت بمونه

    و استراحت کنه بعد از خمیر اندازه مشتمون بر میداریم و خیر رولول میکنیم و گرد گرد میبریم و با وردنه پهن میکنیم و مواد پیراشکی

    رو توش میریزیم (گوشت چرخ کرده و تفت داده شده و پیاز کمی فلفل قرمز و من توفو که با دستم له کردم گذاشتم بعد مثل گل پیچوندم

    حالا آب رو جوش میکنیم و پیراشکی مون رو توش میریزیم به مدت پنج دقیقه یا کمی بیشتر فقط دقت کنین پاره نشه تو اب

    و بعد از اون با کفگیر د می یاریم و تو آبکش میزاریم همینطوری میشه خورد یه مدل دیگش اینکه سرخش کنیم .



    این هم سرخ شدش

    Andrew و nasimak این نوشته را پسندیده.

    همه دنیا نمیدیدند منو,من کنار تو تماشایی شدم.....

  4. #11
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: غذاهای چینی chinese food

    Dumplings دامپلینگ , همون خمیریه که توشو با مواد مختلف پر میکنن و با توی سوپ میخورن و یا سرخ میکنن و با توی سویا سس میزنن و میخورن و یا بخار پز میکنن...

    من با سوپ نودل و براکلی و فیش بال (گلوله های خمیر ماهی) درست کردم...

    برای خمیر :

    آرد
    آب
    شیر
    بکینگ پودر
    نمک

    همه با مخلوط شن تا خمیر منسجمی بدست بیاد....بعد گردالی قالب بزنید و طبق تصاویر ببندید

    برای فیلینگش هم من از مرغ و پیاز و زنجفیل تازه و براکلی و سس مخصوص لوبیا سیاه چینی استفاده کردم...همه رو پزوندم ...ولی سلیقه ای میباشد :)

    اگه توی سوپ میخواید استفاده کنید که مرحله آخر اضافه کنید و وقتی روی آب شناور شدن, آماده هستن...اگر میخواید تفت بدید که باز هم توی آب جوش بریزید و بعد از شناور شدن, در بیارید و توی کمی روغن تفت بدید...با سویا سس هم خوشمزه میشه...بخار پز که دیگه معلومه :)









    نقل قول نوشته اصلی توسط benja
    فاطمه جان خیلی به نظر خوب میاد این دامپلینگ هاتون توی آب باز نشد
    یه سوال دیگه اردی که استفاده کردین چی بود ؟
    اصلا باز نشدن عزیزم...آرد معمولی شیرینی/نون پزی :)
    Andrew, sara6493 و nasimak این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  5. #12
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,000
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1803
    پسند کرده
    292

    Re: غذاهای چینی chinese food




    منم سبزیجات رو جداجدا تفت میدم بعد با هم قاطی میکنم
    Andrew و nasimak این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  6. #13

    Re: غذاهای چینی chinese food

    اول پیاز رو خیلی کف با حرارت بالا تفت دادم.بعد مرغ و سیر هم اضافه کردم..و سبزیجات را نوبتی از سخت به نرم اضافه کردم...
    و با حرارت بالا تفت دادم...و کمی اویه و سس چیلی اضافه کردم...
    نودل رو هم 8 دقیقه جوشوندم..و در اخر کمی توی تابه تفت دادم..


    Andrew و nasimak این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  7. #14
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28912
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: غذاهای چینی chinese food

    نودل با سبزیجات که من به صورت سرد سرو می کنم.نودل را 3الی4دقیقه می جوشانم ابکش می کنم و کمی روغن زیتون می زنم.فیله مرغ رو با نمک ،فلفل وابلیمو مزه دار می کنم وروی حرارت زیاد تفت می دهم و روی حوله اشپزخونه می ریزیم تا روغنش گرفته بشه.فلفل دلمه ای رنگی ،هویج،زیتون،پنیر گودا،گوجه مینیاتوری وکنجدرو بهش اضافه می کنیم و برای سس روغن زیتون،سرکه بالزامیک و نمک و فلفل می زنیم.دختر های من که خیلی دوست دارند.

    Andrew و nasimak این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    181
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    102
    پسند کرده
    3

    Re: غذاهای چینی chinese food

    نودل با مرغ و سبزیجات


    دستوزر خاصی نداره عین همه نودل های دیگه
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه ای ترس تنهایی من اینجا چراغی روشنه

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم ابانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    یه جای پر ترافیک
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    180
    پسند کرده
    235

    Re: غذاهای چینی chinese food

    سوشی سبزیجات
    سلام دوستان چند وقت پیش سوشی سبزیجات درست کردم که کاری بس دشوار ولی در عین حال شیرین بود ..........

    مواد لازم ؛برنج ژ ا پنی یا کره ای که به صورت دمپخت بدون نمک و روغن پخته شده بعد اون رو با کمی کنجد و رو غن کنجد و سس سویا مخلوط میکنیم
    هویچ یه عدد که به صورت خلال خرد کرده و کمی تفت میدهیم
    تخم مرغ هم زده 3عدد که اون رو در ماهی تابه پهن کرده و سرخ میکنیم بعد مثل هویچ برش میزنیم
    اسفناج پخته شده که به ان کمی نمک و خیلی کم رو غن کنجد میزنیم با کمی سیر رنده شده

    گوشت بیفتکی که مثل اسفناج مزه دار میکنیم بعد سرخ
    ورقه جلبک دریایی که فروشگاه های بزرگ دارن مثل فروشگاه جام جم
    ابتدا یک عدد جلبک دریایی چهار گوش رو پهن میکنیم بعد برنج آماده رو کمی کوچک تر از جلبک روی اون پهن میکنیم

    وسط برنج رو خودمون با چشم اندازه میگیریم بعد به صورت افقی مواد رو یکی یکی میزاریم اول هویچ خلال شده یک ردیف
    بعد تخم مر غ و اسفناج همه کنار هم ردیف فشرده و روی اونها گوشتا رو میچینیم

    در آخر با یک دونه از این حصیر های سوشی رول کن این رو رول می کنیم و کمی فشارش میدیم که همه مواد به هم بچسبه

    بعد کمی چاقو رو با روغن کنجد چرب میکنیم که حتما باید تیز باشه و اونا رو گرد گرد برش میدیم




    فاطمه زهرایی, Andrew و nasimak این نوشته را پسندیده.

    همه دنیا نمیدیدند منو,من کنار تو تماشایی شدم.....

صفحه 2 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. کیک غذای شیطان devil's food cake
      توسط ayla1 در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 143
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۹/۰۳, ۰۹:۵۲ بعد از ظهر
    2. کیک آنجل فود
      توسط najma در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 35
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۰/۱۷, ۰۶:۳۱ بعد از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما