نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5981Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 641 به 648 از 1231
صفحه 81 از 154 نخستنخست ... 717879808182838491 ... آخرینآخرین
  1. #641
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,058
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36099
    پسند کرده
    54962

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    دوستان من هی دستورات رو میخونم هی سوال برام پیش میاد
    شماها خمیر رو پیش پخت نمیکنید؟
    میکنید؟
    کدوم بهتره؟
    بر اساس دستور خمیر این کار لازمه یا نه؟
    پرپر جون من خیلی خمیرهای مختلف درست کردم اخرش به این نتیجه رسیدم که اول ده دقیقه نیم پز می کنم خمیر را بعد مواد و بقیه پخت

    (شاید به خاطر هنر فرم هست که دماش پائین هست باشه نمی دانم تجربه هست دیگه )

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. #642
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28894
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    دوستان من هی دستورات رو میخونم هی سوال برام پیش میاد
    شماها خمیر رو پیش پخت نمیکنید؟
    میکنید؟
    کدوم بهتره؟
    بر اساس دستور خمیر این کار لازمه یا نه؟
    پرپرک جون من همیشه اول خمیر رو تو طبقه اول فر می پزم تا وقتی که زیر خمیر طلایی بشه
    بعد مواد پیتزا رو روش می ریزم و چون خمیر پخته دیگه وقت زیادی برای پختن لازم نداره و با همون گریل بقیه پخت رو انجام میدم
    با این روش پنیر خشک نمیشه و کشدار میمونه
    انژلینا این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  3. #643
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasim7 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    537
    میزان امتیاز
    133
    پسند شده
    2099
    پسند کرده
    917

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    وووی قربونتون برم من که اینقدرمهربونیددددد
    فر من از این سردهاست
    وقتی پیتزا رو بدون پیش پخت میذارم احساس میکنم وسط خمیرم خام میمونه
    نمیدونم ربطی داره یا نه
    ایندفعه پیش پخت میکنم ببینم نتیجه اش چی میشه
    بازهم خیلی مرسی
    پرپرک جون من وقتی بدون پیش پخت میذارم به خامی میزنه اما وقتی میذارم خود خمیر تنها کمی بپزه خوب میشه.
    .
     
    چون وا نمی کنی گرهی خود گره مباش
    ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  4. #644
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    دوستان من هی دستورات رو میخونم هی سوال برام پیش میاد
    شماها خمیر رو پیش پخت نمیکنید؟
    میکنید؟
    کدوم بهتره؟
    بر اساس دستور خمیر این کار لازمه یا نه؟
    پرپرك جان منم پيش پخت نميكنم و همه را باهم ميپزم
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  5. #645
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22884
    پسند کرده
    4766

    re: انواع پیتزا

    پیتزا با این خمیر
    post94175.html#p94175
    مخلفات : سوسیس هات داگ حلقه شده + ژامبون مرغ خورد شده + ذرت پخته + فلفل دلمه و سیب زمینی تفت داده شده نگینی + پنیر پیتزا
    قبل از قرارگرفتن در ماکروفر ( کانوکشن 180 درجه 40 دقیقه )





    بعد از پخت





    raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  6. #646
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,387
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17126
    پسند کرده
    20219

    re: انواع پیتزا

    پیتزا با خمیر معرکه

    نام: 161020131929.jpg نمایش: 242 اندازه: 96.6 کیلو بایت


    نام: 161020131931.jpg نمایش: 254 اندازه: 90.5 کیلو بایت

    موادش هم همون طور که از عکسها پیداست: فیله گجه فرنگی- فلفل دلمه ای - قارچ- يامبون گوشت- سوسیس- پیاز حلقه شده- سیر رنده شده - سس کچاپ= روغن زیتون برای مالیدن رول خمیر -پنیر پیتزا- فلفل سیاه نیم کوب- آویشن-

    نام: 161020131934.jpg نمایش: 225 اندازه: 71.2 کیلو بایت

    اول روی خمیر رو چند تا سوراخ با چنگال زدم بعد روش رو روغن زیتون مالیدم بعد سس کچاپ بعد سیر رنده شده برای هر سینی یک سیر، و بعد شروع به چیدن مواد کردم و لابلاشون هم پنیر پیتزا و در آخر آویشن پاشبدم و فلفل سیاه نیم کوب و حلقه های پیاز رو چیدم

    نام: 161020131935.jpg نمایش: 228 اندازه: 75.4 کیلو بایت

    نام: 161020131941.jpg نمایش: 222 اندازه: 78.7 کیلو بایت

    و 10 دقیقه آخر دوباره مقداری پنیر روش ریختم
    عالی بود با وجودیکه قطر خمیر زیاد بود(البته بعدا پف کرد) اما بسیار ترد و سبک و معرکه

    نام: 161020131942.jpg نمایش: 205 اندازه: 55.4 کیلو بایت
    ویرایش توسط zardin : ۱۳۹۳/۰۲/۳۰ در ساعت ۰۸:۳۴ بعد از ظهر
    مامان پسری این نوشته را پسندیده.

  7. #647
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آیه جون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    کاشان
    نوشته ها
    115
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    547

    re: انواع پیتزا

    منم با خمیر معرکه درستیدم عالی بود وقتی خمیر نیم پز شد مواد ریختم گذاشتم یه کم برشته بشه بعد پنیر پیتزا ریختم روش آب شد تا خواست طلایی بشه درش اوردم اینطوری کش هم میاد

  8. #648
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bibi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    480

    re: انواع پیتزا

    لاح معجون(Turkish Pizza) با دستور اکتای اوستا:
    مواد لازم برای خمیر:
    آرد 3 لیوان
    خمیر مایه فوری 1.5 قاشق چایخوری
    آب ولرم تقریبا یک لیوان
    نمک 2 ق چ
    مواد روی لاح معجون:
    گوشت چرخ کرده 350 گرم
    پیاز ریز خرد شده ا عدد متوسط
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    رب فلفل یا سس فلفل تند 1 قاشق غذاخوری
    آب 2/1 لیوان
    روغن زیتون یا آفتاب گردان 4/1 لیوان
    جعفری خرد شده و نمک مقداری
    طرز تهیه:
    برای درست کردن خمیر آرد را در ظرفی بریزید و وسطش رو گود کنید مایه خمیر فوری(که از تازگیش مطمئن هستید) و نمک رو بریزید و بع آب ولرم را کم کم تا جایی اضافه کنید که خمیری لطیف و یکدست که به دست نچسبد درست شود(توی دستور مقدار آب رو نگفته بود من تقریبا یک لیوان و کمی بیشتر استفاده کردم شما هم کم کم اضافه کنید تا مجبور نباشد دوباره آرد اضافه کنید).خمیر رو خوب ورز بدید و بگذارید استراحت کن تا ور بیاد و دوبرابر بشه.
    برای درست کردن مواد رویه تمام مواد رو داخل ظرفی خوب با هم چنگ بزنید تا یکدست بشوند.برای این نوی پیتزا تند بودن و استفاده از جعفری خیلی مهمه.

    خمیر که آماده شد به چانه های مساوی تقسیم کنید و با وردنه حسابی نازک باز کنید.من شش چانه کردم و باز کردم ولی نکته مهم برای این نوع پیتزا اینه که خمیرش باید اونقدر نازک باشه تا موقع خوردن بشه لولش کرد.من شش تا کرده بودم ولی بازم کلفت شدهبود بعد از پخت.توی مزش تاثیری نداره ولی لوله نمیشد.

    فر رو روی 210 درجه بزارید.خمیرها رو که باز کردید از مواد رویه همه جای روی خمیرها بصورت یکدست و نازک بمالید.توجه کنید که به علت نازک بودن این خمیر مدت پختش کمه پس مواد رویه رو نازک بمالید تا کاملا بپزه.
    این غذای ترک با جعفری و لیمو و دوغ سرو میشه و خیلی خیلی خوشمزه هست.به امتحانش میارزه..............




    این عکسها هم از نت هست:


    انژلینا این نوشته را پسندیده.
    کودکیم را دوست داشتم
    روزهایی که بجای دلم , سر زانوهایم زخم بود....

صفحه 81 از 154 نخستنخست ... 717879808182838491 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما